yok ben istanbuldayım o ankaradabizim görüşmemiz bundan sonra zor...
hoşbuldum hakkımda hayırlı olucak şeyleri görebilcekmiyim acaba ömrüm yetcekmi üfneyse cümlemiz hakkında hayırlısı olsun
bende rsimlere bakıp duruyorum işte, ne kadar yakışıklı çıkmış falan diom off
yok ben istanbuldayım o ankaradabizim görüşmemiz bundan sonra zor...
şimdide psıkologluğa mı geçtin allamm yaa
Msnenden veya telden bahsetmiştim ben -tatlicadiarzu-
kızlar bu ne hal yaa salya sümük olayına girmişiniz
silkinin bir, kendinize gelin hadi bakayım, vardır herşeyde bir hayır, herşey düzgün olsaydı ayrılık olmazdı zaten.
Kör ölür badem gözlü olur hesabına getirmişiniz olayı, sizden daha değerli bişey olamaz, bunu sakın unutmayın. İş işten geçtikten sonra öğrenirseniz eğer bunu canınız şuan ayndığından çok çok daha fazla yanar emin olun.
Hadi bakayım toparlanın biraz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaman şuanda ben,m için durdu ama toparlınıcam biliyorum demmeki böyle olması gerekiyormuş ve olmuş olanla ölene çare yok derler doğru demişlerkızlar bu ne hal yaa salya sümük olayına girmişiniz
silkinin bir, kendinize gelin hadi bakayım, vardır herşeyde bir hayır, herşey düzgün olsaydı ayrılık olmazdı zaten.
Kör ölür badem gözlü olur hesabına getirmişiniz olayı, sizden daha değerli bişey olamaz, bunu sakın unutmayın. İş işten geçtikten sonra öğrenirseniz eğer bunu canınız şuan ayndığından çok çok daha fazla yanar emin olun.
Hadi bakayım toparlanın biraz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkeşler mesleğini yapsınnn:1shok:
sadece şunu soylıcem cidden değmıyor yaaa değ-mi-yorrrrrrr
geriye donup baktınızda gülüyorsunuz sadece
tek bir ilac var oda ZAMAN.........
doğru sen artistsiz zati bu konularda ama soyle bir söz vardır ya hani kanka
kelın ılacı olsa basına sürersin milletde dert var en azından sende bir manıta bile yok yaaa nolcakkk yaaa bu halın butün topiclere ilan vercem sm79333 eee koca arıyoruz hem senin su 793 ü biz 333 yapalım daha sexi olurrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
hay yaşa, gel bi öpim Şeniz
kızlar bu sese kulak verin, aynen böyle şutarafagitti
zaman şuanda ben,m için durdu ama toparlınıcam biliyorum demmeki böyle olması gerekiyormuş ve olmuş olanla ölene çare yok derler doğru demişler
aklın yolu birdir aşkitom, gel bende seni öpiiimmm Şeniz
gel senide öpeyim kuşuuummmm, aferin sana Şeniz
gördük bir halt bilmiyon iki caziben olsa koca buulrdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?