Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hoşbuldum hakkımda hayırlı olucak şeyleri görebilcekmiyim acaba ömrüm yetcekmi üf neyse cümlemiz hakkında hayırlısı olsun

ınsallah canım napalım

bende rsimlere bakıp duruyorum işte, ne kadar yakışıklı çıkmış falan diom off

ay ancak kendımızı uzuyoz ama elımızde degıl ıste..
bakma dıyemıcem:çok üzgünüm:

kızlar bu ne hal yaa salya sümük olayına girmişiniz

silkinin bir, kendinize gelin hadi bakayım, vardır herşeyde bir hayır, herşey düzgün olsaydı ayrılık olmazdı zaten.
Kör ölür badem gözlü olur hesabına getirmişiniz olayı, sizden daha değerli bişey olamaz, bunu sakın unutmayın. ış işten geçtikten sonra öğrenirseniz eğer bunu canınız şuan ayndığından çok çok daha fazla yanar emin olun.

Hadi bakayım toparlanın biraz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdide psıkologluğa mı geçtin allamm yaa

şişşşşştttttt çok konuşma kankaa, böyle konularda benden öğreneceğin çok şey var ama şimdilik bilmiyon daha sengözlerimebaksanab

bişey biliyozda söylüyozzz kuşum, siz dinleyin beni pişman olmassınız

herkeşler mesleğini yapsınnn:1shok:
sadece şunu soylıcem cidden değmıyor yaaa değ-mi-yorrrrrrr
geriye donup baktınızda gülüyorsunuz sadece
tek bir ilac var oda ZAMAN.........

Msnenden veya telden bahsetmiştim ben -tatlicadiarzu-

msnde 12 gündür hiç görmüyorum, ama daha önce konuştuk ilk ayrılıdığımız zamanlarda babamın bir sağlık problemi vardı onla ilgili, sonra bi kere bana sorduğunda ben tutamadım kendimi nasıl yaparsın diye üstüne gittim başkasının olduğunu sölemişti kuzenine onu sordum oda bilmiyorum onuda hayatımda istemiyorum kimseyi istemiyroum sıkıldım bunaldım falan demişti sonra bende bende kaçmak istiyorum lütfen daha fazla benden bişe bekleme dedim arkadaşça konuşması beni üzüyordu çünkü.en son 26 martta konuştuk onda da msnde,ben dedimki arkadaşlarım senle konuştuğum için küçük düştüğümü düşünüo ama beni bilirsin kimseyi dinlemem duygularımla hareket ederim dedim.telefon olayına bozulduğumu söledim bide onu özlediğimi söledim sonra kaçmak için çay koycam falan dedim oda bölee uzun uzun yazdı sonra sildi bi gülücük attı küçük düştüğünü düşünmüyorum sen onları dinleme içinden nasıl geliyorsa öle davran seni kırdığsam özür dilerim dedi sonra hadi git çayı koy dedi göz kırptı bende göz kırpma eskiyi hatırlatıo en iyisi ben saçmaladan gideyim dedim çıktım oda hoşçakal yazmış sonra.bundan sonra 2 kere daha gördüm işte ama konuşma olmadı en son gördüğümde ben nete girsemmi die karar verene kadar o çıktı.12 gündür de hiç online olmadı...

doğru sen artistsiz zati bu konularda ama soyle bir söz vardır ya hani kanka
kelın ılacı olsa basına sürersin milletde dert var en azından sende bir manıta bile yok yaaa nolcakkk yaaa bu halın butün topiclere ilan vercem sm79333 eee koca arıyoruz hem senin su 793 ü biz 333 yapalım daha sexi olurrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

ohooooooooo ben nediyom bizim kızlar napıyoo

alooooooooooo, ben ne diyom, kime diyooooooooooooooooommmmmmmmmmmm

hay yaşa, gel bi öpim Şeniz
kızlar bu sese kulak verin, aynen böyle şutarafagitti

zaman şuanda ben,m için durdu ama toparlınıcam biliyorum demmeki böyle olması gerekiyormuş ve olmuş olanla ölene çare yok derler doğru demişler

herkeşler mesleğini yapsınnn:1shok:
sadece şunu soylıcem cidden değmıyor yaaa değ-mi-yorrrrrrr
geriye donup baktınızda gülüyorsunuz sadece
tek bir ilac var oda ZAMAN.........

sanki biz başka bişi diyoz, allaaaaammm yaaaaaa

kankaa kel olduğumu nerden biliyon, bak bu sözümü yabana atma "ben bişey biliyomda söylüyom,senin bu konuda benden öğreneceğin çok şey var"
ben boş konuşmam ciddi konularda, gel sen benim dediklerime kulak ver :jeyyar
:

hay yaşa, gel bi öpim Şeniz
kızlar bu sese kulak verin, aynen böyle şutarafagitti

aklın yolu birdir aşkitom, gel bende seni öpiiimmm Şeniz

zaman şuanda ben,m için durdu ama toparlınıcam biliyorum demmeki böyle olması gerekiyormuş ve olmuş olanla ölene çare yok derler doğru demişler

gel senide öpeyim kuşuuummmm, aferin sana Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…