Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızçeler kimseler yok cmt gecesi herkes biyere dağıldı galiba hadi kızlar dağıtın bakalım atın kurtları,ben bugün benimkine ait olan taksiyi gördüm :1no2:ama içinde başkası var başkası kullanıyo uzun süredir, abiside olabilir tam emin deilim,onuda satıyolar arkasına satılık yazısı asmışlar,öbür arabasınıda satıyodu zordamı acaba,yada durumları iyileşti daha iyilerini almak içinmi satıyolar ki,yoksa krizden ötürü kötüye mi gitti durumları da bütün arabaları satıyolar,dükkanları vardı ostimde acaba krizden onlarda mı kötü etkilendiler ki,içim sızlıyor kızlar,sızım sızım sızlıyor,:a015:demekki haber almadığım sürece iyiyim ben, haber almadığım sürece uyuyor içimdeki o acı, en ufak birşeyde hemen uyanmaya hazır 5 seneden sonra:çok üzgünüm:

ay canım kıyamam ya bende calıstım oglene kadar burda olsan beraber gezerdık tek gezmek kasıyoda...neyse tekırdaga gelırsem yakınlarda belkım bulusuruz

yaz da geldi kızlar, tekirdağa bekleriz, deniz güneş kum..konforlu ve çok temiz denizimiz olmasa da idare eder..Canım, gelmek istiyorsan valla beklerim..kaydirigubbakcemile5
ben bodruma gitmek istiyorum ama şuan belli değil..
Canım sıkılıyo yaa napsam kii..fisfisfis

prensesim gördüm seni aşşada Şeniz
burdayım ben, aşkitom benim, üstüne yeni aşk gelcek, hepsini unutucaz bebeğim cidden delikafadulden

şimdiiiiii
eşimiz uyurken
süpürgeyi çalıştıralım mı çalıştırmayalım mı
arkadaşlar birbirine soruyor, forum yapıyor
canım sıkılıyor bunları okuyorum ne tuhaf

yIlka senin niye aklın karışmıştı? başka biri seninle birlikte olmak mı istedi ne oldu

selam kızlar iyi akşamlar ben geldim bugün çok mutluyum ama sevgilimle barışmadık urfaya gidiyorum belki onuda görme şansım var o bana gelme urfaya yıllık izninde ama ben gidiyorum herşey daha mı iyi olcak daha mı kötü olcak bilemiyorum ama onun benim yapmamı istemediği şeyleri yapıyorum

kızlar başka bi çocuk teklf edio ve yalwarır derecesinde çocukla sevgili olsak bu kadar uzun konuşmayız her gün msj atıo naber hayatım die tersliyorum bnde seni seviyorum dio aşkım dioş bana kafamı karıştırıo.. bn dinlemek istiyorum kafamı o aklıma girio hoş çocuk ama sevemem.. ayrıca eski sevgilimde saolsun 6 hafta sonra facebooka eklio bni iice kafamı karıştırıo isin içinden çıkamıoyrum napcam kızlarsenağlama

milka çıtır gofretim niye kafanı karıştırıyosun
aşık değilsen hiç sallama, olmuyo denenmiştir...
daha küçüksün de, bi ilişkiden bi ilişkiye koşa koşa gitme, nefes al, boşver.
öbürünüde kabul etme facede :dilcikar:

hemen yeniliklere adapte olamayız biz dimi yaa, çok yılışık olanlar da ayrı bi derttir
senin aklın hala eski sevgilindeyken kimseyle olamazsınkii
bana soranlara şunu diyorum, tadilat nedeniyle kapalıyım kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam. Girdim ama kimsecikler yok. Bende burdan size mis kokulu öpücüklerimi göndereyim bari :) Geçmişi okuyamıyorum malesef zaman yüzünden. Fakat kimsede henüz bi gelilşme yok galiba. Bende de yok :) Ya kızlar bugün kuaföre gittim kumrala boyatmak için, iğrenç bi saçla çıktım bi görseniz :) "Saç Boyama" bölümünde başlık açtım. Bi bakın isterseniz :))) Öpüyorum şimdilik. Bir hafta sonra bool bol foruma gireceğim inşallah :)

canım sen şimdi zaten bi boşluktasın oda ondanmı yararlanmaya calısıyo ne onun teklifini kabul etsen sağlıklı bişiey olacağını sanmıyorum sen ona tepkini koy bence zaten kafan karışık bide o üstüne gelmesin.. He tabi yinede sen blrisin canım :1hug:

kız biz kimse değil miyiz :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…