gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
çerezlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar... sabah sabah enerji patlaması var yine siz de :))
günaydın altın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar
günaydın yasakmış ben yasak olduğunu bilmiyordum
evet sm793 baya sağlammış. bir arkadaşım söyledi diye gitmiştim hatta benımkıne de anlatmıştım olsa olsa sen bırakırsın falcı böyle dedi çıksın diye düşünüp ayrılırsın demişti hatta gülmüştük ama ortak karar alıp ayrıldık ınanamıyorum hala şoktayım ve kadın ne dedıyse cıkmaya başladı ilginç ben normalde inanmazdım bıde.
kızlar nasılsınız? gelişme varmı önceki sayfaları okuyamadım oku oku bıtmıyor
günaydın ıssız mahallem... a.s.a.s.
ne ıssızı çenebazım, biz sabahtan gelip bi inlettik ortalığı ama sen yoksun senağlama artık bizi ihmal ediyorsun ama sen senağlama
günaydın yasakmış ben yasak olduğunu bilmiyordum
evet sm793 baya sağlammış. bir arkadaşım söyledi diye gitmiştim hatta benımkıne de anlatmıştım olsa olsa sen bırakırsın falcı böyle dedi çıksın diye düşünüp ayrılırsın demişti hatta gülmüştük ama ortak karar alıp ayrıldık ınanamıyorum hala şoktayım ve kadın ne dedıyse cıkmaya başladı ilginç ben normalde inanmazdım bıde.
kızlar nasılsınız? gelişme varmı önceki sayfaları okuyamadım oku oku bıtmıyor
imdat kızlar,nete girip arayasım geldi:1shok: böcüükk heeellppp
netten aradığında ne görebilirsin ki ...
hem haber aldığın zaman daha çok canın yanıyordu hani...
boşver tatlım yaaa ... o senin hayatında yok... onu arayacağına başka bir isim yaz google amcaya...
sen uydur bir isim... bakalım ne çıkacak... aynı ikisi de... ikisi de senin hayatında yok ...
-tatlicadiarzu-
böcüğüm geçen gün burdada yazdım onlara ait olan bi zamanlar onun kullandığı taksiyi gördüm satılık asmışlardı,en son googledan aradığımdada diğer arabayı sattıklarını öğrenmiştim hatırlarsan,sana anlatmıştım.merak ettim acaba zordalarmı arabaları satıyolar diye de onların etkisiyle gelen bi dürtüydü bu sanırım:çok üzgünüm:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?