Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

uzun zamandır çiçek almamıştım çok mutlu oldum çiçekbahçesi

sen de olmasan bize kim alıcak çiçek, çok beğendim sağolasın :1hug:

uzun zamandır çiçek almamıştım çok mutlu oldum çiçekbahçesi

sen de olmasan bize kim alıcak çiçek, çok beğendim sağolasın :1hug:

ricaa ederim canlarım keşke gerçk olsalardıı
keşkee gerçkten çokkkk büyük bi bahçem olsaydı orda bütün çiçekleri yetiştirip sizlere onları hediye edebilseydimm ama koparmadan siz yetiştiriceksinzzzkaydirigubbakcemile3

aklıma hep yaşadığımız iyi şeyler gelirse mutlu olamam ki güzelim
en iyisi hiç düşünmemeye çalışmak ama hep kendimi düşünürken buluyorum bu da bi tuhaf tabii -tatlicadiarzu-

aklıma hep yaşadığımız iyi şeyler gelirse mutlu olamam ki güzelim
en iyisi hiç düşünmemeye çalışmak ama hep kendimi düşünürken buluyorum bu da bi tuhaf tabii -tatlicadiarzu-

yok canım normaldir bende hep öle buluyorum ama inan farkında degilimkafamçokkarıştıkötü şeylerin bile içinde iyi bişiyler buluyorum o kadar delirdim kawga edicek biri war die deli miyim neeedelikafadulden

4 sene hala sürüyo sanırım yani bi war bi yoktaaaaa:çok üzgünüm:

ya canım bendme ilişkim 3 yıl sürdü ama
uzun ilişkilerin neden bi süre sonra cılkı çıkıo anlamıorum neden erkekler onun karısıymışssın gibi davranıp seni kendi malı gibi görüp her istedii şeyi sana
yaptırıp özgürlüklerini kısıtlıyolar neden saygı kayboluo bi süre sonra tahammül azalıo bu durum beni çok üzüo

ilk ilişkimdi 2 yıl sürdü... hatta 2. yılımızı kutladık 3 gün sonra benimki yoldan çıktı... biteli de 6ayı doldurdum...neyse kızlar yaaa ...

ebrunun kardeşi rahatsızlanmış dün... günlükte okudum... çok üzüldüm

herşeyin başı sağlık unutmayın olur mu ... bir de kaçıyorum ben iyi geceler hepinize...

allah şifa versin canım çok üzüldüm ya :çok üzgünüm:
iyigeceler böcüğümŞeniz

bu sarı lilyum benim en sevdiğim çiçeklerden biri, gelin çiçeğimi bilem bundan yapabilirim

arkadaşım bana 1 ay önce saksıda çiçek almıştı
ilk önce işyerinde bakayım dedim
yaprakları sararmaya başladı, eve getirdim hepten öldü çiçeğim
ben çiçek bakamıyorum sanırım..
Sevgilim olsa da alsa bana getirse şimdi şuan zilim çalsa.. ah ah

aynen her kelimesine katılıyorum :1shok:

ewet aşırı bi kısıtlama oluyo bunaltıyo insanı sonra problem kawga derken bizim sewgimizin bittigine inanmıyorum onunkinin bile ama bi sogukluk war nedenler bu kawgalar galıba ılk zamnlar toparlamak kolaydı şirinlik özür falan şimdi zor mesafe artıyo:çok üzgünüm:

aynen her kelimesine katılıyorum :1shok:

bence çiftler mümkün olduğunca yüzyüze görüşmeli biliorumki kime sorduysam bu genel bi sorun herkes aynı şeyi söylüyor

-Telefonda,msnde birbimizi yiyoruz ama yanyana gelince hiç bir sorunumuz kalmıyor

ve ben artık uzun bi ilişki düşünmüyorum gerçi alahın işine karışılmaz ama
istemiom banane:dilcikar: zaten epi topu bitane erkek arkdşım oldu saolsun kasırga gibi sağa sola savurdu ama toparlandım şükür

kızlar ben duş alıp yatıcam izninizle yarın erken gidicem yine işe sizi seweiyorum bu arada iki aydır aramayan can dostum kankam aradı ama açmadım çok kırgınım ona siz bile daha çok yanımda oldunuz beni haketmıyo sanırımama çok özledim onuda..

biz hergün beraber yüzyüzeydik de ne oldu, boku çıktı afedersin, msn de konuşmazdık, telf la konuşurduk ama hep beraberken kavga ederdik canım
bizimki de değişik bir versiyon o zaman

tamm canım bizde seni seviyoruz:1hug:
bigün dostunla neolduğunuda dinlemek isteriz dimi esin:1rolleyes:
kendine iyi bakk mujcxxxxxxŞenizŞeniz

benım sewdıgım tek erkek we uzunda bı sure...unuturmuyum bılmıyorum tamamen bıtermı bunuda bılmıyorum ama haklısın yan yana olunca hiç kawga etmıyoruz hep konusucam die dolduruyorum kendımı yanında tık yok tlfda agzıma gelenı soyluyom oda ole gelecegi görebilmeyi isterdim süpriz sewmedigime karar werdimdelikafadulden

öyle deme hayatımızdaki en önemli kişiler dostlarımız, zaten kaç tane var kii 1 veya 2
ben kırgın olsam da ki olmuyorum, her zaman görüşürüm, keşke açsaydın telf.
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…