Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

beklemen gerek..
yapacak bişi yok.
senin aramanda fayda etmiyo bilyiosun. bide boyle yavaş olmasıda normal bence..
yüzü olmasada istiyorsa kesin arıcak.. gurur yapmaz boyle bi durumda

sen olayları az çok biliyorsun ne olur sence ii şeyler mi bunlar yoksa normal mi bide biliosun 15 gün oldu tam o anlattğım olay 15 gün önce gitmiştim ilk hafta facebooka ekledi 2. haftada gizli çağrı sence bekliyim mi?

yaa kızlar bısey sorucam ayrıldıınızmsnden sılmıyo ve gordugu zaman yazıyo benım olmanı ısterdım camı ac senı gorıyım bır erkek sızce bunları nıye soyler yorum beklıyorum?

canım neden ayrıldığınızı bilmiyorum da unutamamıştır ya da elinde tutuyordur.
ama unutamama olasılığı yüksek..
sen ağır dur.. keşke böyle olmasaydı ama napalım oldu modunda takıl:S

kuzum beklememe şansın varsa bekleme.
yani umut besleme
ama bekliceksin illaki ben ne dersem diyim..
yani gelir inşallah ki bazı gelişmeler var.. olumlu. inşallah artar bunlar.
yani tepki vermesi bile güzel aslında.

kuzum beklememe şansın varsa bekleme.
yani umut besleme
ama bekliceksin illaki ben ne dersem diyim..
yani gelir inşallah ki bazı gelişmeler var.. olumlu. inşallah artar bunlar.
yani tepki vermesi bile güzel aslında.

evet güzel ama ne bilm beklemekten başka çarem yok ve bn önceden bile biliyorum ne olup olmayacağını günlüğüm wardı ayrıladan 1 ay önce sıkıldı(k) yazdım anlıyormusun o skldı yada skldık yazdım ona söledğimde yırt at o sayfayı yok böle bişey dedi bn inanıyorum yine bi araya gelcez yanlş bişey yapmadım ve herşey güzel olcak ama o böle ağırdan aldımı sevgim bitio sanıyorum korkuyorum gelişmler tabiki çok güzel ama ne bilm:çok üzgünüm:

selincim bana pek hoş laflar gelmedi
benim olmanı isterdim, cam aç falan
ne perhiz ne lahana turşusu, ayrılmasaydın o zaman :sm_confused:
taviz verme, net bi duruşun olsun, daha önce söylediğim gibi sil msnden... benim fikrim bu...

oy benim olmanı isterdim o manada mı
ben maço erkek tarzı olarak algıladım ya.. benim ol derken:))
cinsellikse biraz sakat bi durum evet

kızlar kusura bakmayın ben yatıyorum hepinize sevgilerimi göndereerek
ben gittikçe kötüleşiyorum fayda etmiyor artık hiçbişey artık kaderime üzlüyorum yaşadıklarıma neyse byee

ayrıldığımız unut,
ayrılıklar zaten yalan..
unut beni de her yalan gibi unut...

yaa anlamıyorum o buraya gelmeyecek bende gıtmem evlenecektık olmadı ama benı gormek ıstıyo msnde ve ist gelirsem senı gormek ısterım dıyo keske bılsem buraya yerlesecek ama nerde ıcım acıyo bu yuzden bılmıyorum kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…