işte canım lilyumlar sarı ve mor :1rolleyes:
uzun zamandır çiçek almamıştım çok mutlu oldum çiçekbahçesi
sen de olmasan bize kim alıcak çiçek, çok beğendim sağolasın :1hug:
kızlar en uzun ilişkiniz nekadar sürdü sizlerin??
:roflol:bendensinnnn..ewet iyki burdayız yasasın kk:lepi:herkes öle ilgiliki birbirinin sorunuyla hafifliyo insan okudum biraz geçmişi bişiyler karısıkmış sanırım olsun seni degil kendini kandırmıstır düşünme hiç aklına yasadıgınız iyi şeyler gelsin hep yüzünde hep gülsün:1hug:
kızlar en uzun ilişkiniz nekadar sürdü sizlerin??
aklıma hep yaşadığımız iyi şeyler gelirse mutlu olamam ki güzelim
en iyisi hiç düşünmemeye çalışmak ama hep kendimi düşünürken buluyorum bu da bi tuhaf tabii -tatlicadiarzu-
4 sene hala sürüyo sanırım yani bi war bi yoktaaaaa:çok üzgünüm:
ilk ilişkimdi 2 yıl sürdü... hatta 2. yılımızı kutladık 3 gün sonra benimki yoldan çıktı... biteli de 6ayı doldurdum...neyse kızlar yaaa ...
ebrunun kardeşi rahatsızlanmış dün... günlükte okudum... çok üzüldüm
herşeyin başı sağlık unutmayın olur mu ... bir de kaçıyorum ben iyi geceler hepinize...
ricaa ederim canlarım keşke gerçk olsalardıı
keşkee gerçkten çokkkk büyük bi bahçem olsaydı orda bütün çiçekleri yetiştirip sizlere onları hediye edebilseydimm ama koparmadan siz yetiştiriceksinzzzkaydirigubbakcemile3
ya canım bendme ilişkim 3 yıl sürdü ama
uzun ilişkilerin neden bi süre sonra cılkı çıkıo anlamıorum neden erkekler onun karısıymışssın gibi davranıp seni kendi malı gibi görüp her istedii şeyi sana yaptırıp özgürlüklerini kısıtlıyolar neden saygı kayboluo bi süre sonra tahammül azalıo bu durum beni çok üzüo
ya canım bendme ilişkim 3 yıl sürdü ama
uzun ilişkilerin neden bi süre sonra cılkı çıkıo anlamıorum neden erkekler onun karısıymışssın gibi davranıp seni kendi malı gibi görüp her istedii şeyi sana yaptırıp özgürlüklerini kısıtlıyolar neden saygı kayboluo bi süre sonra tahammül azalıo bu durum beni çok üzüo
aynen her kelimesine katılıyorum :1shok:
bence çiftler mümkün olduğunca yüzyüze görüşmeli biliorumki kime sorduysam bu genel bi sorun herkes aynı şeyi söylüyor
-Telefonda,msnde birbimizi yiyoruz ama yanyana gelince hiç bir sorunumuz kalmıyor
ve ben artık uzun bi ilişki düşünmüyorum gerçi alahın işine karışılmaz ama
istemiom banane:dilcikar: zaten epi topu bitane erkek arkdşım oldu saolsun kasırga gibi sağa sola savurdu ama toparlandım şükür
kızlar ben duş alıp yatıcam izninizle yarın erken gidicem yine işe sizi seweiyorum bu arada iki aydır aramayan can dostum kankam aradı ama açmadım çok kırgınım ona siz bile daha çok yanımda oldunuz beni haketmıyo sanırımama çok özledim onuda..
bence çiftler mümkün olduğunca yüzyüze görüşmeli biliorumki kime sorduysam bu genel bi sorun herkes aynı şeyi söylüyor
-Telefonda,msnde birbimizi yiyoruz ama yanyana gelince hiç bir sorunumuz kalmıyor
ve ben artık uzun bi ilişki düşünmüyorum gerçi alahın işine karışılmaz ama
istemiom banane:dilcikar: zaten epi topu bitane erkek arkdşım oldu saolsun kasırga gibi sağa sola savurdu ama toparlandım şükür
kızlar ben duş alıp yatıcam izninizle yarın erken gidicem yine işe sizi seweiyorum bu arada iki aydır aramayan can dostum kankam aradı ama açmadım çok kırgınım ona siz bile daha çok yanımda oldunuz beni haketmıyo sanırımama çok özledim onuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?