Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kolbastıdan sonra ajanbastı moda olcekkızlar bundan sonra bizim oyunumuzun adı ajanbastı olsuun :teytey:bende heryerde basıp başka topiclerden topluyum kulüp üyelerini fırtınam hele çenebaz hiçç durmuyuo durduu yerde beni o yordu en çoklaelaelaelaelae

beni gördüüne göre demekki sende o topicklerdesin işte bir ajanın mantığı böle çalışiyiiiisengözlerimebaksanab

fırtına cok sevındım canım.ne oldugunu tam anlamadım ama .
çok mutluyum yarın çalışmıyorum.
mutsuzum işleri devredemediğim için çarşambaya kaldı başka operasyona geçmem.
benımde yarın el ele dolaşacağım odun bıle olsa sevgılım yok annemler yazlığa gıdecek haftasonu tek başımayım oyuzden içim sıkılıyor...
sizlerde neler neler yok başka.
ve kızlar ben hepınızı yakalıyorum başka topiklerde.bu topiği çok ihmal ediyorsunuz klava:klava:

fırtınanınkızı klava: az evde oturun da başka başka topiklerde geyik potansiyeli aramayalım
ajanım doğru demiş, sen de demek o topiklerde gezdin de biliyosun :dilcikar:

ben burayı bırakmam bikere, kovsanız da ditmem, ditemem :dilcikar:

canım ailem yanımda ama artık onlarla pek paylaşamıyorum çünkü zarar veriyorum annem tansiyon babam kalpte problemi olan biri.arkadaşlarım var evet ama şuan en yakın olması gereken dostumdan da kazık yemiş gibiyim aramız eskisi gibi olmayacak.kendime sarıldım demişsin ben kendimden nefret ediyorum hatta midem bulanıyor.yani bilmiyorum ben nasıl düzelicem.sanki size yazdıkça da moralinizi bozuyorum gibi hissediyorum...

galete hepsini anlarım da insan kendinden niye nefret eder ya, onu anlamam
söyle bakim ne suçu var kendinin ???

sen yaz güzelim... nolacak ki hep beraber üzülüp sevinmiyormuyuz zaten...
sen az daha iyi olsan bak nasıl sevineceğiz biz... :teselli:

haklısın aile ile bu dert paylaşılamıyor zaten... benim de yakın sandığım arkadaşlarımdan biri değilmiş meğer sonradan anladım... ama elimdekilere tutunmaya çalıştım...
üstelik kendime hiç kızmadım...
sen de kızma ... nefret etmek ne demek :mymeka:
bu yaşadığın acıda senin payın ne kadar olabilir ki ... elbet hepimiz hata yaparız ama hiçbir zaman %100 hatalı değilizdir...
kendini sevmekten hiç vazgeçmemen lazım... bu hepimiz için geçerli... bak en çok sevdiğimiz bile bizi sevmekten vazgeçebiliyor değil mi... gördük ve acısını yaşıyoruz...
bu hayatta bize bizden daha fazla değer veren biri olmayacak... hiçbir zaman hem de... sen kendini ne kadar seversen o kadar değerlisindir...

sarıl kendine ... şimdilik bu yalnızlık canını yaksa da kendinden sakın uzak kalma... :teselli:

galete hepsini anlarım da insan kendinden niye nefret eder ya, onu anlamam
söyle bakim ne suçu var kendinin ???

buna sebep olan o, konuşmamızda yaşadıklarımızı herşeyi o kadar basitleştirdiki sevdiğim anılar içimi acıtıo artık, benide basitleştirdi böle yaparak bunu açıklamak zor

cnm senı cok ıyı anlıyorum.şuanda bende böyleyim ama işime konsantre olmaya çalışıyorum ve o benı,anılarımızı basitleştirdiyse ona basitti evet yerine bak neler kaçırdın dedırtmek istiyorum bu durumda benı daha güçlü kılıyor.canım benım aılemde aynı ve annem en son barışmamızı bılmıyordu kurtuldum dıye sevın askerden geldıkten sonra hala aramadı dedıgımde oh oh ıyı olmuş dıyen bırısı.
en yakın arkadaşım benımde aynı ben onun her anında vardım ama o şimdi eski erkek arkadaşıyla barıştı ve çalışmaya başladı belkıde yogunluktan aramıyor bıle.eskıden ses tonumdan herseyı anlardı ama artık o yok.ve onlar yoksa bız kendımızın yanındayız bız başkalarıyla degıl kendı ayaklarımız üzerinde durmalıyızki onlardan vazgecebılelım kendımızı kendımız kıymetlı kılalım .çok sıkılırsan yaz bıze ne demek ya sızınde moralınızı bozuyorum bız bırbırımıze destek oluruz benzerı seylerı yaşıyoruz zaten

ya cenebazım öyle bi calısıyomki alim oldum yok yaa bakmıyom bile içimden gelmıyo

:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…