ben geldım ne yazıkkı aranıza =(
selam ben bugun ulucun yanındaydım arkadaslar dun bana mesaj attı bulusalım dedı mırın kırın ettım neyse bulustuk kahwaltı falan ettık sonra ayrıldığu şirketten alacağı wardı onu almaya şirkete kuzeninin yanına gittik beni görünce kuzeni ayaklandı tuğçe falan oldu şaşırdı falan uluca baktı işte budur uluç dedi hiç ayrılmayın falan dedi bende dedimki dah abişey yok aramızda falan uluç yoktu o sırada yanımızda ...sonra kadıköye falan gittik sürekli elimi tutuyor bırakmıyor hiç başka kızlar umrumda değil dedi ve bana doğru düzgün bi işim olsa hiç düşünmem seninle ewlenirim tuğçem dedi şuan işsizlik canımı sıkıyor dedi...
bakalım arkadaşlar dua edin benim için nazara çok inanıyorum biz nazar yüzünden ayrıldık zaten ...
ve size tek bişey söylüyorum sadece dua edin allaha allah er yada geç kavuşturuyor biz şuan çıkıyormuyuz bilmiyorum ama allah er yada geç sewdiğinizi size geri veriyor inanın bana inancınızı yitirmeyin lütfen canlarım...ben çok inançlıydım rabbim gördü belki bana bir ders werdi beni çekti uluçtan ama pes etmedim ...
rabbim tez vakitte sizleride kavuşturur inşallah...benim için maaşallah demeyi unutmayın lütfen...
ayy masallah masallah canmm benm yaaa uff süperr sanki kendim barıstım gibi mutlu oldum inan masallah Allah bidaha ayırmasın hayatm çok güzel bi haber hihoyyyt :1hug:
saol bitanem darısı sizlerin başına canım gerçi dah ane olduğumuz belli değil ama saol canım benim
canım benm daha noolsun, ayy gerçekten içim kıpır kıpır oldu hee -tatlicadiarzu- ahh ahh bidaha bıramayn birbirnizi canm yaa kısmet işte nolursa olsun bi şekilde birleştirioo
bu arada diğer uluctan sonra cıktıgım cocukta kuduruyor senı cok özledım sensız olmuyor dıyeeedelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 ohh olsun ona otursun ağlasın şimdi. ayy herşey yoluna giriyo gibi hepimizinde en kısa zamanda girse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?