böcüğüm şuanda erkeklere nanetliymiş gibi bakıyorum canımdan bezdim ben özgür değildim ya bi kız düşününki en yakın erkek akrabalarıyla konuşması bile sorun olur en yakın kız arkdşıyla dışarı pazara çıkması problemdir ve her tartışmada sürekli ezilir küfr edilir tüm bunlara hiç bir beklentisi olmadan adama taptığı için yapar adam askere gider kafasını çevirip kimseye bakmazdı oda allahı var saplantılı aşıktı kimseye kafasını çevirip bakmazdı ama beni dirhem dirhem azaltırdı...
kızlarrrrrrrr ben geldim ama yine çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum bugün burası kalabalık bnmde şansıma(( tam dertleşebilirdik:teselli:nyse çenebazım çicekbahçem galateicim hayatcım böcüküm fırtınam silam hepinizi öpüyorum amma kalabalığız bu akşam nyse bana bol bol dua edin bn her gece size dua ediyorum bir an önca mutlu olmamız için ii geceler kızçelerim:a015:a.s.
kaçma hemen kuzucum ya... sohbette azıcık konuşmuştuk da ondan bahsediyoruz...
ben anlatıım canım... ayrılalı 1,5 ay olmuş ama iyi ki ayrıldım diyor... mutsuz bir ilişki ; yasakların olduğu ; kendini kaybettiği bir ilişki olduğunu anlamış... ve bu yüzden bitişi onun kurtuluşu olmuş ... anlatabildim mi kuzucum ?
hoşgeldin şekerim :)
anladım cnm zaten en son yazdıkları uzerıne de anladım kesınlıkle dogru bır karar almış cnmŞeniza.s.
fırtınanınkızı, cicekbahcesi20, EgeDenizi, eliftn, Galateia, hayata, küçük böcük+, parlakkar, Princess, silam67, yalnizligim, yllka
oku oku bıtmıyor ,
ama inat ettım okuyacam geçmiş.......
ne çenenız düşükmüş
abowwwwwwwwwwwwww
artık tek bir hedefim var istediğim mesleğe sahip olmak :sm_cool:
onun içinde elimden geleni ardıma koymuycam kimsenin bana engel olmasına izin vermiycem 19 yaşımdayım daha önüm açık
herşeyden önemlisi huzurluyum kızlar! huzursuzssanız gerçekten o ilişkiyi yaşamanın bi anlamı yok 3 yıldır kafamda 30tane beyaz oldu belkide sırnaşık şey
keşke bende 19 olsammmmmgamyoncuiremsu
oy oy bu ne kalabalık kızlarr.. 14 kullanıcı.. hiçbişi okumadım bunu söliym önce. geçmişe bakmadım hiç. görünce direkt heyecanla selam vereyim dedim.
keşke bende 19 olsammmmmgamyoncuiremsu
sen 25tin demi canım...
sen 25tin demi canım...
26 bitti canım 27 den gün alıyorumm
şasee ne ara geldin gittin yavv...
hepimize güzel bi pazar olsunn..
bu sefer dualarımız boşa çıkmasın..
yarın güzel olaylar olsunda kutlayalımmmm
kaçma hemen kuzucum ya... sohbette azıcık konuşmuştuk da ondan bahsediyoruz...
fırtına bırak ınadı cık dışarı hatta gel senle saklambac oynayalım elma dersem cıkma armut dersem cık..
armuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttt:ecrin_bebek:
kızlarrrrrrrr ben geldim ama yine çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum bugün burası kalabalık bnmde şansıma(( tam dertleşebilirdik:teselli:nyse çenebazım çicekbahçem galateicim hayatcım böcüküm fırtınam silam hepinizi öpüyorum amma kalabalığız bu akşam nyse bana bol bol dua edin bn her gece size dua ediyorum bir an önca mutlu olmamız için ii geceler kızçelerim:a015:a.s.
yanlış alıntı olmuş ama, bulacak halde değilim doğrusunu kafamçokkarıştı
valla 10-15 hatun konuşup duruyo, dinlemekle yetiniyom :roflol:
deli gibim uykum var, bugün ciciler aldım kendime, dün saçıma gölge attırdım :lepi:
anam bi de sohbette mi konuşuyosunuz benden habersiz :mymeka: :dilcikar:
bayan çene... öyle hemen gidemeyeceksin yine demi :)))
sen 25tin demi canım..
ben yazmamıştım bu keske 19 olsamı ben zaten 21 yaşındayım 22 ıme basıcam ama yaşım keske buyuk olsa dıyenlerdenım ben işimle ilgili keske olsaydı dıyorum cunku 21 yaşındakı bırısını kımse yönetici olarak kabul etmek ıstemıyor sanırım sen başka bırısının yaşını benım adımla kopyalamışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?