sana layık değil ama... :1hug: a.s.
acıkk banada rep verin bakem kızlarrr, benim çok az amaaaa senağlama
görüşürüz kızlarr bye:)
uleyyynn ne oldu gene yazı gri oldu, çenebazım korkma banlanmadım yanlışlıkla oldu yine sanırım
aramıza kabul ederiz tabi ama bazı şartlarımız var... önce camı aç nefes al, ölü bi kızı aramıza nasıl alalım :sm_confused:
kimse hayatın başı da değil sonu da...
kendini fazla yıpratma tatlım :1hug:
giden gitmiştir, gittiği an bitmiştir :içelim:
sen de geç bakalım, kapıda kalm :lepi:
böcük böcük ...
küçük böcük...
tatlı böcük nasılsınnnnnnn
artık ayrılığımın günlerini saymak bile istemiyorum onun telefonunu aramakta çünkü biliyorum yine kapalı telefonu böyle bir sebep göstermeden gitmesi beni deli ediyo offf yaaa offf sanki adını dilimden düşüremiyorum kızlar ben napcam yaaa
Canım sabrediceksin bekliceksin dua ediceksin bol bol kendini fazla hırpalamamaya çalış.. seninse gelicek bi şekilde sen arama zaten sakın iyice kötüye gider. herşey olacağına varıyo. :teselli:
canım uğraşacağını sanmıyorum öle şeylerle, msn girmiyorsa yeni kız msn girmediği içindir telefonda anlaşıyorlardır senağlama
ebruşum daha iyisindir umarım... bu arada kuaföre ben de yuh demek istiyorum...
sen seviyormuşsun gerçi kendisini ama olsun... seni üzdüğü için yuh :mymeka:
ıyıyım bocugum a.s.
ıdare edıyorum..
sende de yerimseniben
bende olsam ole bırıne yuh derdım ama bılıyorum ya ben onun kotu nıyetlı olmadıgını ondan yanı..
ama hepınız ıcın bende yuh dıyımÇok üzgünüm çoook
canım ortada hiç bişey yok söylediğim gibi sevgilim otobüs şöförü 3 nisanda uzun zamandır ilk defa birbirimizi gördük sarıldık öptük birbirimizi ben işe döndüm oda tekrar işinin başına gitti otobüsteyken aradı beni konuştuk dikkat et dedi ama daha telefonu açılmadı kapattı artık ne demeliyim bilmiyorum çok seviyoruz birbirimizi annemin dayısının oğlu yani beni tanıyan biri acaba çok zayıfladığımı söledi çirkin mi buldu beni kaydirigubbakcemile3 artık sinirimde ne dediğimide bilmiyorum :1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?