Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım çok güzel ayrıldık ne kavga ne bişe öptü sarıldı kendisi urfada yaşıyo telefonla aradı dikkat et kendine dedi bende tamam dedim sonra telefonunu kapatmış gece daha hiç açmadı canım kendisinin 20 milyara yakın borcu var ve çok istiyo evlenmemizi gece gündüz çalışıyo hiç dinlenmiyo sırf borcu bitsin diye kendi kendini yiyo yaşıda evlilik yaşına geldi 28 babasıda borcun bitmeden kız istemem sana demiş bilmiyorum artık :1no2::1no2::1no2:

Hoşgeldin canm benimkide öyle ya. :1ninca: Nasılsın bugün daha iyisindir inş

hosbuldum canım...
daha ıyıyım evet...
ama ıcım cok tuhaf ya..olagan bıse herhalde...
sen nasılsın

allah allah ...hıc haber alamamn ılgınc ya..
ya senden uzaklasmak ıstedı bıraz ..baya borcu varmıs..psıkolojısı bozuktur kesın..
dua et canım ya..allah yardım etsın

Ahh işte canım ondan bunalmıştır illaki sende üstüne gitme biraz nefes alsın kafasını toparlasın ne sıkıntı çekiyo oda kimbilir anlayışlı ol bence sakın arama yada bi mesaj çek sadece kötü bişeymi oldu telefonun kapalı gibisinden başkada bişey yapma. Gerisi ona kalmış. Hem belkide önemli bişey olmuştur bilemiyorum. Allah yardımıcınız olsun canım. :teselli:

evet canım çok borcu var dua ediyorum hemde çok sizde dua edin yaaa iyi olsunda benim için önemli olan o yaa kendini toparlayana kadar isterse hiç aramasın ama iyi olduğunu bileyim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Hımm illaki olagan bişeydir inişler çıkışlar yaşancak bi süre.. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım mecburen -tatlicadiarzu-

ınsallah haber alırsın canım ya uzuldum

Hımm illaki olagan bişeydir inişler çıkışlar yaşancak bi süre.. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım mecburen -tatlicadiarzu-

napalım canım ıyı olmak lazım..
dusup dusup hop kalkcaz

bende rsimlere bakıp duruyorum işte, ne kadar yakışıklı çıkmış falan diom off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…