hosgeldin canım inş gecerken uğramıssındır ama ayrılık durumu olmasında -tatlicadiarzu-
çaçoz kendine sewgili buldu iki ay önce ilk zamnlar arıyodu ama sewgili daha tatlı geldi heralde ya bide yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi herşeyınde yanında oldum yolcam saçını basını bi görüyim özledim amaevet hallettim canım ama daha almadı çiçeği arkadaşım... adresi bulamadılar tekrar gönderi yaptım ; bankaya koştur koştur para yatırdım filan ama çiçek gidene kadar o bulunduğu yerden ayrılmış... kuzeninin çalıştığı yerdi neyse ki kuzeni akşam eve götürecek... ama ben orda otururken alsın istemiştim çiçeği ama neyse...
ya çok gezdim ; çok yoruldum ama sonuç sıfır kuzu yaaa...
göremedim sarışın çocuuu :1no2:
yok şekerim hepimiz kendimizi sokağa atıyoruz ne sevgilisi delikafadulden
senin kanka niye aramıyor :uhm:
canım sizinki düzelicek bence sabırlı ol dua et aramayıda bırak.. doğum gününde arıcaktır belki :teselli:
ewet tubişim haklısın ben kötü bişey yapmıyorum..ewet sağlam karar wermem lazım inşallah hepimiz çok mutlu olucaz bir gün...ben bunu hissediyorum...
neyse canlarım ben çıkıyorum allaha emanet olun sizi seviyorum...iyi akşamlar ...
rabbim dualarınızı kabul etsin mübarek perşembe gününü cumaya bağlayan gecede dilerim dualarınız kabul olur...yerimseniben
ohooooo canım benim kaç ay oldu du bi sayim ımmmmm 4. aya girdim dört yıllık bi ilşki bitti nişan attım anlatmıştım daha önce bebişim
canım sizinki düzelicek bence sabırlı ol dua et aramayıda bırak.. doğum gününde arıcaktır belki :teselli:
aa ben bilmiyodum canım yaa ama sen atlatmış gibisin sevindim :1hug:
tuğbikcim çok güçlü gözküosun sen..
umarım hep böyle olursun
kuzum bende senin gibi msn de iletilerimle onamesaj weriyodum ama hiç üstüne alınmıyordu meger sonradan öğrendim ne kadar iletiyazdıysam hep aklında tutmuş şimdi soruyor o msn iletilerimin hesabını ...bu arada cnm bence sana değer weriyor ama buda uluç gibi zannadersem problemlerini çözüp seni tekrar hayatına alacak çünkü erkekelr kendilerinie güvenemediklerinde kız arkadaşlarından ayrılrılar benım cok war cewremde bu sebepten ayrılan...ayrıca bugun uluc bana tuğçem ben senin yanına yakışmıyorum dedi neden cnm dedim bana sen cok guzel bı kızsın dedı senı ıstıyorum ama kendıme guwenmıyorum bazen bı ısım olsa dusunmem ewlenırım senınle dedı....bekle cnm o sana donecektır...
bu arada uluctan sonrakı cıktıgım cocuk ıletıme ne yazsam msn de hemen atlıo gecen ruyamda gelınlık gordum ıletıme ewlenıyorum yazdım anlamı ewenmek demekmıs bı baktım hemen atladı hayatında bırımı war dedı ne alaka dedım olmasın dedı ben warım dedı ıcımdende dıorumkı kım once gelırse o kapar benı ya ıkısının aynı anda bana donecegı aklıma gelmesdı bana haftaya yemege cıkarıyımmı senı dedı şaştım kaldım
evet canım tek umudum doğum günüm o günü bekliyorum adım gibi ezbere bilir senağlamasenağlamasenağlama
gibi gibi ama şöle söliyim benim yaşadıklarımı bi anlatsam dersin ki sen git bi senariste anlat o derece ama çok büyük bir sağlık sorunu atlattım ve kendime kızdım hee sağlığımıda bu yüzden kaybetmiştim şimdi ALLAH'A binlerce şükğr ediyorum canım sende öle yap biliyorum canın acıyo seninde diğerlerinde he benimde acımıyomu çooooookkkk ama atlatmayıp naapcaksın bazen çıldırma noktasına geliyorum ama şunu biliyorum çok pişman ve çok mutsuz ve bana karşı bi mahçupluğu var ki heralde bu iyi hissettiriyo kendime ama inan bazen deli gibi özlüyorum ama o bunu bilmiyor bilmicekte.....
inş tatlım bence arıcak biraz kafasını toparlasın bırak çok zor biliyorum ama yapacak bişeyde yok. biliyosun sıkıntılı bi süreçte :teselli: sende üzerine gidersen ters tepki yapar belki bekle sen...
canım benim öyle olmaya mecburum herşey olucağına varıyo kısmetinse bi şekile dönüp dolaşıp seni buluyor değilsede yapacak bişey yok her işte bi hayır vardır ZAHMETSİZ RAHMET OLMAZ! Rabbim bizi sınıyo imtihandayız bi bildiği varki böyle oluyo sabredicez ve mükafatınıda alıcaz inş :) illaki hepimiz üzülüyoruz ama kaderin önüne gecemeyiz, bunları düşünüp rahatlıyorum fazla üzmemeye calısıyorum kendimi.. hepimiz güçlü olalım tatlımm :1hug:
canım bide şu aklıma geliyo yaaa benden bıktıysa bide o kadar borcu var yaa benden vazgeçtiyse yaaa ailesi başka birini bulduysa offff senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
off canım benim yaa :teselli: inş en kısa zmanda tamemen atlatırsın karşına çok çook daha seveceğin birisi çıkar.. hepimiz iiçinde öyle olsun. sizin düzelme durumu yokmu peki canım ve neden ayrıldınız kısaca bi anlatırmısın?
ZAHMETSıZ RAHMET OLMAZ! evet çok haklsın canım ama çok acıyo geçerken geçirio dedikleri bu oluo biraz kaba tabir oldu ama
bundan önce bi ayrılığımız olmuştu 1 ay filan bi ayrılıktı o dnemde gelip geçicide olsa 1 haftalık bişi yaşamış bunu sonra kendi anlattı barıştıktan bayağı bi sonra ama ben af etsemde yediremedim kendime güvenim gitmişti bunuda bildiği için acaip acaip kıskançlıkları oluşmaya başladı bi çok şey atlattık benim ailem istemedi herşşeye göğüs gerdik en sonunda tamam dediler evim bile hazırdı...komik olcak ama en son ki ayrılık sebebimiz basit herzaman ki kıskançlıklarından çıktı ve olay büyüdü vee bitti tamamemn bitiş o bitiş yalvarmalar kapıma gelmeler iş yerime gelmeler ağlamalar sızlamalar fayde etmedi ona tek bi laf ettim SANA NE BU DÜNYADA NEDE ÖBÜR DÜNYADA AFFIM YOKTUR.. bu söz çok dokundu şimdi aklınca kendini af ettiemek için çaba sarf ediyo ama nafile bitti oda kabullendi bittiğini ama hala aramalr devam ediyo bilmem ne böle işte ama anlattığım yaşadıklarımın bırak binde biri bile diil var gerisini sen düşün he şimdi daha iyim en azından ağlama nöbetlerim 15 günde bire düştü ama tamamen bitcek ben biliyorum hee ona kalsa sonum onla olcak ama avcunu yalar yok öle bişi...bitti benim için ve geri dönüşü yok canım çok yandı töbe dedim bidaha ama asla ve asla çivi çiviyi söker yöntemine başvurmadım...çok istiyen oldu ama red ettim çünkü bi yanlışı daha kaldıramam....
yok artık bukadar kolaymıı? canım son ayrılışınız gayet normaldi bence sadece biraz bunaldı kendi kendine kalmaya ihtiyacı var.. Ailesiylede belkide borcları yüzünden arası acıktır sanada yansıtmak istemez veya tamamen herseyden uzak kalmak istiyodur. ama baskası olduğunu sanmıyorum yerimseniben canım erkeklere bazen oluyo bu haller sen o sürecte onu sıkmıcaksın rahat bırakıcaksın o seni pozitf - negatf mutlaka arıcak ama negatif olcğını düşünmüyorum sadece bekle sabret dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?