- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
tuğçemm çok sevindim. inşallah hiç bozulmaz..
diğer çocuğun arıyo olması da güzel. anlasın hatasını. kolay değil öyle.
heheh saol bitanem darısı senin başına he ya sorma ikisi aynı anda tepki verdi hahah kafam çok karıştı diğeride haftaya yemeğe çıkarıyımmı seni dedi bana kaçtım msn den ay çok moralim bozuldı kalp kırmak istemiyorum...of offfffffffffffffff çok karıştı işler hey allahım
tuticim cnm benim sen biliyorsun dedigin gibi çogu seylerimiz ayni, ters tepki yapmaya çalismadim ama zoruma gitti d gunumu biliyor ve kutlamiyr dusun, yoksa biliyorsun neler yaptigimi ona, hayir iletisinde "zamani gelince" yazmis ne demek istediyse
Ama sevindim mutlu yazdigimi gorunce birden kendisi bana yazi verdi hep mutlu ol diye sasirdim sonrada d gunumu kutladi ben dedikten sonra o yuzden mutlu ol dedim demez mi bu sefer ona çevirdi fisfisfis
körün istediii bi göz Allah verdi iki göz.. canım şükret tadını çıkar bozma moralini nie bozcaksın onlar senin moralini bozarken hiç böyle düşündülermii? yoo! bosver sende takıl nası geçiyosa gönlünden öyle yap artık sende mutlu ol hep üzülen taraf oldun biyere kadar ama yani :1hug:
yok be canım ikisini idare etmiyosunki sen ikiside seni bıraktı üzdü kafan karısık, sen suan karar vermeye calısıyosun kararını verince diğerinede sölersin yani böle böle diye.. hakkında hayırlısı :1hug:haklısın bıtanem ama 2 kısıyıde ıdare etmek benım en sewmedıgım sey gercı ıdare etmıyorum ama n ebılım ınsanın kafası karısıyor...
sen bilmesende okuyamasanda göremesende en güzel derdim sensin be aşkım
kuzum ya resimde negüzel çıkmışsın sen öyleee:1hug:.seni kaybedenler üzülsün kendi haline!!!!klava:
saol canım yaa bende nötr yok hiç ses seda yok artık kafayı yiycem geceleri gizli gizli ağlamaktan telefonunu arayıp kapalı olduğunu duymaktan bıktım
saol canım yaa bende nötr yok hiç ses seda yok artık kafayı yiycem geceleri gizli gizli ağlamaktan telefonunu arayıp kapalı olduğunu duymaktan bıktım
merabalar merabalar ben geldim :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
yok be canım ikisini idare etmiyosunki sen ikiside seni bıraktı üzdü kafan karısık, sen suan karar vermeye calısıyosun kararını verince diğerinede sölersin yani böle böle diye.. hakkında hayırlısı :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?