Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nilim çalış az... klava:
kızlar öpüyorum hepinizi ve çıkıyorum.....

a.s.a.s.

uslu kız olun, kendinize acımayın.... galete bu lafım sana.... küllahları değişiriz bak....

a.s.a.s.

yine birileri buralarda dertlerini bırakmış ortalık darmdağın olmuş galetiaa senmisin o bakim gerçi burda değilsin ama birdaha kendimden nefret ediyorum gibi bir cümle duymıycam senden
hayat öyle güzelki bir şekilde dünya dönmeye devam ediyor sende hakettin mutluğu yaşıycaksın kendine eziyet etme toparlan biraz:1rolleyes:

Slm kizlar, benim hikayemi çogunuz biliyorsunuzdur 10 ay once erkek arkadasimla askerdeyken hiç bir neden yokken sadece maddi durumu ii degil diyip beni terketmisti, sonra msne tekrar eklemistim geçenlerde havadan sudan konusuyorduk, her neyse geçenlerde benim d. gunumdu herkes sagolsun kutladi ama ondan çok beklemistim malesef hiç birsey gelmedi ertesi gun tesadufen msnde denk geldik benim iletimde de kaç gun onceden MUTLU yaziliydi o da bana hep mutlu olll yazdi birden hic slm fln vermeden bende saol dedim bi kaç dakika sonra tsk ederim d gunumu hatirladigin için dedim o da unutmadim 13 nisan dedi, bana deger verenler sagolsun diyip çiktim, o gunden sonra hic denk gelmedik iletilerinde " ZAMANI GELINCE" birde 'HER SABRIN BI SONU VARDIR' yazmis.
Acaba bana mi yaziyor diye dusunuyorum?
Simdi de ben pc basinda yoktum kendisi bana slm nasilsin yazmis, hiç benimle daha once konusmak istemeyen adam kendinden artik konusup duruyor.
Haftaya da kendi dogum gunu onada bana yaptiginin aynisini yapicagim ne kadar hala seviyorsam da..
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar? ne yapmak istiyor?

selam canım, okudum yine hatim ettim topiği
napıyosunuz online arkadaşlar??
iyimisiniz, yarın bnim gibi tatil yapmayıp çalışacak olanlar ne durumda

ben kendi adıma iyyim canım seni sormalı
ben genel olarak çalışmıyorum kursa gidiyorum ama yarın kurs varmıdırki bilmiyorum :uhm:

canım o cümleleri kime yazdığını çıkarmamız biraz zor şimdi sanada bişey söyleip evet sana yazmıştır kesinliklede diyemiyorumfisfisfis
ama onun yaptığını yapmayıp kutlamayı seçsen daha güzel olur diye düşünyorum:teselli:

Acaba bana mi yaziyor diye dusunuyorum?
Simdi de ben pc basinda yoktum kendisi bana slm nasilsin yazmis, hiç benimle daha once konusmak istemeyen adam kendinden artik konusup duruyor.
Haftaya da kendi dogum gunu onada bana yaptiginin aynisini yapicagim ne kadar hala seviyorsam da..
Siz ne dusunuyorsunuz kizlar? ne yapmak istiyor?[/QUOTE]

elacık, ilk önce şunu söyleyeyim maddi durumum iyi değil, ayrılalım demek çok saçma bir ayrılık sebebi..maddiyatla sevginin ne alakası var..sen onu olduğu gibi sevmişsin hala da seviyorum diyorsun, bana tuhaf geldi ayrılık sebebi..
yakın bir zamanda ayrıldıysanız, konuşma çabaları devam eder, aklında ve kalbinde hemen bitiremeyeceğiniz için msn veya telf da yine konuşmak isteyeceksiniz, doğal bişey tabii..alışkanlıklar var sonuçta..
doğumgünü meselesine gelince, bence sen kutla d.gününü, kutla ama daha fazlasını yapma,onun yaptığı gibi kabalık da yakışmaz sen kutla bence, bi msj at yeter

ben kendi adıma iyyim canım seni sormalı
ben genel olarak çalışmıyorum kursa gidiyorum ama yarın kurs varmıdırki bilmiyorum :uhm:

yoktur yarın tatildir kursun, dersaneyse tatildir yanii
çok merci çenebaz, ii moral oldu, ben çalışcam eşek gibi
bugün neti bile açamadım o kadar işim varkiii

off kizlar oyle mi dersiniz ama aptal duruma da dusmek istemiyorum, simdi demez mi ben bile bile kendisininkini kutlamiyorum yine kendisi yapiyor yapicagini

off kizlar oyle mi dersiniz ama aptal duruma da dusmek istemiyorum, simdi demez mi ben bile bile kendisininkini kutlamiyorum yine kendisi yapiyor yapicagini

canım aptal durumuna düşmez aksine biri bana böyle bişey yapmış olsa ben utandırdım kutlamadım oda kutalamayabilrdi amakutladı beni utandırdı die:1ninca:

bana kalırsa kutlama elacık canım :1hug:
esincim üzülme be ya... ben işimi sevmiyorum, herkes benim gibi olmak zorunda değil
işimi seviyo olsaydım gitmek zor gelmezdi pek a.s
hem yarın tatil olduğundan fazla yoğunluk olmaz :1hug:

kavgalı ayrılmadıktan sonra, bence d.günü kutlanabilir, eğer istiyorsan..
hala seviyorum da diyorsun, niye içinden geleni yapmayasınkii
sadece msj at d.günün kutlu olsun yaz o kadar yeter
sonra kenara çekil izle bakiim napıyo netten yada msj la ne dicek diye
iğneleyici şeyler yazmamanı tavsiye ederim, asaletini koru, mesafeli ol derim bir ablan olarak

yarın inşallahhh yağmur yağar bugünkü gibi fırtına çıkar
kimse gezemezzz inşallahhhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…