hadi nen :mymeka: senin yaşın yetmez o misafirlere :mymeka:
şasecim sunum falan bitti yarın öbür günde tatil rahatım yani..
suprensesim snde hoş geldin canım.. ne var ne yok.. dün bişiler yazmışsın sinirliydim diye hayırdır?
yllka büyük ihtimal odur %90 falan.. başka kim arıcak..
prensesim de gelmiiişşş delikafadulden
selin de hoşgelmiş delikafadulden
suprensesim snde hoş geldin canım.. ne var ne yok.. dün bişiler yazmışsın sinirliydim diye hayırdır?
odunlardan naber :roflol:
ya kuzum nie arıo sende biliosun olayı anlatım ywas ywas oluo ama çok ağır değil mi sencede?? 1 hafta facebooka ekledi oda tam olmadı dün gizliden çağrı ya ne beklio dönmek için yüzümü yok acaba dönmeye yada hiç bi dönmycek gurur yapıp sabredemiyorum bn bunu öğrendmmirmirmirmir
bizim müdürün karısının işyerinde bir çocuk var beni arıyorki ben seni çok beğeniyorum delirdim valla ağzıma ne geliyorsa saydım bu ne cüret ne güven kimden buluyor bu yüzü ağzıma ne geliyorsa saydım ama abarttım haketti ne yapayım varya pcyi kırıp atacaktım elime ne geliyorsa fırlattım sanki ben koca arıyorum nasıl arar nasıl ararttırır
bende bir şey yok valla. b. yi takip etmeyi bıraktım.
diğerini sorarsanız iyi, sınırsız ilgi gösteriyor. bende sevgilim olmadığını vurgulayarak arkadaşca takılıyorum. sanki ona da biraz zarar vermeye başladım ama.. fırsatı bulduğum yerde bitiricem.
bizim müdürün karısının işyerinde bir çocuk var beni arıyorki ben seni çok beğeniyorum delirdim valla ağzıma ne geliyorsa saydım bu ne cüret ne güven kimden buluyor bu yüzü ağzıma ne geliyorsa saydım ama abarttım haketti ne yapayım varya pcyi kırıp atacaktım elime ne geliyorsa fırlattım sanki ben koca arıyorum nasıl arar nasıl ararttırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?