Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bahar havasındandır canım benimde öle oluyo hiç işe gitmek istemiyorum birazda sevgilimden dolayı oluyo ama

yok canım hala aynı ne bilim daha aramıycak sanki 24 nisanda doğum günüm adım gibide ezbere bilir arar diye umut ediyorum

yaaa canım öle ama kolay kolay atamıyorum içimden ayrılık düşüncesini bide ayrılırsak nolur bilmiyorum

evet kolay degıl canım..anlıyorum senı...bole belırsızlık daha zor hatta..ınsallah guzel seyler olsun..ama hayalın az olursa daha z uzulursun emın ol

inş. arar diye dua ediyorum canım neyse benim yemek yemem lazım daha sonra görüşürüz desteğin için saol çok iyisin

ne deemk canım..hepımız bırbırımıze destegız burda..sen herzaman yaz yalnız kalma..
afıyet olsun sana bende cıkıyorum canım..cok optum..gonlune gore osun hersey

selam ben bugun ulucun yanındaydım arkadaslar dun bana mesaj attı bulusalım dedı mırın kırın ettım neyse bulustuk kahwaltı falan ettık sonra ayrıldığu şirketten alacağı wardı onu almaya şirkete kuzeninin yanına gittik beni görünce kuzeni ayaklandı tuğçe falan oldu şaşırdı falan uluca baktı işte budur uluç dedi hiç ayrılmayın falan dedi bende dedimki dah abişey yok aramızda falan uluç yoktu o sırada yanımızda ...sonra kadıköye falan gittik sürekli elimi tutuyor bırakmıyor hiç başka kızlar umrumda değil dedi ve bana doğru düzgün bi işim olsa hiç düşünmem seninle ewlenirim tuğçem dedi şuan işsizlik canımı sıkıyor dedi...
bakalım arkadaşlar dua edin benim için nazara çok inanıyorum biz nazar yüzünden ayrıldık zaten ...
ve size tek bişey söylüyorum sadece dua edin allaha allah er yada geç kavuşturuyor biz şuan çıkıyormuyuz bilmiyorum ama allah er yada geç sewdiğinizi size geri veriyor inanın bana inancınızı yitirmeyin lütfen canlarım...ben çok inançlıydım rabbim gördü belki bana bir ders werdi beni çekti uluçtan ama pes etmedim ...
rabbim tez vakitte sizleride kavuşturur inşallah...benim için maaşallah demeyi unutmayın lütfen...

ayy masallah masallah canmm benm yaaa uff süperr sanki kendim barıstım gibi mutlu oldum inan masallah Allah bidaha ayırmasın hayatm çok güzel bi haber hihoyyyt :1hug:

Son düzenleme:
ayy masallah masallah canmm benm yaaa uff süperr sanki kendim barıstım gibi mutlu oldum inan masallah Allah bidaha ayırmasın hayatm çok güzel bi haber hihoyyyt :1hug:

saol bitanem darısı sizlerin başına canım gerçi dah ane olduğumuz belli değil ama saol canım benim

saol bitanem darısı sizlerin başına canım gerçi dah ane olduğumuz belli değil ama saol canım benim

canım benm daha noolsun, ayy gerçekten içim kıpır kıpır oldu hee -tatlicadiarzu- ahh ahh bidaha bıramayn birbirnizi canm yaa kısmet işte nolursa olsun bi şekilde birleştirioo

canım benm daha noolsun, ayy gerçekten içim kıpır kıpır oldu hee -tatlicadiarzu- ahh ahh bidaha bıramayn birbirnizi canm yaa kısmet işte nolursa olsun bi şekilde birleştirioo

bu arada diğer uluctan sonra cıktıgım cocukta kuduruyor senı cok özledım sensız olmuyor dıyeeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…