Yuhh....
"Tatile çıkıyorum ve senin de gelmeni istiyorum bebek... beni iyice annadın mı? O kadarr"
Richard Gere kaçmış abinin içine anlaşılan...
evet canım ya bu erkekleri anlamak zorr:1no2:
yaa biraz tuhaftır kendisii..öle bşi diyincee ne dicemi bilemedim yaaa
ne gariptirkiii nerde bir cinss erkek var kesinlikle gelir bni bulur sasem yaaÇok üzgünüm çoook
yok anacım daha öncedende bu yaşa gelene kadar ohoo ama hala korkuyorumm ben her doktora giderken hala korkarımm benim korkum doktordan deil kist falan kötü bişi çıkmasındaannsenağlamasenağlama
sırnaşık şey:roflol:kaydirigubbakcemile3ayyyyy kriz gecirdimm bunu okurkennnsırnaşık şey
Emaaaaannnn bende 20 dene var.. mutlu mesut yaşıyorus biz seviyorus kistlerimle birbirimisii... sen de sev üzülme, ben sana Kistinden Ayrılanlar Kulübü de kurarım şerefine.. ehhe...
Sen de ona deseydin ki... biz burda emir verenlerden hoşlanmayız dostum... şakkıdı
:lepi: :lepi: :hooray: :hooray:
bütün ayrılıklar böyle güzel olsa
tubicik bu anıl sanırım kendine fazlasıyla güveniyo ki böle bi teklifi yapabilcek cüreti var, sende iyi yapmışsın red etmekle,zaten tartışma çıkmasından belli kendine o kadar güveniyoki,ben işadamıyım her önüme gelene böle bişi sorabilirim,kabul etmeyen çıkmaz falan tarzında galibanası yazdım anılın karakterini iki dakkada, doğru deilse ben hiçbişi bilmiyorum erkekler hakkındaa:roflol::roflol:naniknanik
Günün en manidar kelimelerini yanyana getirip, dilbilgisi kurallarına uygun bir cümle kurduğun için seni kulüp düşesi ilan ediyorum... 250 ila 500üncü sayfaların arası senin topraklarındır artık, muhafızlar kılıncımı getirinn... kılınç omza yapıcamm... sositososito
artık dakkasında kişilik analizi yapanlar kulübü kurma kıvamına geldik bence sositososito sositososito
tubicik bu anıl sanırım kendine fazlasıyla güveniyo ki böle bi teklifi yapabilcek cüreti var, sende iyi yapmışsın red etmekle,zaten tartışma çıkmasından belli kendine o kadar güveniyoki,ben işadamıyım her önüme gelene böle bişi sorabilirim,kabul etmeyen çıkmaz falan tarzında galibanası yazdım anılın karakterini iki dakkada, doğru deilse ben hiçbişi bilmiyorum erkekler hakkındaa:roflol::roflol:naniknanik
ben geldım.nabersiniz?
hadeee bizim tayfaaaa :roflol:hadeeeeee dakkasında kişilik analizi yapanlarrr toplanalıımmm teyy teeyyyy:teytey:
Nasreddin Hoca'nın doğuran kazanına döndü bu iş zate... fikir fikri doğuruyo.
O ne demekse.
Böcüüük pabucu yarıımmmm çık dışarıya oynayalıımmmm.......
şase bu anıl da bi çeşit cücük dimi :roflol:benziyolar vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?