Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o arasın o zaman ama niye aramadın deme, bakalım ne yapmış, meşguliyeti neymişşş

eskisi gibi aramız iyi diyilki haftada bikere arıyo bikac gun üst üste aradı soguk dawrandım die heralde pazar gunu ben aradım meşgul yapıp aradı bugun hiç ses yok eskisi gibi olmak çok mu zor artık acaba:1no2:

nasıl yanı oltalık ıletı

ayne oyle canım yazdıklarına katılıyorum bu arda fınaller mayıs sonu but eylulde

kafan güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsinsositosositosositosositonasıl geçti günün?

sağol canım, güzeldi, iş çıkışı arkadaşlarla takıldık, şimdi de yavaştan yatağa yönelmeye başladım kaydirigubbakcemile3

ewet ya hakkatten bazen arıyo ole bırden çok şaşırıyom ole kalıyom dilim tutuluyo konusamıyom acayip dengesiz bişiy oldum çıktımgamyoncuiremsu

he işte dengesizleştirir bunlar, bırak yoklukları daha zararsız...

nasıl yanı oltalık ıletı

yani onu atlıcağını bildiğim bi ileti... bişey yazıyorum, bütün gün sallamayan adam tak soruyo hemen bu ne demek diye :roflol: saftürük :roflol:

yıılkaşım ben bugun erken yatıcam yanlız kaldım ewde kurdum kendi kendime biraz bunalım hawasındayım öpüyorum seni kocaman we herkesi bu kııııjjjj kacarhepinize by

yıılkaşım ben bugun erken yatıcam yanlız kaldım ewde kurdum kendi kendime biraz bunalım hawasındayım öpüyorum seni kocaman we herkesi bu kııııjjjj kacarhepinize by

ok kuzum sıkma canını sen nerde kurudun yarın çıkar gezersin bnde seni öptüm kocaman içi kremalı dıışı çukulata kaplı bebişim bnmkaydirigubbakcemile3

ok kuzum sıkma canını sen nerde kurudun yarın çıkar gezersin bnde seni öptüm kocaman içi kremalı dıışı çukulata kaplı bebişim bnmkaydirigubbakcemile3

ewet ya yarın iş çıkışı alıcam arkadaşı gezicem hem çokta makara eglendirir beni yas tutmak istemiyorum çıtırım gofretim:roflol:sana ıkı kelıme yazmak iyi geldi hemen moral buluyom sırnaşık şeysırnaşık şey:icecream:

oyyyy yerim bn seni kuujumm yaakaydirigubbakcemile5sen gel başımın üstünde yerin war her zmn sennlede makara yaaprız kafa dağıtalım sennle:içelim:

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…