Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben gelince herkes dağılıyor burda senağlama
hiç mutlu değilim
üstümde bi uğursuzluk var gitmek bilmiyor
uluçla dün atıştık beni yanlış anladı kuzenimin düğünü için gelecekmisin kendimi ona göre ayarlıcam dedim yok bu salak yanlış anladı git başkasıyla dedi gelmiyorum dedi allahım sabır ver bana ...sonra açıklama yaptım gelmicem diyor ...insana insan gibi muamele yapıyorum hayvan gibi karşılık alıyorum...beter olsun köpek...
ama aramazsa beni ben geliyorum diye n olayım...
mirmirmirmir

OFFFFFFFFFFFFFFFFFF allahım neydi günahımmmm

canım tuti üzülme bakim hemenccecik ben varım bugün bekçiyim topiçte

zamanında o kadar çok ağlamışımki artık ağlamak istesemde göz yaşlarım akmıyor soğukkanlı oldum adeta

canım tuti üzülme bakim hemenccecik ben varım bugün bekçiyim topiçte

bana ne koyuyor biliyormusun onu adam yerine koyup onu çağırıyorum kavalyem olsun diye herifin anladığı şeye bak başkasıyla gidecek olsam neden çağırayımki elimin altında çok erkek var sanıyor beni diğer etrafındaki kızlarla karıştırıyor..bu kadar basit bir kız olmadığımı biliyor ama hep beni suçlu konuma getiriyor...
yeter yaaa allahım şunun aklını başına getir akıllansın artık salak sulak insanlarla takıla takıla kafayı yemiş...
annesi bile ağlıyormuş artık abuk subuk kızlarla takılana kadar neden onu seven kızla yani tuğçeyle beraber olmuyor demiş...

sen kaç yaşındasın ben senin hikayenide hatırlamıyorum sizinki çocukluk gibi ayrılma yok kızmış sana

evet kızmış tuğçecim bıldıgın halde ıstemıyorsan gelmiyim neden 50 kez soruyorsun modunda doğal erkeklerın gerızekalı düşüncesine kapılmış başkasıyla git ozaman demiş.senle gelcektir o.

bocugum senıde ruyamda gordum..
bı sobanın ustunden buyuk ekmek alıp yıyoruz ıcı doluydu sobada yanıyodu sanırım..
cok karısık seyler gordum..
bıde annemle halı bakıyoz annemın begemdıngını ben begenmıyom ..o sırada bı adam gelıyo benı yanındakıne gosterıyo tabancayla ates edıyolar bana omuzuma gelıyo kursun duruyo ama bana bıse olmuyo..ay ne agladım ama:))

Allah hayırlara getirsin canım yaa... :Saruboceq:
netten bakıım bari ekmek ; halı filan ne demekmiş :uhm:

içim yanıyor yüreyim daralıyor olmasaydı sonumuzzz böyleeeeeeeeeeeesenağlama

canım yaaa anlatmak istersen anlat...
yüreğin nasıl ferahlayacaksa anlat... kolay olmayacak elbet ama ferahlayacaksın eninde sonunda.... :teselli:

bocukcum,ekemek cok hayırlı bı evlılık ılskıymıs..halıda fena degıl..tabancayla vurulmak karsı cınsten bırını cok asırı sevmek mıs..

kotu bıse gormemısım sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…