biz hergün beraber yüzyüzeydik de ne oldu, boku çıktı afedersin, msn de konuşmazdık, telf la konuşurduk ama hep beraberken kavga ederdik canım
bizimki de değişik bir versiyon o zaman
tamm canım bizde seni seviyoruz:1hug:
bigün dostunla neolduğunuda dinlemek isteriz dimi esin:1rolleyes:
kendine iyi bakk mujcxxxxxxŞenizŞeniz
canım inan senin durumunda daha önce hiç kimseye rastlalamıştım şaşırdım doğrusu
ya ben anlamıorum ortada bi aşk var birnizi seviosunuz daha ne için bu kdr tantana neden iş sürekli yokuşa koşuluo
önce aşk gözü kör edio aşka alışıldıkça kusurlar ortaya çıkıyo ben bezdim game over oldum artık oynamam bu oyunu yine aynı perde aynı sinemayı göreceksembenneyaptımki
dostluk fedakarlık ister gerçekten onun dostun olduğunu düşünoyrsan bu sorununu onunla konuşark halletmelisin canım telfonu açmamak çözüm olmazkısaca özetliyim o sewgili buldu bi çok şeyde yanında oldum ben onun suankı sewgilisiyle bile rahat rahat görüşmesi sayemde ama o bi süre sonra beni aramayı unttu hep ben aradım o sadece üzgünken ben mutlu oldugundada beni hatırlamasını isterdim şimdi aradı mutsuz sanırım ona kızgınım ama üzgün olması benıde üzüyo dayanamam die acmadım haklıyım sanırım kendımce:uhm:
ağzından bal damlıyo valla.. beni anlattın, ben de bu filmi daha önce görmüştüm diyeceksem olmaz olsun
ben yatıcam, çok uyumam lazım, yetmiyo bana az uyumak
öpüyorum online olan topikin nadide çiçeklerini
online olmayanları da öpüyorum
iyi geceler tatlı rüyalar kızancıklar
yllka hoşgeldin canım bende biraz forumda geziodum talebi görünce selam verim dedim mcxxŞeniz
galateia sende hoşgeldin canımŞeniz
canım eger istanbulda yaşıyorsan verebılırım falcının adresini bende hala soktayım kesınlıkle oyle ve ürkmeye başladım
böcükk direk üfürük olayına girelim madem bizde -tatlicadiarzu-kızlar fal - dua işine girmiyoruz unuttunuz mu sengözlerimebaksanab
yok bebiş pek güzel çiçeklerin, sabah aldım ben çiçekleri ama olsun çok güzeller, sağoll kaydirigubbakcemile2hu huuuuuuu kismler yokmuuusüprizzzzz
yoksam çiçekleri bugün beğenmedinizmiikaydirigubbakcemile3
ben geldim cicekbahce canım kusura bakma yazdım çıktım ama çok sinirliydim pc yi bile kırabılırdım nasılsınız siz size hoşgeldiniz demedim kızlar ama nasıl hoşgelinirse buraya
canım inan senin durumunda daha önce hiç kimseye rastlalamıştım şaşırdım doğrusu
ya ben anlamıorum ortada bi aşk var birnizi seviosunuz daha ne için bu kdr tantana neden iş sürekli yokuşa koşuluo
önce aşk gözü kör edio aşka alışıldıkça kusurlar ortaya çıkıyo ben bezdim game over oldum artık oynamam bu oyunu yine aynı perde aynı sinemayı göreceksembenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?