o arasın o zaman ama niye aramadın deme, bakalım ne yapmış, meşguliyeti neymişşş
aramasın dürzü :roflol: ararsa şaşırırsın boşver :lepi:
onlara bu kadar anlam yükleme hayatım, üzülen sen olursun
sil gitsin diyorum, sen de kafana göre takıl, sayko gibi bütün gün ileti takip etmenin ne olduğunu bilirim kaydirigubbakcemile3 kendim de az oltalık ileti yazmadım sırnaşık şey
sazan hepsine balıklama atlıyodu :roflol:
sizin büt ler eylüldeydi galiba dimi? o zamana kadar toparlarsın finallerde de halledersin birkaçını..
sadece için sıkılıyordur canım benim mutsuzluk ondan, haketmediğini düşünüyorsun, böyle mi olmalıydı diyorsun..herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadı, yaşıyor..hep aynı
kafan güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsinsositosositosositosositonasıl geçti günün?
ewet ya hakkatten bazen arıyo ole bırden çok şaşırıyom ole kalıyom dilim tutuluyo konusamıyom acayip dengesiz bişiy oldum çıktımgamyoncuiremsu
nasıl yanı oltalık ıletı
kafan güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsinsositosositosositosositonasıl geçti günün?
ii geçti okul sıkıcıydı ama:))) indim sahile yürüdüm tek başıma o bana teklf eden bi çocuk wardı çık die yalwaran o gördü bni yanıma geldi sarıldı biliyrmsuun seni özledim dio snaki çıktım onunlada özlemiş:roflol:ddm bn alışverişe gitcektim unttum dedim haydi görüşürük dedim bastım gittim manyak mı ne bnm aklım eski sevgilimde bide sarılıo bana takipte eder bacım bu benikaydirigubbakcemile3
ii geçti okul sıkıcıydı ama:))) indim sahile yürüdüm tek başıma o bana teklf eden bi çocuk wardı çık die yalwaran o gördü bni yanıma geldi sarıldı biliyrmsuun seni özledim dio snaki çıktım onunlada özlemiş:roflol:ddm bn alışverişe gitcektim unttum dedim haydi görüşürük dedim bastım gittim manyak mı ne bnm aklım eski sevgilimde bide sarılıo bana takipte eder bacım bu benikaydirigubbakcemile3
ay ewet manyak mı ne dikkat et kendine hayır o bişiy diyil sewgilin görse(hala eniştemiz eskiyi kullanmıyalım lütfen)yanlış anlar sonra çıkabılırsen çık işin içinden...ben sana kırıtmadan git yolda demedım mi hep senin yuzunden oluyo bunlar herkese boncuk dagıtıyosun aaaaaaaaa:mymeka::roflol:
yıılkaşım ben bugun erken yatıcam yanlız kaldım ewde kurdum kendi kendime biraz bunalım hawasındayım öpüyorum seni kocaman we herkesi bu kııııjjjj kacarhepinize by
ok kuzum sıkma canını sen nerde kurudun yarın çıkar gezersin bnde seni öptüm kocaman içi kremalı dıışı çukulata kaplı bebişim bnmkaydirigubbakcemile3
ay ewet manyak mı ne dikkat et kendine hayır o bişiy diyil sewgilin görse(hala eniştemiz eskiyi kullanmıyalım lütfen)yanlış anlar sonra çıkabılırsen çık işin içinden...ben sana kırıtmadan git yolda demedım mi hep senin yuzunden oluyo bunlar herkese boncuk dagıtıyosun aaaaaaaaa:mymeka::roflol:
yaaa bn napıom yaaa asılıo adam bn napim msndede yazıo şimdi çık bnle bnm olcan bilmem ne yemn ederm hakaret edyorum banamısın demiokaydirigubbakcemile3bu nasıl bi aşk yada saplantı bnm eski enişteye böle yapsak kapı dışarı yapar bni walla yasırnaşık şey
ewet ya yarın iş çıkışı alıcam arkadaşı gezicem hem çokta makara eglendirir beni yas tutmak istemiyorum çıtırım gofretim:roflol:sana ıkı kelıme yazmak iyi geldi hemen moral buluyom sırnaşık şeysırnaşık şey:icecream:
yaaa bn napıom yaaa asılıo adam bn napim msndede yazıo şimdi çık bnle bnm olcan bilmem ne yemn ederm hakaret edyorum banamısın demiokaydirigubbakcemile3bu nasıl bi aşk yada saplantı bnm eski enişteye böle yapsak kapı dışarı yapar bni walla yasırnaşık şey
:roflol::roflol:deliymiş gerçekten engelle bacım ole saplantılılarla mı ugrascan neye yemin ediyo aptal istenmıyosa bıttı demektır bız gururumuzdan kımseyı aramıyoz burda üzgün takılıyoz adam bariz yüzsüz demekki..:1ninca:dıkkat et kendıne rahatsız ederse ben döwerim onuklava: klava:
muhabbetiniz bol olsun, tadınız kaçmasın yawrular....
bu bacınız yatar.......a.s.a.s.
muhabbetiniz bol olsun, tadınız kaçmasın yawrular....
bu bacınız yatar.......a.s.a.s.
:roflol::roflol::roflol:deliymiş gerçekten engelle bacım ole saplantılılarla mı ugrascan neye yemin ediyo aptal istenmıyosa bıttı demektır bız gururumuzdan kımseyı aramıyoz burda üzgün takılıyoz adam bariz yüzsüz demekki..:1ninca:dıkkat et kendıne rahatsız ederse ben döwerim onuklava: klava:
sapık bajımm sapıkk :))) bnm olcaksın lenn diookaydirigubbakcemile3ddm istemiyorum kafan mı ii bnmle çıkcaksın eskiyi unutcaksın evlencez bilmem ne çıkalm nolur gel görüşeilm yemn ederm yarıldım ayrılalı böle ve paso ekiyorum bluşmamak içn bn arkdaş gibi davranıyorum knkam diyorum adam seni seviyorum dio:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?