Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

galateia gunaydın.aynen benıde ev basıyor.sende ıstanbulda yaşıyormuşsun buluşalımmı tanışmış oluruz:)

kızlarrrrrrr bn kaçar milka çıtır gofretiniz kaçar biraz ders çalşim malum yarın okul war hepinizi bol bol öpüyorum üzmeyin tatlı canlarınızı siz istemezseniz eğer kimse sizi üzemez ağlatamaz..hepinizi çok seviyorum kızçelerim bnma.s.

bak sağına soluna sevenler var sevgiyi bir kuruşa verenler var
hayat buymuş diyerek çek yükünü gülerek durma yolcu yolundaa gerekkkkkkkk
böyle gider başından sonuna dekkk:dance:

bizde seni çok sevıyoruz cnm benım.Şeniz

yine gel canımm:1hug: bizde seni seviozz mujxxxkaydirigubbakcemile3

şimdi pazar ya çıkmıştır kesin buluşmuştur o kızla, ama dediklerimin azcığı kaldığsa kulağında bugün pek de iyi geçmicek inşallah böle dedim onu öptüğünde ben gelim aklınaa kötükedihüso nese yaa inşallah çamur falan bulanırlar çöp kamyonları pis kokularını üstlerine saça saça geçer ne bilim bizimkinin arabasıda var gerçi off nese düşünmek istemiyorum ne yaptıklarını kafamçokkarıştı

galateia gunaydın.aynen benıde ev basıyor.sende ıstanbulda yaşıyormuşsun buluşalımmı tanışmış oluruz:)

canım pek çıkcağımı sanmıyorum bıcı yapıp bakım yapcam kendime, ama yanımda olduğun için sağol a.s.

önemli değil cnm .
bak seninkisi gene insaflı başka bırıısyle oldugunu falan bılıyorsun ne bılım ama baksana halıme ne yaptıgını ne ettıgını bılmıyorum bugun buluşcaktık evde oturuyorum boş boş.onu arıyorum dün bugun ıcın bulusuruz dıye konuştgumuz halde telefonu kapalı.ınan beterın beteri var.

nerde oturuyosun canım, bide teli kapalıysa evden ara şaşırıp kalıolarrhihoyyyt

ayrılık gibi bidurum yok sanırım
arardım erkek arkadşım sonuçta

hayır yok ama ben dun cok üstüne gittim bana şirketten 1.2 gıbı cıkarım dedı bende akşamüstü aradım arkadaşlarımla maç ızlıyorum dedı,maç ızlerken rahat vermedım.yüzüme kapattı yüzümede kapatınca derdin ne bır hafta adam olmak bu kadar zor olmamalı dıye yazdım ama sanırım haklıyımda sabah aradım hıcbırsey olmamış gıbı ama telını kapatmış.klava:

kızmış o sana belli ara ewden gönlünü al dısarı cıkın orda yaparsın yapıcagını yanına gelene kadar kedi gibi ol tamm mı bebiş

:)))) hehehehe aradı hemen saniyesinde eeee uzun zamndır yuz wermıyom ya korkuyo galiba wazgecerım die abisindeymiş yengesinin sesini duydum selam soledi rahatladım ohhhhhhhhh yine arıycakmış mutlu oldum azcık inşallah sizinde yuzunuz guler.hayata sen aradın mı şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…