inşallah tatlım düzelecek sizinkilerde ...
sadece sabredin ve bol bol dua edin...ve inancınızı yitirmeyin...yerimseniben
hayırdır sana ne oldu anlatmak istersen
slm kizlarr, ya ne olursunuz yardim edin kafayi yiyecegim
2 gun once msne girdim iletimde mutlu yazilmisti 1 gun once yazmistim dogum gunumdu diye, ertesi gunu girdigimde mehmet cevrimiciydi hic birsey yazmadim ona d gunumu bile kutlamamistineyse birden yazi verdi hep mutlu olll diye ayni bu sekilde, bende sasirdim yazmaz sandim saol dedim, ve d gunumu hatirladigin icinde tsk ederim dedim, hatirliyorum 13 nisan dedi, bende bana deger verenler sagolsun yazdim o da uzgun ifade yapti, ksr bkm haklisin bu sefer yazdi biliyorum dedim ve de ilk defa yapmadigim birsey yaptim çiktim msnde hic girmedim, bugun mailere bakayim dedim orda da yeni birsey var yeni iletiler yazilinca gorebiliyoruz neyse mehmet bugun zamani gelince yazmis ne demek istediyse anlamadim, ya kafam oyle karisik ki kizlar oyle seviyorum ki her gece allahima yalvariyorum bir mucize yarat diye 10 ay oldu ya ayrilali ((
neden ayrıldınız canım siz ya ben bilmiyorum :teselli: çocuğun üzgün olduğu belli bekle bakalım canım hayırlısı olsun hakkında tem bilmediğim içinde yorumda yapamıyrum
kisaca anlatayim cnm, çogu biliyor hikayemi mehmetle 8 ay çiktik fakat o askerdeydi ve bir neden yokken ayrilmak istedi once maddi durumu bahane edip sonra da bakti ki hala uzerindeyim bir gun aradi beni seni istemiyorum herseyimi sil fln dedi, sebebi ogrenmek isteyince bocalarak nisanliyim dedi (ki olamaz daha 3 gunluk izindeydi nsl olabilir) neyse hic aramadim taha ki sevgililer gunune kdr nedense birsey itiyordu beni mail attim cvp vermez sandim verdi, sonra msne ekledim onuda kabul etti konustuk fazla birsey geçmedi ama kiz arkadasi oldugunu soyledi (ne kdr dogru bilemiyorum) ve anlamadigim her konustugumuzda birbirimize cam acmamizi istiyor, neyse kaç zamandir denk gelmiyorduk msne iste dogum gunumun ertesi gunu denk geldik bu olay oldu
Anladım canım pişman olmuş bence ama gururdan sana bişey diyemiyo senden bekliyo gibi geldi bana ilk adımı. zaten msn ede sen eklemişsn ya o iyice kendini çekmiş şimdi bi adım atmak ona eminm çok zordur. bence sen kesnlikle hiçbişey yapma onu bekle ne istiyosa acık olsun laf karmasası yapıp kafanı allak bullak etmesin cnm bekle bakalım nolucak. Ama bence pişman olmuş baya vicdan azabıda var gibi geldi :teselli: Allah yardımcın olsun tatlım
oyle mi dusunuyorsun tubacigim ya, bana oyle gelmiyor gibi 2 hafta once en son konustugumuzda cok adim attim tekrar el uzatiyorum deniyelim fln diye vs vs ama tik yok ya ondan, ne fedakarliklar neler neler yaptim ama hic birseyde kiymetim olmamis
canım ne iyi ne kötüyüm idare eder diyelim
sen nasılsınn:1hug:
selam ben bugun ulucun yanındaydım arkadaslar dun bana mesaj attı bulusalım dedı mırın kırın ettım neyse bulustuk kahwaltı falan ettık sonra ayrıldığu şirketten alacağı wardı onu almaya şirkete kuzeninin yanına gittik beni görünce kuzeni ayaklandı tuğçe falan oldu şaşırdı falan uluca baktı işte budur uluç dedi hiç ayrılmayın falan dedi bende dedimki dah abişey yok aramızda falan uluç yoktu o sırada yanımızda ...sonra kadıköye falan gittik sürekli elimi tutuyor bırakmıyor hiç başka kızlar umrumda değil dedi ve bana doğru düzgün bi işim olsa hiç düşünmem seninle ewlenirim tuğçem dedi şuan işsizlik canımı sıkıyor dedi...
bakalım arkadaşlar dua edin benim için nazara çok inanıyorum biz nazar yüzünden ayrıldık zaten ...
ve size tek bişey söylüyorum sadece dua edin allaha allah er yada geç kavuşturuyor biz şuan çıkıyormuyuz bilmiyorum ama allah er yada geç sewdiğinizi size geri veriyor inanın bana inancınızı yitirmeyin lütfen canlarım...ben çok inançlıydım rabbim gördü belki bana bir ders werdi beni çekti uluçtan ama pes etmedim ...
rabbim tez vakitte sizleride kavuşturur inşallah...benim için maaşallah demeyi unutmayın lütfen...
elacık cnm aynı seylerı yasıoruz hemen hemen bence bekle sen gerekenı yaptın artık onun bısyeler yapması lazım ve benden sana tavsıye tersleyerek konusma onunla ınan bana daha cok cekınır senden.bu durumda erkek arkadasın banada pişmanmış gibi geldi...sabret cnm düzelecek hersey
ben tabi burdan gördüğümü söylüyorum canım ama öyle görünüyo yanii.. He senin adım atman yanlıs be canm bence bırak sen öyle yapınca iyice kendini geri çekmiş besbelli.. yani ben senin yernde olsam msn de dahi konusmam kısa bi son konusma yapar silerdim. çok işe yarıo tamamen hayatındn çıkardığını hissettirmen. ozman aklı basına gelio bunların bence onnla ilgilenme yokmus gibi davran neyse niyeti acık acık sölesin ama gercekten bana pişman gibi geldi. he sen yine bi adım atarsan yine geri çekilir ters tepiyo onlarda iyice soğumsın senden canım bosver o koşsun biraz zaten bırakanda o hatası büyük farkına varmaya başlıyodur, gec anlıyo bu yaratıklar!. :teselli:
tuticim cnm benim sen biliyorsun dedigin gibi çogu seylerimiz ayni, ters tepki yapmaya çalismadim ama zoruma gitti d gunumu biliyor ve kutlamiyr dusun, yoksa biliyorsun neler yaptigimi ona, hayir iletisinde "zamani gelince" yazmis ne demek istediyse
Ama sevindim mutlu yazdigimi gorunce birden kendisi bana yazi verdi hep mutlu ol diye sasirdim sonrada d gunumu kutladi ben dedikten sonra o yuzden mutlu ol dedim demez mi bu sefer ona çevirdi fisfisfis
cnm ben bir zamanlar silmistim aylar sonra tekrar ekledim belki birseyler degismistir diye ama hala ayni :=/ ben su an hiç konusmuyacagim kendisi birseyler yapana kadar bakalim artik ben kaçicagim belki birseye yaramaz ama hic degilse daha ii oluyorum
ben onda vicdan azabı seziyorum :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?