- 27 Ekim 2008
- 5.991
- 2.463
- 723
ay canım kıyamam ya bende calıstım oglene kadar burda olsan beraber gezerdık tek gezmek kasıyoda...neyse tekırdaga gelırsem yakınlarda belkım bulusuruz
esincim, tugbacım siz nasılsınız a.s.
esincim, tugbacım siz nasılsınız a.s.
kızlar başka bi çocuk teklf edio ve yalwarır derecesinde çocukla sevgili olsak bu kadar uzun konuşmayız her gün msj atıo naber hayatım die tersliyorum bnde seni seviyorum dio aşkım dioş bana kafamı karıştırıo.. bn dinlemek istiyorum kafamı o aklıma girio hoş çocuk ama sevemem.. ayrıca eski sevgilimde saolsun 6 hafta sonra facebooka eklio bni iice kafamı karıştırıo isin içinden çıkamıoyrum napcam kızlarsenağlama
kızlar başka bi çocuk teklf edio ve yalwarır derecesinde çocukla sevgili olsak bu kadar uzun konuşmayız her gün msj atıo naber hayatım die tersliyorum bnde seni seviyorum dio aşkım dioş bana kafamı karıştırıo.. bn dinlemek istiyorum kafamı o aklıma girio hoş çocuk ama sevemem.. ayrıca eski sevgilimde saolsun 6 hafta sonra facebooka eklio bni iice kafamı karıştırıo isin içinden çıkamıoyrum napcam kızlarsenağlama
Kızlar selam. Girdim ama kimsecikler yok. Bende burdan size mis kokulu öpücüklerimi göndereyim bari :) Geçmişi okuyamıyorum malesef zaman yüzünden. Fakat kimsede henüz bi gelilşme yok galiba. Bende de yok :) Ya kızlar bugün kuaföre gittim kumrala boyatmak için, iğrenç bi saçla çıktım bi görseniz :) "Saç Boyama" bölümünde başlık açtım. Bi bakın isterseniz :))) Öpüyorum şimdilik. Bir hafta sonra bool bol foruma gireceğim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?