Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tünaydın kızlar... bayramda bu konuda kendimde gerileme farkettiğim için 2 gündür işe verdim kendimi...
yaa fırtınacım yaaa ; inan içim acıdı o mektubu okurken filan...
ama niyeyse senin yerinde olmak istedim ... neden dersen sanki öyle birşey olsa artık beklemekten vazgeçermişim gibi geliyor...

hani eski kız arkadaşıyla tekrar iletişime geçtiğine tanık olduğumda bir hafta boyunca nasıl da gücüm vardı onu unutmaya dair... artık bana dönmeyeceğine inanmıştım... ama şimdi öyle düşünemiyorum...
keşke diyorum içimden hayatında biri olduğunu duysam da yoluma gitsem...

yoksa böyle hergün aramadı ; yarın arar mı diye beklemek de çok zor...
ama eminim senin yaşadığın da zor ... yani o durumda farklı bir acı yine olur heralde yüreğimde...
bilmiyorum ki...

canım çok teşekkur ederim...
çok zor ama inan çok zor...
her olayın acısıda kendine göre çok farklı....
sende haklısın...
her çalan telefon zilin o olmasını umuyorsun ama olmayınca sende bir tuhaf oluyorsun...
ben bir dönem bunuda yaşadım...ne demek bilirim..
ama en iyisi o yokmuş gibi davranmak...
sende öyle davran ..
o yokmuş gibi davran...

tunaydın kızlar..
konuya balıklama dalıyorum ama ...
benimkine "keşke ölseydin" demiştim.
"öldüm varsay" demişti.
keşke öldüğünü varsayabilsem.. en azından adam gibi yasımı tutar otururdum.
böyle olunca naptığını bilmiyor insan..

günaydin kizlar dün gece hic iyi uyuyamadim bi arkadasim var bana msj atmis gece seni cok sevdim ellerin oldun filan diye icmis herhalde sonra sevdigimi gördüm rüyamda evlenmismiyiz neyiz tam anlamadim ayni evdeyiz ama sanki mutlu degiliz yani böyle karisik bi geceydi bugün disari cikip dolasmak istiyorum biraz ama ne yapicagimi billmiyorum kizlar firtinanin mektubunu okudum cok kötü oldum allah kimseye yasatmasin

benzer bir rüya görmüştüm canım ayrıldığımızda..
yüzüklerimiz vardı. yani bi yerde duruyorlardı. ben takıyordum. o da takıyordu. ama mutlu değildi. kutlamayacak mısın falan diyordum. böyle mutsuz mutsuz duruyordu..
bilinc altına nasıl işlediyse artık..

msni actim mail gelmis nasil kötü oluyorum acaba ondanmi diye iyi biseymi kötü biseymi diye kalbim carpiyor neyseki ondan degil en azindan olumsuz birsey yok ah bu bekleyis var ya ....

evet bizde beraberiz ama mutlu degiliz diyorum acaba evlensek mutlu olmayizmi o zaman simdi ayrildigima üzülmim hep due ediyorum barisalim diye ama bi yandan sonu kötü olucaksa belki su an en iyisi bu kafamçokkarıştı hepimiz icin

dimi bi de iyi tarafından bakmak lazım belkide..
gerçi ben şu an iyi taraf göremiyorum ama..
belki bu insanlar gerçekten bizim için hayırlı değil.

evet bende su an iyi bi taraf göremiyorum ama bunlarda var belkide ileride daha mutsuz olucaz kim bilir bunu düsünmek lazim YADA bitecekse simdi bitsin bi sene daha birlikte olduktan sonra bitmesi daha zor uzadikca offf ya hic bitmesin evlenip mutlu olsaydik ne vardi sanki

dalga geçmek geyik yapmak isteyenlerin yeri deil bu topic, onlar için de ayrı topicler var,burda ciddi duygu paylaşımları yapılıyor,dostluklar kuruluyor,gelen ona göre gelsin....yasakkelime

canlarımm nasılsınız, bi göz atayım neler yazmışsınız,2ay 17 gün olmuşşşşş,nasıl geçer bu zamann

ıyıyım prenses dısarı cıkıcam sımdı süslendım püslendım hava alım bıraz aksama burada olurum güzel bır gün olsun hepımıze öptüm sekerlerım

Kızlar benimde ders çalışmam gerek sınavım var akşama doğru yine girerim yada daha önce görüşürüz hoşçakalın

kızlar nasılsınız...ben dun bır seyler yazıcaktım kımse yoktu...
dun ben ayrıldıgım sahsı gordum...yanında bırı vardı..
bana hava atmaya kalktı...yerım havanı...
sankı benım umrumdada...allahım cokta komıkler ha...
kendınce ıyı bır sey yaptı sankı kıza sarıldı fılan...
bende yanlızdım...içimdem guldum...
ya bu erkekler ne acayıp yaratıklar anlamam kı..

Hey Allahım ya... Ne kadar çocukça hareketler niye hala seni kıskandırmaya çalışıyo demekki bi karın ağrısı var klava:

ay bu erkekler çok komik Ally daha burdamısın,bak hikayeyi anlatayım size d.günü hikayesini puhahanaaaa

ay bu erkekler çok komik Ally daha burdamısın,bak hikayeyi anlatayım size d.günü hikayesini puhahanaaaa

valla çıkamadım baktım yeni olaylar var biraz daha okuyum dedim kaydirigubbakcemile3 senin doğum günü olayını hatırlıyom sankim ama anlat yinede ne zamandır beklioz hadi anlat bakalım

ıyıyım prenses dısarı cıkıcam sımdı süslendım püslendım hava alım bıraz aksama burada olurum güzel bır gün olsun hepımıze öptüm sekerlerım

en iyisini yaparsın jelibonum,dışarı çıkınca kafası dağılıyo biraz insanın,hele alışveriş yapınca.bugün bende çıkıcam arkadaşımla buluşcam sonra aynı tas aynı hamam napalım işte hayat dvm ediyo,2ay 17gün olmuş aramayalı,en son geçen bayramda mail atmıştım :a015:

Hey Allahım ya... Ne kadar çocukça hareketler niye hala seni kıskandırmaya çalışıyo demekki bi karın ağrısı var klava:

olmazmı karın agrısı degıl..romatızmaları azdı..kemıklerıne kadar agrıyor...
eee terk edıldı ne olucak...
yaptıgı hatalar aklına gelmıstır artık...
aman benden uzak olsun ..o kızı sevıyorsa kız mutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…