Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cıkmam lazım kızlar bana dua edinn pc düzelsinn bu sene baslıyorum yüksek lisansaaaaaa yuppii öptüm sizii

kaydirigubbakcemile3

Bu arada Nilcim senide tebrik ederim.
Ben ufaktan çıkayım bari Öpüyorum hepinizi. Böyle ateş almaya gelmiş gibi oldum ama of işte elim kolum bağlı. Ne iş vaaaarrr ne aşşşkkkk :)

hadi sen çalış kuzucum ... Şeniz

odunu modunu unut artık, hala nispet peşinde
bak biz yeni aşklara yelken peşindeyiz :1rolleyes: :1rolleyes:

bence de ya... benden feyz alın hepiniz ... öle saf saf bakın birilerine -tatlicadiarzu-

cıkmam lazım kızlar bana dua edinn pc düzelsinn bu sene baslıyorum yüksek lisansaaaaaa yuppii öptüm sizii

hadi hayırlısı canım :içelim:

bugün baya rep dağattım ama hala dağatabiliyorum ne iş kizlar? rep sayisi falan mı arttı yavv

azıcık markete falan gidicem akşam gelirim ama. yarın sınavım yok.
uslu uslu durun.
bu arada tucem cok sevindim okudum.artı maşallah ve bu sefer inşallah :)

böcüüğüm sabahtan beri dağıtıyorum. yorulmadım hiç.
20 yapmadımmıki hala.
biraz daha veriyim dur

tamam evet test ettim onayladım.
istirahat et biraz dedi:)
öptüm hepinizi. akşama görüşürüz:)

hani ban rep hani banaaa :jeyyar:

akşam vakti gelmeycen, hak mak kalmadı valla... :sm_confused:
borcum olsun, sen uğra bize... misafir olarak ama heee, sevgilinden falan ayrılıp gelme sakın...
misafir ol gel bana, bürekler açarım sana, param pulum yok ama, repim doludur sana :lepi:

slm kızlar nabersiniz herkes rep dağıtıyor:) ben bu topiçte kimseye veremiyorum başka topiçlere uğramam gerek:)))

canım çok güzel geçmiş bak :) inşallah bundan sonra daha iyi olur, öle korkma bakim nazar falan diye bak boncuğun benden:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…