Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ajanım niye arıyomuşun bakim klava: klava:
çiçekçi güzeli bugünkü güllere bayıldım a.s.
galete niye yalnız olcağmışsın, alla alla....

neden bu kadar yalnızımm

neden yalnız hissettin bakıım ?

ailen yanında ; değil mi ? evet ... ama onlar senin bu yalnızlığına çare değil biliyorum... ama yanında oldukları için şanslısın ; onlar da olmasalardı ...

ben de çok yalnız hissettim kendimi ... öyle bir yalnızlık ki sarılıp ağlayacak kimsem yoktu... ben de kendime sarıldım... bu daha çok canımı yaktı... tüm dostlarım benden uzakta başka şehirlerdeydi ...ben de uzaktaki canlarımı aradım ; mektup yazdım ; mail yazdım... en son da burdaki günlükte ; ezmeye çalıştım yalnızlığımı...

burdakilerin yanında rahatça ağlayamazdım... ama burdaki arkadaşlarımla hiç değilse gülebildim... 2-3 taneydi belki ama onlarla da gülmek iyi geldi sonra...

kimle ne paylaşabiliyorsan paylaş ... annenle yemek tarifimi ; babanla siyaset mi ; kardeşinle ders mi ; arkadaşınla güzellik mi ; spor mu ... hepsini paylaş...

geçecek canım benim... sen sadece bir an önce geçmesi için dua et olur mu ... :teselli:

ama güzel anlaşıyoruz... değil mi kaydirigubbakcemile3

evet evet kesinlikle,bu da bizim dilimiz oldu :hooray: hatta bazen msn.de smiley bulamazsak isimleriyle sölüyoruz şeniz roflol delphin diye o zaman kk.dan birisiyle çok daha rahat anlaşıyoruz:roflol:bende yarın gelebilirim işe böcüğüm bişi sölemediler daha:a015:

kızlar sizlere çok güzel bir haberim var...................
kızlar hanı bir söz varya
kul sıkışmayınca hızır gelemezmiş diye........

inanın ALLAH ÇOK BÜYÜK................
DUALARIMIZI KABUL EDİYOR..................
İNANIN ÇOK ŞÜKÜR BENİMDE DUAMI KABUL ETTİ...........
ÇOK RAHATLADIM...........
ALLAHIM BİZLERİ HİÇ BIRAKMAAAAAAAA

canımmmm:1hug:
nekadar güzel yazmışssın çok sevindim senin adına ama güzel haberide duymak istiyorummkaydirigubbakcemile2

nerde nan bu memeli,anlatmadan kaçmış klava:gören bırakmasın yakasını kızlarkaydirigubbakcemile

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
prenses006, fırtınanınkızı
ahanda ajanbastı gelmiş çabuk anlattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…