- 27 Ekim 2008
- 5.992
- 2.465
- 723
neden yalnız hissettin bakıım ?
ailen yanında ; değil mi ? evet ... ama onlar senin bu yalnızlığına çare değil biliyorum... ama yanında oldukları için şanslısın ; onlar da olmasalardı ...
ben de çok yalnız hissettim kendimi ... öyle bir yalnızlık ki sarılıp ağlayacak kimsem yoktu... ben de kendime sarıldım... bu daha çok canımı yaktı... tüm dostlarım benden uzakta başka şehirlerdeydi ...ben de uzaktaki canlarımı aradım ; mektup yazdım ; mail yazdım... en son da burdaki günlükte ; ezmeye çalıştım yalnızlığımı...
burdakilerin yanında rahatça ağlayamazdım... ama burdaki arkadaşlarımla hiç değilse gülebildim... 2-3 taneydi belki ama onlarla da gülmek iyi geldi sonra...
kimle ne paylaşabiliyorsan paylaş ... annenle yemek tarifimi ; babanla siyaset mi ; kardeşinle ders mi ; arkadaşınla güzellik mi ; spor mu ... hepsini paylaş...
geçecek canım benim... sen sadece bir an önce geçmesi için dua et olur mu ... :teselli:
bebişim cenebazım yirim seni kuzum
canım ailem yanımda ama artık onlarla pek paylaşamıyorum çünkü zarar veriyorum annem tansiyon babam kalpte problemi olan biri.arkadaşlarım var evet ama şuan en yakın olması gereken dostumdan da kazık yemiş gibiyim aramız eskisi gibi olmayacak.kendime sarıldım demişsin ben kendimden nefret ediyorum hatta midem bulanıyor.yani bilmiyorum ben nasıl düzelicem.sanki size yazdıkça da moralinizi bozuyorum gibi hissediyorum...
canım ailem yanımda ama artık onlarla pek paylaşamıyorum çünkü zarar veriyorum annem tansiyon babam kalpte problemi olan biri.arkadaşlarım var evet ama şuan en yakın olması gereken dostumdan da kazık yemiş gibiyim aramız eskisi gibi olmayacak.kendime sarıldım demişsin ben kendimden nefret ediyorum hatta midem bulanıyor.yani bilmiyorum ben nasıl düzelicem.sanki size yazdıkça da moralinizi bozuyorum gibi hissediyorum...
galete hepsini anlarım da insan kendinden niye nefret eder ya, onu anlamam
söyle bakim ne suçu var kendinin ???
cnm senı cok ıyı anlıyorum.şuanda bende böyleyim ama işime konsantre olmaya çalışıyorum ve o benı,anılarımızı basitleştirdiyse ona basitti evet yerine bak neler kaçırdın dedırtmek istiyorum bu durumda benı daha güçlü kılıyor.canım benım aılemde aynı ve annem en son barışmamızı bılmıyordu kurtuldum dıye sevın askerden geldıkten sonra hala aramadı dedıgımde oh oh ıyı olmuş dıyen bırısı.
en yakın arkadaşım benımde aynı ben onun her anında vardım ama o şimdi eski erkek arkadaşıyla barıştı ve çalışmaya başladı belkıde yogunluktan aramıyor bıle.eskıden ses tonumdan herseyı anlardı ama artık o yok.ve onlar yoksa bız kendımızın yanındayız bız başkalarıyla degıl kendı ayaklarımız üzerinde durmalıyızki onlardan vazgecebılelım kendımızı kendımız kıymetlı kılalım .çok sıkılırsan yaz bıze ne demek ya sızınde moralınızı bozuyorum bız bırbırımıze destek oluruz benzerı seylerı yaşıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?