Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayy bu kız beni duymuyo, atma yawrum mesaj, seni terkeden adama mesaj atma kötükedihüso

ay çenebazim sen dogru soyluyorsun aslinda, anam kafam iyice karisik bi yandan atmak istiyorum ki utansin diye ama dedigin gibi odun, bi yandan da istemiyorum ki birseyler anlasin diye sırnaşık şey

valla bu konuda kitap yazarım,
sen ne kadar peşinden koşarsan bunlar kendini bişey sanır...
sen ne kadar geri adım atarsan bunlar seni bişey sanır...
büyüklük falan değil ki bu, mesaj atma, hayatımda olmayan beni terkeden insana neden mesaj atayım ???
bana daha fazla acı çektir, bunlar bana azdır bile mi diyeyim...

net olun arkadaşlar, haketmediğiniz şeylerle karşılaştıysanız
siz de haketmedikleri ilgiyi göstermeyin...
gidin kediyi köpeği sevin, onlar daha kıymet bilir...

aslında çenebazda haklı benmde kafam karıştı elacık seni düşünemiyorumfisfisfisfisfisfis

seviyor kız, yavru kuşum seviyor
belki yine biraraya gelirler, ayrılma sebebini okudun heralde, saçma bişey
eğer söylenmemiş başka sebepleri yoksa tabii

aslinda çenebazin dedigi dogru kizlar, atmiyacagim birseyler yapildiginda burnulari havalarda oluyor, hem o su an heralde saniyor ki biriyleyim mutlu fln yazinca msnimde o iletiden sonra degisiklik oldu onda cunku , biraz surunsun de gorsun aci çekmek neymis

ben seni terk ettiğini anlamamıştım açıkcası elacık
yani tam olarak anlamadım...bu ilişkiyle bi gelceğin olduğunu düşünüyorsan msj yaz ama
Düşünmüyorsan boşa kürek çekmek olur yapıcağın

10 ay sonra tekrar konustuk cnm, ya diyorum acaba vicdan azabi çekmis olabilir mi ?

ben çok vicdanlı erkek görmedim ama seni unutamadıysa, konuşmak istemiş olabilir
sen de hala onu bekliyor gibisin..ben seni düşünerek söyledim, kutla diye
başka bişey yazmana yada söylemene gerek yok, sadece msj atarsın

olucagini sanmiyorum cnm, ama kendisi hala cam acmami istiyor hala benimle konusuyor, beni istemeyen adam niye bunlari yapiyor

evet cnm beklemeye malesef bekliyorum

ben geldim en tatlı en çıtır gofrettt bu arada milkanın ii reklamını yapıyorumkaydirigubbakcemile3

elacım bişey yapma, sen bi adım atma
geleceğin olduğuna inanıyosan da inanmıyosan da
seviyosa zaten hayatını yalnız sürdürebiliyosun diye hatta başka biri hayatına girebilir endişesiyle etekleri tutuşarak sana dönmenin yollarını arar, ama baheneleri varsa gideceği varsa senin mesajın falan onu geri döndürmez, sadece egosunu tatmin eder... başka da işe yaramaz...
kendinizi koyun yerine
ben şahsen kimse bana mesaj attı diye ona döneceğim yoksa dönmem...
ki bunu yaşadım, istemiyodum, kararlıydım, karşımda mecnun gibi olsa umrumda değildi. ne mesajı döndürebildi, ne araması sorması jestleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…