Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tuğçemm çok sevindim. inşallah hiç bozulmaz..

diğer çocuğun arıyo olması da güzel. anlasın hatasını. kolay değil öyle.

heheh saol bitanem darısı senin başına he ya sorma ikisi aynı anda tepki verdi hahah kafam çok karıştı diğeride haftaya yemeğe çıkarıyımmı seni dedi bana kaçtım msn den ay çok moralim bozuldı kalp kırmak istemiyorum...of offfffffffffffffff çok karıştı işler hey allahım

körün istediii bi göz Allah verdi iki göz.. canım şükret tadını çıkar bozma moralini nie bozcaksın onlar senin moralini bozarken hiç böyle düşündülermii? yoo! bosver sende takıl nası geçiyosa gönlünden öyle yap artık sende mutlu ol hep üzülen taraf oldun biyere kadar ama yani :1hug:

kuzum bende senin gibi msn de iletilerimle onamesaj weriyodum ama hiç üstüne alınmıyordu meger sonradan öğrendim ne kadar iletiyazdıysam hep aklında tutmuş şimdi soruyor o msn iletilerimin hesabını ...bu arada cnm bence sana değer weriyor ama buda uluç gibi zannadersem problemlerini çözüp seni tekrar hayatına alacak çünkü erkekelr kendilerinie güvenemediklerinde kız arkadaşlarından ayrılrılar benım cok war cewremde bu sebepten ayrılan...ayrıca bugun uluc bana tuğçem ben senin yanına yakışmıyorum dedi neden cnm dedim bana sen cok guzel bı kızsın dedı senı ıstıyorum ama kendıme guwenmıyorum bazen bı ısım olsa dusunmem ewlenırım senınle dedı....bekle cnm o sana donecektır...
bu arada uluctan sonrakı cıktıgım cocuk ıletıme ne yazsam msn de hemen atlıo gecen ruyamda gelınlık gordum ıletıme ewlenıyorum yazdım anlamı ewenmek demekmıs bı baktım hemen atladı hayatında bırımı war dedı ne alaka dedım olmasın dedı ben warım dedı ıcımdende dıorumkı kım once gelırse o kapar benı ya ıkısının aynı anda bana donecegı aklıma gelmesdı bana haftaya yemege cıkarıyımmı senı dedı şaştım kaldım

haklısın bıtanem ama 2 kısıyıde ıdare etmek benım en sewmedıgım sey gercı ıdare etmıyorum ama n ebılım ınsanın kafası karısıyor...

haklısın bıtanem ama 2 kısıyıde ıdare etmek benım en sewmedıgım sey gercı ıdare etmıyorum ama n ebılım ınsanın kafası karısıyor...
yok be canım ikisini idare etmiyosunki sen ikiside seni bıraktı üzdü kafan karısık, sen suan karar vermeye calısıyosun kararını verince diğerinede sölersin yani böle böle diye.. hakkında hayırlısı :1hug:

Son düzenleme:
Çekil Git, Bırak, Bütün Düşüncelerimi…
Yaralıyım Zaten, Şöyle Dur Gönlümden,
Derdin Olurum, Korun Olurum,
Çekil Git, Harın Değil, Külün Olurum,
…Ve Git Artık, Ne Olursun Git, Git Gözlerimden
Kal Yerinde Öylece, Ses Etme,
Mevsimler Solsun Senelerce,
Mümkünse Çıkmasın, O ıki Hece,
Öldü de, Bitsin Bu ışkence…

Ya da Bir Sonbahardı, Sarardı de,
Düşen Her Bir Yaprakta, Uzaklaştı de,
De ki, Gövdeden Dal Kırıldı,
Kopan Candı, Yıkıldı de, Deki Öldü, Öldü de…
Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de…
Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı,
Sonra Toprağa Karıştı, Kurudu de, Soldu de…
Ne Bileyim ışte, Kısaca Öldü de…

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kanıyorum Zaten, Uzak Dur Benden,
Sebebin Olurum, Yakanın Olurum,
Çekil Git Yolumdan, Ölümün Olurum,
…Ve Git Artık, Ne Olursun Git Benden
Konuşma, Nefesini Al Benliğimden,
Ben Soluğunu Kesmeden,
Sus Demeden, Sus Ne Olur, Söylemeden,
Git, Bir Daha Allah Aşkına, Hiç Dönmeden…

iyi geceler kızlar ben geldim başım çok ağrıdı düşünmekten bende kk ya girim dedim nasılsınız

saol canım yaa bende nötr yok hiç ses seda yok artık kafayı yiycem geceleri gizli gizli ağlamaktan telefonunu arayıp kapalı olduğunu duymaktan bıktım

yine başa döndü bu dünyaaa yine sona sardı aynı kaset bıktım, monotonluk maratonu! Onu tanı içine düşünce koştur!!!

-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
saol canım yaa bende nötr yok hiç ses seda yok artık kafayı yiycem geceleri gizli gizli ağlamaktan telefonunu arayıp kapalı olduğunu duymaktan bıktım

ahh canım ağlamaa
insanın elinde olmuyo biliyorum insan kendini kimsesiz hissediyo ama biraz zamana ihtiyacımız var ben senin durmunu bilmiorum siz neden ayrıldınız sayfasını yaz okim

ewet tubişim haklısın ben kötü bişey yapmıyorum..ewet sağlam karar wermem lazım inşallah hepimiz çok mutlu olucaz bir gün...ben bunu hissediyorum...
neyse canlarım ben çıkıyorum allaha emanet olun sizi seviyorum...iyi akşamlar ...
rabbim dualarınızı kabul etsin mübarek perşembe gününü cumaya bağlayan gecede dilerim dualarınız kabul olur...
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…