Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zaten en güzel kısmı bu canım... iyi ki ayrılmışım diyebilmek... bunu diyebildiğin an ilişkine dışardan bakıyorsun ve sevginle üstünü örttüğün bir sürü yanlışı görebiliyorsun...

seni sen olmaktan çıkaran ya da seni mutlu ettiği gün sayısı üzdüğü günden az olan ilişkiye dönüp bakmak lazım... ama işte içimizdeki sevgi buna genelde engel oluyor...

şanslısın o zaman... kısa sürede anlamışsın bunu... inşallah adam akıllı biri doğru zamanda karşına çıkar :Saruboceq: hepimiz için tabii böyle olsun ...

bu ne demek ya? nasıl yanı?

galateia sen benım durumuma ne dıyorsun sence yanlışmı yapmışım yada yapıyorum?

canım şimdi asker psikolojisi nasıldır bilmiyorum ama çevremde gördüğüm kadarıyla ya akılları başlarına geliyor daha çok bağlanıyorlar yada bölee bi bıkkınlık geliyor özgürleşmek istiyorlar yani daha önceki karakterlerine bağlı hovarda birini yollamışsan askere tam tersi adam sakinliyip gelebiliyor. bunu dışında ben telini niye kapıyor anlamdım hani ilişkinizi ailden mi saklıyorsunuz anlamadım eğer bi telefon kapanıyorsa ya bir inan toplantıda işte yada araması beklenen kişinin aramasını istemediği durumda kapatır .yani eğer ilişkinizi saklıyorsa ondanda olabilir yada dediğim gibi senin aradığını görmesini istemediği bir durumdadır bu durumda yanında kim vardır bilemiyorum:1shok: ben telefonda yapılan ayrılılara dayanamıoyrum yüzyüze yapılmalı ama onların cesareti olmuyor.bide sorunlarınız dediğim gibi hep süre geliyorsa, sen ilgisizliğinden neden aramadığından gibi şeylerden yakınıp duruyorsan onlar sıkılıyor bundan buda yeni anladığım bişee, ee bunun dışında acele karar vermemek en iyisi..

kesınlıkle oyle mantıklı olanda bu zaten cnm.ekonomık özgürlüğü olan,ekonomık özgürlüğü bile olmasa babasının evıne gerı dönebilecek birisi niçin koca kahrı çeksınkı hıc anlamadım anlamayacagımda sanırım.sevgı cok onemlıde ama mutsuz oluncak bır evlılıkte sürdürülemez sanırım... ne kadar sevılırse sevılsın....

kızlarrrrrrrr ben geldim ama yine çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum bugün burası kalabalık bnmde şansıma (( tam dertleşebilirdik:teselli:nyse çenebazım çicekbahçem galateicim hayatcım böcüküm fırtınam silam hepinizi öpüyorum amma kalabalığız bu akşam nyse bana bol bol dua edin bn her gece size dua ediyorum bir an önca mutlu olmamız için ii geceler kızçelerim:a015:a.s.

bazı insanlar hisleriyle hareket etmeyi severler canım... mantıkları geri plandadır... bazıları da hislerini kenara koyar robot gibi yaşar... ortasını bulmak lazım...

ve kimseyi de yargılamamak ... ben çok korkarım yargılamaktan ve büyük konuşmaktan ... yapmam dediğim hemen herşeyi yaptım çünkü... neyse ki kötü şeyler değildi -tatlicadiarzu-

ateş almayamıı geldinn canım ya nereyeee gidiosunnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

çok yorgunum ben ama bişey anlamıyorum konuştuklarınızdan (
okuyacak gücüm de yok, en iyisi yatayım mirmirmirmir mirmirmirmir

oy oy bu ne kalabalık kızlarr.. 14 kullanıcı.. hiçbişi okumadım bunu söliym önce. geçmişe bakmadım hiç. görünce direkt heyecanla selam vereyim dedim.

ayyy sen küçücükmüşsün yaaa... ama ne güzel ne kadar olgun düşüncelere sahipsin...
valla tebrik ediyorum seni kuzucuk ... :lepi:

hem de o küçücük yaşında 3 senelik bir ilişki... bu da takdir edilmeli... ama ne güzel tam da kendini bulmaya başladığın yaşlardasın... ve doğru yerden başlıyorsun... valla bravo a.s.

canım o askerden gelmeden aılesı bızım ılıskımızı bıtırmemızı bekledıklerını dıle getırmışler ve o da askerden gelmeden bunu uygulamış ama geldıgınde yapamamış.dayanamamış korkunc bır aılesı var annesı ozellıkle hala onu 5 yaşındakı cocuk zannedıyor oyuzden o saklamaya calısıyor anladıgım kadarıyla ve askere gıderken kısılıgı oturmuş aldatmayacak bırısıydı askerden geldıkten sonra kafayı yedı aılelerımız yazlıklarına gıtsınde bakalım nolcak ozaman onemlı.yaşayıp gormem gerekıyor sanırım bsylerı ama askerlık benıde cok yıprattı artık...

çıkıom çicek bahçem walla uykum war yarında okul war:)) gtmek lazm okul bni bkler yoksa kalırım walla gerçi ünv kalma yok ama olsun hadi öptüm hepinizi çok çok kocaman tatlı rüyalar hepinize

böcüğüm şuanda erkeklere nanetliymiş gibi bakıyorum canımdan bezdim ben özgür değildim ya bi kız düşününki en yakın erkek akrabalarıyla konuşması bile sorun olur en yakın kız arkdşıyla dışarı pazara çıkması problemdir ve her tartışmada sürekli ezilir küfr edilir tüm bunlara hiç bir beklentisi olmadan adama taptığı için yapar adam askere gider kafasını çevirip kimseye bakmazdı oda allahı var saplantılı aşıktı kimseye kafasını çevirip bakmazdı ama beni dirhem dirhem azaltırdı...

kesınlıkle böcükle aynı fıkırdeyım.
prensescim hoşgeldin.
çenebazım ve yllka ıyı geceler canlarımŞeniz

fırtınanınkızı, cicekbahcesi20, EgeDenizi, eliftn, Galateia, hayata, küçük böcük+, parlakkar, Princess, silam67, yalnizligim, yllka

oku oku bıtmıyor ,
ama inat ettım okuyacam geçmiş.......
ne çenenız düşükmüş
abowwwwwwwwwwwwww

çok yorgunum ben ama bişey anlamıyorum konuştuklarınızdan (
okuyacak gücüm de yok, en iyisi yatayım mirmirmirmir mirmirmirmir

kaçma hemen kuzucum ya... sohbette azıcık konuşmuştuk da ondan bahsediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…