kızlarrrrrrr bn kaçar milka çıtır gofretiniz kaçar biraz ders çalşim malum yarın okul war hepinizi bol bol öpüyorum üzmeyin tatlı canlarınızı siz istemezseniz eğer kimse sizi üzemez ağlatamaz..hepinizi çok seviyorum kızçelerim bnma.s.
kızlarrrrrrr bn kaçar milka çıtır gofretiniz kaçar biraz ders çalşim malum yarın okul war hepinizi bol bol öpüyorum üzmeyin tatlı canlarınızı siz istemezseniz eğer kimse sizi üzemez ağlatamaz..hepinizi çok seviyorum kızçelerim bnma.s.
banada aynı şeyi söylemişti 5 ay ayrı kaldığımz zmn ama geri döndü geldğinde bak dünyadaki son erkek sensin dedim güldü. biz msnlerimzden sildk birbirimizi haber bile alamıyoruz düşün yani 6 haftadr bnden hiç bi haber alamıyor ve tutuştu hemen facebooka ekliyor çakallllsengözlerimebaksanabwalla hayatıma bakıyorum biliyorumki eninde sonunda pişman olcak sende üzülme hayatını yaşa
galateia gunaydın.aynen benıde ev basıyor.sende ıstanbulda yaşıyormuşsun buluşalımmı tanışmış oluruz:)
önemli değil cnm .
bak seninkisi gene insaflı başka bırıısyle oldugunu falan bılıyorsun ne bılım ama baksana halıme ne yaptıgını ne ettıgını bılmıyorum bugun buluşcaktık evde oturuyorum boş boş.onu arıyorum dün bugun ıcın bulusuruz dıye konuştgumuz halde telefonu kapalı.ınan beterın beteri var.
kızlar yerımde olsanız ev telefonundan ararmıydınız?
nerde oturuyosun canım, bide teli kapalıysa evden ara şaşırıp kalıolarrhihoyyyt
ayrılık gibi bidurum yok sanırım
arardım erkek arkadşım sonuçta
bayrampaşada oturuyorum.o caddebostanda oturuyor.
evet sanırım aramak en ıyısı bsy dersede bugun goruseceğiz demiştin telin kapalı başka care bırakmadın derım...
kızlar yerımde olsanız ev telefonundan ararmıydınız?
bilemiyorum bende kararsızım ara ama en azından netlik kazanır:uhm:
hayır yok ama ben dun cok üstüne gittim bana şirketten 1.2 gıbı cıkarım dedı bende akşamüstü aradım arkadaşlarımla maç ızlıyorum dedı,maç ızlerken rahat vermedım.yüzüme kapattı yüzümede kapatınca derdin ne bır hafta adam olmak bu kadar zor olmamalı dıye yazdım ama sanırım haklıyımda sabah aradım hıcbırsey olmamış gıbı ama telını kapatmış.klava:
bırazdan başka bır arkadaşı gıbı arayacagım bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?