tünaydın kızlar... bayramda bu konuda kendimde gerileme farkettiğim için 2 gündür işe verdim kendimi...
yaa fırtınacım yaaa ; inan içim acıdı o mektubu okurken filan...
ama niyeyse senin yerinde olmak istedim ... neden dersen sanki öyle birşey olsa artık beklemekten vazgeçermişim gibi geliyor...
hani eski kız arkadaşıyla tekrar iletişime geçtiğine tanık olduğumda bir hafta boyunca nasıl da gücüm vardı onu unutmaya dair... artık bana dönmeyeceğine inanmıştım... ama şimdi öyle düşünemiyorum...
keşke diyorum içimden hayatında biri olduğunu duysam da yoluma gitsem...
yoksa böyle hergün aramadı ; yarın arar mı diye beklemek de çok zor...
ama eminim senin yaşadığın da zor ... yani o durumda farklı bir acı yine olur heralde yüreğimde...
bilmiyorum ki...
günaydin kizlar dün gece hic iyi uyuyamadim bi arkadasim var bana msj atmis gece seni cok sevdim ellerin oldun filan diye icmis herhalde sonra sevdigimi gördüm rüyamda evlenmismiyiz neyiz tam anlamadim ayni evdeyiz ama sanki mutlu degiliz yani böyle karisik bi geceydi bugün disari cikip dolasmak istiyorum biraz ama ne yapicagimi billmiyorum kizlar firtinanin mektubunu okudum cok kötü oldum allah kimseye yasatmasin
benzer bir rüya görmüştüm canım ayrıldığımızda..
yüzüklerimiz vardı. yani bi yerde duruyorlardı. ben takıyordum. o da takıyordu. ama mutlu değildi. kutlamayacak mısın falan diyordum. böyle mutsuz mutsuz duruyordu..
bilinc altına nasıl işlediyse artık..
ya kızlar yeni birileri gelmıs ne oluyor anlamadım topiği kapatırız felan dıyorlar yanlşı mı anladım burda ciddi duygular paylaşılıyor dalgaya yer yok biz dalgamızı zamanı gelınce hep beraber yapıyoruz???
dalga geçmek geyik yapmak isteyenlerin yeri deil bu topic, onlar için de ayrı topicler var,burda ciddi duygu paylaşımları yapılıyor,dostluklar kuruluyor,gelen ona göre gelsin....yasakkelime
kızlar nasılsınız...ben dun bır seyler yazıcaktım kımse yoktu...
dun ben ayrıldıgım sahsı gordum...yanında bırı vardı..
bana hava atmaya kalktı...yerım havanı...
sankı benım umrumdada...allahım cokta komıkler ha...
kendınce ıyı bır sey yaptı sankı kıza sarıldı fılan...
bende yanlızdım...içimdem guldum...
ya bu erkekler ne acayıp yaratıklar anlamam kı..
ay bu erkekler çok komik Ally daha burdamısın,bak hikayeyi anlatayım size d.günü hikayesini puhahanaaaa
ıyıyım prenses dısarı cıkıcam sımdı süslendım püslendım hava alım bıraz aksama burada olurum güzel bır gün olsun hepımıze öptüm sekerlerım
Hey Allahım ya... Ne kadar çocukça hareketler niye hala seni kıskandırmaya çalışıyo demekki bi karın ağrısı varklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?