Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biz hergün beraber yüzyüzeydik de ne oldu, boku çıktı afedersin, msn de konuşmazdık, telf la konuşurduk ama hep beraberken kavga ederdik canım
bizimki de değişik bir versiyon o zaman

canım inan senin durumunda daha önce hiç kimseye rastlalamıştım şaşırdım doğrusu
ya ben anlamıorum ortada bi aşk var birnizi seviosunuz daha ne için bu kdr tantana neden iş sürekli yokuşa koşuluo
önce aşk gözü kör edio aşka alışıldıkça kusurlar ortaya çıkıyo ben bezdim game over oldum artık oynamam bu oyunu yine aynı perde aynı sinemayı göreceksembenneyaptımki

tamm canım bizde seni seviyoruz:1hug:
bigün dostunla neolduğunuda dinlemek isteriz dimi esin:1rolleyes:
kendine iyi bakk mujcxxxxxxŞenizŞeniz

kısaca özetliyim o sewgili buldu bi çok şeyde yanında oldum ben onun suankı sewgilisiyle bile rahat rahat görüşmesi sayemde ama o bi süre sonra beni aramayı unttu hep ben aradım o sadece üzgünken ben mutlu oldugundada beni hatırlamasını isterdim şimdi aradı mutsuz sanırım ona kızgınım ama üzgün olması benıde üzüyo dayanamam die acmadım haklıyım sanırım kendımce:uhm:

ağzından bal damlıyo valla.. beni anlattın, ben de bu filmi daha önce görmüştüm diyeceksem olmaz olsun
ben yatıcam, çok uyumam lazım, yetmiyo bana az uyumak
öpüyorum online olan topikin nadide çiçeklerini
online olmayanları da öpüyorum
iyi geceler tatlı rüyalar kızancıklar

dostluk fedakarlık ister gerçekten onun dostun olduğunu düşünoyrsan bu sorununu onunla konuşark halletmelisin canım telfonu açmamak çözüm olmaz
zaten gerçk bir dostunsa seni anlıycaktır emin ol ve herşey kaldığı yerden devam edicektir
dostlar

Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın

iyigeceler canımm tatlı rüyalar bende artık ufaktan kaçimmirmirmirmir bugünd sohbet tatlı geldicokacimcoooksositososito

ben geldim ama çıkcam :))) pesssciiim kız napıosunnn nası geçti günün bni mi andın bugün forumda:)) yllkada olsa demişsin bn geldim işteprincessim sende h.g güselim nasılsın

yllka hoşgeldin canım bende biraz forumda geziodum talebi görünce selam verim dedim mcxxŞeniz
galateia sende hoşgeldin canımŞeniz

ben geldim cicekbahce canım kusura bakma yazdım çıktım ama çok sinirliydim pc yi bile kırabılırdım nasılsınız siz size hoşgeldiniz demedim kızlar ama nasıl hoşgelinirse buraya

yaa bugün kimsecikler yook, yoksaa yoksaa aşık mı oldunuzz yaa bi ben mi üzgünüm:bbo:

kızlaarrrr günaydınnnn, öptüm siziiii kocaman kocaman.

canım eger istanbulda yaşıyorsan verebılırım falcının adresini bende hala soktayım kesınlıkle oyle ve ürkmeye başladım

yok canım istanbulda değilim malesef, ama senin bu falcı sağlammış valla sengözlerimebaksanab

kızlar fal - dua işine girmiyoruz unuttunuz mu sengözlerimebaksanab
böcükk direk üfürük olayına girelim madem bizde -tatlicadiarzu-

hu huuuuuuu kismler yokmuuusüprizzzzz
yoksam çiçekleri bugün beğenmedinizmiikaydirigubbakcemile3
yok bebiş pek güzel çiçeklerin, sabah aldım ben çiçekleri ama olsun çok güzeller, sağoll kaydirigubbakcemile2

ben geldim cicekbahce canım kusura bakma yazdım çıktım ama çok sinirliydim pc yi bile kırabılırdım nasılsınız siz size hoşgeldiniz demedim kızlar ama nasıl hoşgelinirse buraya

evet ya yazmış çıkmışsın, hayırdır ne oldu kuşum, kimler üzdü seni öylee, anlat bakalım :teselli:

günaydın yasakmış ben yasak olduğunu bilmiyordum
evet sm793 baya sağlammış. bir arkadaşım söyledi diye gitmiştim hatta benımkıne de anlatmıştım olsa olsa sen bırakırsın falcı böyle dedi çıksın diye düşünüp ayrılırsın demişti hatta gülmüştük ama ortak karar alıp ayrıldık ınanamıyorum hala şoktayım ve kadın ne dedıyse cıkmaya başladı ilginç ben normalde inanmazdım bıde.
kızlar nasılsınız? gelişme varmı önceki sayfaları okuyamadım oku oku bıtmıyor

aynen benı anlatmışsın cok sey yaptım çok sevdım ama olmuyorsada olmuyor.iki tarafta sevmesine ragmen bazen olmuyor demekki Allah çiftlerin kaderlerini bir yazmamış dıyorum bızımkıde aynen boyleydı.ve bitti yoruldum artık istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…