Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aşkitom senin verdiğini gördüm sonradan, kızma amaa yaaaaaaa benneyaptımki

sağol kuşummmm, ben sana bu konuda veremiyom, selinin topicine yaz iki satır ordan olcekmi bakem

tamam tatlım bende öğlene kadar takılcam zati, öğleden sonra kendimi işe vercem iyice yoksa böyle olmucak valla :1no2:

gerçi şimdide bir taraftan bişiler yapıyom ama tam olmuyo tabii kaydirigubbakcemile3

uleyyynn ne oldu gene yazı gri oldu, çenebazım korkma banlanmadım yanlışlıkla oldu yine sanırım

gel kankaa gel kıskanmaaaa, yanaş yanımaaa kaydirigubbakcemile3

sefiyom seni bennnn sengözlerimebaksanab

ebruşum daha iyisindir umarım... bu arada kuaföre ben de yuh demek istiyorum...
sen seviyormuşsun gerçi kendisini ama olsun... seni üzdüğü için yuh :mymeka:

canım sana en güzel hoşgeldini çenebaz demiş... önce kendine gel... en azından bunu iste... tüm yazdıklarını okudum... yara almışsın sen bu ilişkide ; aklının mantığının almadığı yerde de dur deme kararı... çok canın yanıyor eminiz... hepimizin kadar çok canın yanıyor... gencecikken ilk ilişkini hem de 3 yıl çok güzel yaşamışsın... ama daha çok gençsin bitanem... bak mesela 1 yıl sonra bile aşka bakışın nasıl değişecek... öyle şah damarları ; ölüyüm gibi cümleler yok burda ... yassak ... izninle aklını başına getirmek için ufak bir şaplak geliyor sana :mymeka:

daha çok yeni acın canım... benim de 6 ayım bitti ; ilk ilişkim 2 yıllık ilişkim bitti... artık iyileştim... sadece iyi olmak iste ve umudunu hiç yitirme... sakince aldığın kararı düşün ; bu kararı neden aldığını... bu noktaya nasıl geldiğini düşün... o zaman daha iyi hissedeceksin kendini... ayrılık her türlü zor çünkü... önemli olan sebeplerin makul olması... senin sebeplerin de gayet makul görünüyor... dilediğince dök içini buraya ama nolur karamsar olmak yerine iyimser olmaya çalış... iyi olmaya çalış ... :teselli:

ne güzel karşılama bu cicim ... yerimseniben

böcük böcük ...
küçük böcük...
tatlı böcük nasılsınnnnnnn

ben de baya çalıştım sabahtan kuzum yaa... sen nasılsın bakkııımmm ...a.s.

artık ayrılığımın günlerini saymak bile istemiyorum onun telefonunu aramakta çünkü biliyorum yine kapalı telefonu böyle bir sebep göstermeden gitmesi beni deli ediyo offf yaaa offf sanki adını dilimden düşüremiyorum kızlar ben napcam yaaa

Canım sabrediceksin bekliceksin dua ediceksin bol bol kendini fazla hırpalamamaya çalış.. seninse gelicek bi şekilde sen arama zaten sakın iyice kötüye gider. herşey olacağına varıyo. :teselli:

Canım sabrediceksin bekliceksin dua ediceksin bol bol kendini fazla hırpalamamaya çalış.. seninse gelicek bi şekilde sen arama zaten sakın iyice kötüye gider. herşey olacağına varıyo. :teselli:

canım ortada hiç bişey yok söylediğim gibi sevgilim otobüs şöförü 3 nisanda uzun zamandır ilk defa birbirimizi gördük sarıldık öptük birbirimizi ben işe döndüm oda tekrar işinin başına gitti otobüsteyken aradı beni konuştuk dikkat et dedi ama daha telefonu açılmadı kapattı artık ne demeliyim bilmiyorum çok seviyoruz birbirimizi annemin dayısının oğlu yani beni tanıyan biri acaba çok zayıfladığımı söledi çirkin mi buldu beni kaydirigubbakcemile3 artık sinirimde ne dediğimide bilmiyorum :1no2::1no2:

canım uğraşacağını sanmıyorum öle şeylerle, msn girmiyorsa yeni kız msn girmediği içindir telefonda anlaşıyorlardır senağlama

ay dusunme ole ya..:teselli::çok üzgünüm:

Ne yani geyet güzel bi şekilde konuştunuz dikkat et dedi en son konuşmanız bu. Ve sora telefonları kapanıyor sende ulaşamıyosun -tatlicadiarzu- Tuaf dicem ama işin ucundaki bi erkek. Canım bence sen onu biraz kendi haline bırak bişeylerden bunalmış olabilir kafası karışıktır biraz ne bilim ailesiyle veya arkadaşlarıyla problemleri vardır senide üzmek istemiyodur veya biraz sendende uzak kalmak istiyodur. Bırak bence sakın arama tatlım o seni olumlu veya olumsuz mutlaka arıycaktır. Ama sende sabırlı ol sıkboğaz etme ahh şu erkekler ahh delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…