Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Erkekler bazen yaptıkları planlara o kadar hayran kalıyorlar ki, geri çevrilemez, vaz geçilemez gibi görüyorlar. Huleeen ardı önü Kıbrısta 3-5 gün geçiricen. Kıbrıs dediğin yer zaten yarım günde gezilebilen bi yer.. ufacık. Gören de Aşk Gemisiyle dünya turuna çıkartıp Hawaii adalarında evlenme teklif edecek sanır... bi de artizlik yapıyo.. lan kadınnn nassı reddedersin sen beni heeaaaa... tatil girsin gözüneee.

ne olur maaşallah değin kızlar dua edin benim için bizim ayrılık sebebimiz nazardan dolayı oldu...göze geldik ...dualarınıza ihtiyacım war birde yorumlarınıza bu adam beni seviyormu sizce...

hayırlısı olsun canım... inşallah en kısa zamanda netleştirirsiniz de herşeyi

böcük okumayla meşgul, kaç gündür yoktu...
okuyacak, cezası bu kaydirigubbakcemile3
oku oku adam ol böcük Şeniz

gelidm ya... çok çalışıyorum ben bu aralar...
prş ve cuma toplantılar var... farklı müşteriler geliyor...
yarım saat mola verdim kendime hooop burdayım... :jeyyar:

böcük okumayla meşgul, kaç gündür yoktu...
okuyacak, cezası bu kaydirigubbakcemile3
oku oku adam ol böcük Şeniz

Okuyacak ki büyük adam olacak ablası...
Çalışkandır benim böcüğüm..
Bak şimdi birazdan gelip öğrendiklerini cümle içinde nasıl kullanacak aman da ammaannn.. yirim... :teytey:

bide küstah üstelik pat diye tatile gidiyorum seninde benle gelmeni istiyorum ne demekmiş
ay kızlar çıkıyorum 15 dk sonra şans dileyin banaaa:çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: bunlara bu coşkuyu kim vermişi ya
biyerden bi gaz yüklemesi olmuş ama bi çözsem :roflol:
ne sanıyolar bunlar kendilerini, çok merak ediyorum ya :sm_confused:

:roflol: :roflol: bunlara bu coşkuyu kim vermişi ya
biyerden bi gaz yüklemesi olmuş ama bi çözsem :roflol:
ne sanıyolar bunlar kendilerini, çok merak ediyorum ya :sm_confused:

valla bizi saf sandıkları kesin de kendilerini ne sanıyorlar onu ben de çözemedim lülülülülülü

bide küstah üstelik pat diye tatile gidiyorum seninde benle gelmeni istiyorum ne demekmiş
ay kızlar çıkıyorum 15 dk sonra şans dileyin banaaa:çok üzgünüm:

Kuzu ben sana diyeyim... kist falan değildir o, kist öyle terbiyesizce şeyler yapmaz...
Sende iltihap vardır, paşa paşa alırsın fitilleri, antibiyotikleri, cillop gibi olursun 1 haftaya kadar, hiç sıkma kendini...

prensesim korkma tamam mı ... bişey yoktur :teselli:

canım çok teşekkür ederim,yoktur inşallah,biyandan çekiniyorum biyandan seviniyorum,aylardır bunun sıkıntısını yaşamaktan yoruldum artık her ay aynı şey ay reglim oldu bitti ay kan gelcekmi ay şölemi bölemi ay kan geldi neyim var geçer heralde hadii bidahaki ay aynı şeyler,tatile giderim hava deişikliğinden başlar kan gelmeye falan yoruldum artık en azından bi çözümü olcak şimdi:a015:

canlarım hepinize çok teşekkür ederim,ben yavaştan yavaştan çıkayım artıkk,hepinizi çook seviyorumm destekleriniz için ve beni çektiğiniz için çook teşekkürleeer gelir gelmez ilk işim buraya yazmak olcaaak hepinizi öpüyoruumm:a015::a015::a015:

bekliyoruz tatlım Şeniz
hadi git gel, bişiyciğim yok ilaç aldım bitti de :lepi:

Hadi hayırlısıyla git gel.
Geçmezse biz öperiz geçer a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…