ay net cok yavas sınır geldı ya
Ne yani geyet güzel bi şekilde konuştunuz dikkat et dedi en son konuşmanız bu. Ve sora telefonları kapanıyor sende ulaşamıyosun -tatlicadiarzu- Tuaf dicem ama işin ucundaki bi erkek. Canım bence sen onu biraz kendi haline bırak bişeylerden bunalmış olabilir kafası karışıktır biraz ne bilim ailesiyle veya arkadaşlarıyla problemleri vardır senide üzmek istemiyodur veya biraz sendende uzak kalmak istiyodur. Bırak bence sakın arama tatlım o seni olumlu veya olumsuz mutlaka arıycaktır. Ama sende sabırlı ol sıkboğaz etme ahh şu erkekler ahh delikafadulden
Hoşgeldin canm benimkide öyle ya. :1ninca: Nasılsın bugün daha iyisindir inş
evet canım çok güzel ayrıldık ne kavga ne bişe öptü sarıldı kendisi urfada yaşıyo telefonla aradı dikkat et kendine dedi bende tamam dedim sonra telefonunu kapatmış gece daha hiç açmadı canım kendisinin 20 milyara yakın borcu var ve çok istiyo evlenmemizi gece gündüz çalışıyo hiç dinlenmiyo sırf borcu bitsin diye kendi kendini yiyo yaşıda evlilik yaşına geldi 28 babasıda borcun bitmeden kız istemem sana demiş bilmiyorum artık :1no2::1no2::1no2:
evet canım çok güzel ayrıldık ne kavga ne bişe öptü sarıldı kendisi urfada yaşıyo telefonla aradı dikkat et kendine dedi bende tamam dedim sonra telefonunu kapatmış gece daha hiç açmadı canım kendisinin 20 milyara yakın borcu var ve çok istiyo evlenmemizi gece gündüz çalışıyo hiç dinlenmiyo sırf borcu bitsin diye kendi kendini yiyo yaşıda evlilik yaşına geldi 28 babasıda borcun bitmeden kız istemem sana demiş bilmiyorum artık :1no2::1no2::1no2:
hosbuldum canım...
daha ıyıyım evet...
ama ıcım cok tuhaf ya..olagan bıse herhalde...
sen nasılsın
allah allah ...hıc haber alamamn ılgınc ya..
ya senden uzaklasmak ıstedı bıraz ..baya borcu varmıs..psıkolojısı bozuktur kesın..
dua et canım ya..allah yardım etsın
hosbuldum canım...
daha ıyıyım evet...
ama ıcım cok tuhaf ya..olagan bıse herhalde...
sen nasılsın
allah allah ...hıc haber alamamn ılgınc ya..
ya senden uzaklasmak ıstedı bıraz ..baya borcu varmıs..psıkolojısı bozuktur kesın..
dua et canım ya..allah yardım etsın
evet canım çok borcu var dua ediyorum hemde çok sizde dua edin yaaa iyi olsunda benim için önemli olan o yaa kendini toparlayana kadar isterse hiç aramasın ama iyi olduğunu bileyim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Hımm illaki olagan bişeydir inişler çıkışlar yaşancak bi süre.. Bende iyi olmaya çalışıyorum canım mecburen -tatlicadiarzu-
selam kızlar bugün nasılsınız :çok üzgünüm:
eksik gedik kaldığımız yerden devam ediyorum be canım
canım bilgisayarı baştan başlat belki düzelirbugün nasılsın cnm?
cıcek bahcesı hosgeldın ahkkında hayırlısı canım
bende rsimlere bakıp duruyorum işte, ne kadar yakışıklı çıkmış falan diom off
:çok üzgünüm: off sanki dünyanın en güzel şeyi oymuş ondan daha güzel bi varlık yokmuş gibi geliyo.. Canım siz görüşüyomuydunuz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?