Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tarafsız yaziyim o kıza da yazık.
adamın seni sevdiğini bilmeden saf saf devam ediyor.
ama sen önemlisin bizim için.
nolur dibe vurma ya.. seni unutamıcak ki o..,elin kızını da harcıyor sadece..

evet kızın sucu yok...kızıyorum ama onun sucu yok
evet benı unutamıcak..
obur dunyada kavuscakmısız bız en son ole dedı..
guluyorum..o benı bekler cunku gonlune gore evlılık olmuyo.. ama ben onu beklermıyım allah bılır...
aılesı tepe tepe kullansın kızı..
sanmıyorumkı b. gonlunce yasıyo herseyı hıc sanmıyorum..ama oda kabul etmesydı...
napalım...kendı dusen aglamasın...
allah bana yardım etsın..
hepımızede

tabiki de onu beklemiceksin..
o mutsuz olan taraf olacak.. ben cok inanıyorum..
yat hadi canım konusurz yarın..

kizlar hic gecmisi okuyamadim

ben herseyimi hazirladim gidiyorum türkiyeye kac gündür giremiyordum arkadaslarimla filan bol bol vakit gecirdim

icim bir garip bir hüzün var biraz böyle karisik ....

insahllah hersey güzel olur hepimize güc versin allah

sizi seviyorummm

iyiki varsiniz

günaydın kızlar ebru sabah sabah dağıttın beni içim öyle acıdıki gözlerim dolgu beni geçmişe götürdün offfffffffff onun nişandığını okuduğum ona hesap sorduğum onunsa bu olayı basitçe karşıladığı ona hayyırlı olsun diyip beddua ettiğim günlere ama bu sefer etmicem beddua sende etme canım ağlattın kız beni aylar öncesine geri dönedüm onu bende çok özledim benimde canım yanıyor ama güçlü olmak zorundayım annemin babamın işyerinde bana ağlamak için yer bile yok benim için de ağla doya doya ben hep içime attım sen atma inan içimdekileri bir bilsen hergün bende o acıyla uyanıyorum ama unu söylemek istimiyorum bunu söyleyince kendimi güçsüz sanıyorum(: ama inan seni öyle çok iyi anlıyorumki önümüzde güzzel günler görcez unutma

günaydın kızlar... çok güzel olsun bugünümüz olur mu ... şöyle bir camı açın mis gibi temiz hava çekin içinize... hadi bakıım ... ben yapıyorum şimdi...

.................... oooh mis gibi ... :lepi:

:)
ıyi olmaktan ne kast ettiğine bağlı...

bence iyisin iyisin a.s.

ebru.e

kuzucum nolur bakma artık facee filan... zaten sağdan soldan yeterince şey duyuyorsun... bırak o da eksik kalsın... sen yaranı deşmek için uğraşıyorsun... am iyice kanasın sonra kabuk bağlar diyorsan bilmiyorum... :sm_confused:

ama üzülmeni istemiyorum ben yaaa...:teselli:

jelibon_prenses : hadi bakalım ... güzel olacak güzel :)))

Umudum : canım ya ... sen de fırsatını bulduğun anlarda ağla ; dök içindekileri... burda sana güçsüz demez zaetn kimse... en azından burda rahatla bari :teselli:

günaydın tatlılarım a.s.

böcüğüm sürdüm sarımsağı, bakalım, hala kızarık, ben arpacık falan bilmezdim, noldu bana anlamadım ki :sm_confused: gerçi itiraf ediyorum, galiba dün bi arkadaşın gözaltı beyazlatıcısını kullandım diye mikrop kaptı sanırım, senin neyine göz altı beyazlatıcısı ama merak ettim nası bişi Çok üzgünüm çoook

jelim heyecanla bekliyoruz seni, inşallah görüşürüz de delikafadulden

ebruşuuuummm dün ablamda kaldım, aradım seni kaç kere telin kapalıydı, oralardaysan bi kahve içelim dicektim :çok üzgünüm:

hepinizi çok seviyorum, allahım sevenleri ayırma :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin selin cadısı
sizede günaydın böcüğüm ve çenebazım:))
prenseste geliyor artık buluşuruz inş

amanıın siz ebruyla kahve de içicektiniz... bak gözümüz kalırdı diye olmamış zaten lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…