Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hadi bakem, işşşalllahhhh hayırsıyla mercimeği fırına verirsiniz...... :içelim:

aldın başını gittin güzelim yaa...
valla ya elimi bile tutturmucam ; burnundan getiricem ... lülülülülülü

kıymetli olalım değil mi ... ya okuyorum da 5 yıl çıktık hiç öpüşmedik diyenler var... ben de onlardan olucam ... tabeee olabilirsem laelaelaelaelae

Sarı çocuk kim leyynnnnnnnn.........
sarışınnssııınnn saaarısın güzel...sen bir seelvii daalıısını güzeel...

5 yıl nasıl dayancen kız :jeyyar: :jeyyar:

Sarı çocuk kim leyynnnnnnnn.........
sarışınnssııınnn saaarısın güzel...sen bir seelvii daalıısını güzeel...

ya benimkiyle tanışmadan önce sarışın bi çocuk vardı... yaklaşık 1 sene bakıştık... her sabah ve her akşam işe gidip gelirken... ya da abuk sabuk yerlerde karşılaşıyorduk... bazen de ben yoluna çıkıyordum kaydirigubbakcemile3

ama afakanlar basmıştı çocuğu beklemekten... tam o sıralarda da benimkiyle tanışınca öle rafa kaldırmıştım... ama çok heyecanlıydı ... öle heyecanlanırdım onu görünce apartmanın kapısını açamazdım ellerim titrerdi

geçen pzt rüyamda gördüm ; cts de bizim evin köşede ... :lepi:

Yavruş öyle yaşayacağına direkt Tibet'e gidip Dalai Lamanın torunlarıyla hayatın anlamını ara...

bakalım işte ... başarabileceğimi pek sanmıyorum ama kaydirigubbakcemile3

ben özledimm sizii kızlarrrrr hemde cook ama pc bozukk komşudan giriyom üds acıklanmışşş 56.25 almışım yaşasın 50 gerekıyoduu:)sizler nasılsınızz

ben özledimm sizii kızlarrrrr hemde cook ama pc bozukk komşudan giriyom üds acıklanmışşş 56.25 almışım yaşasın 50 gerekıyoduu:)sizler nasılsınızz

:teytey: :teytey: :teytey:

bravo benim niloşuma yaaa delikafadulden delikafadulden

:hooray: :hooray: :hooray:

biz de çok özledik canım yaa... ayy gelip yapıcam netinizi....

Şeniz Şeniz Şeniz

"mış" gibi yapıyorlar şekercim a.s

ben de mış gibi yaparım o zaman :)
ama ona tuttururmuş gibi yapıcam ; öptürürmüş gibi yapıcam... -tatlicadiarzu-

:lepi:

gelip yapın şu bilgisayarımıı yaa:)

yaa oduna nispet olsunn 50 yi geçtim çatlasın ohhh:)

Kızlar bende geldim biraz okuyayım dedim ama saırım bi vukuat olmamış. Of ben çıkayım yoksa kalıyorum burda sonra derslerim kalıyor Ya valla şu sınav bi geçsin paso burda takılacağım artık :)))
Bu arada böcükcüm bu şarkı sana gelsin:

Gel gel sarışınım gel
Gel sana aşığım gel
Gel gel sarışınım gel
Gel çok karışığım gel :))

bu arada hani derler ya büyük konuşmayın diye ... ben ne desem başıma geldi zaten...
asker yolu bekleyemem diye benimkinden önce birine yüz vermemiştim adam yurdumun doğu sınırında yaptı askerliği... uzakta sevgili istemem diye bir arkadaşımın kankasını istedim benimki il il gezdi :))

bir de ben sarışın mavi gözlü sevmem ; korkarım çünkü derdim hep... ama bu çocuk da mavi gözlü -tatlicadiarzu-

Bu arada Nilcim senide tebrik ederim.
Ben ufaktan çıkayım bari Öpüyorum hepinizi. Böyle ateş almaya gelmiş gibi oldum ama of işte elim kolum bağlı. Ne iş vaaaarrr ne aşşşkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…