Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaa benım olmanı ısterdım derken hep bana aıt ool evlen falan demek ıstedı sonrada konustuk falan camı ac senı bı gorıyım barı dedı

iyi o zman kötü niyetli değil gibi..
niye ayrıldınız desem uzun sürer mi, yorar mı seni anlatmak??
(bunu söylememin sebebi ben mesela artık niye ayrıldınız diye soranlara bitti işte falan diyorum. hatırlamak bile yoruyor o yüzden)

kızlar canım acıyor çok kötüyüm benımkısını özledim sesini duymayı ona sarılmayı .geldi tekrar benı kendısıne bağladı ve gıttı mahvolmuş durumdayım faceınıde sılmış hıc sılmedı sımdıye kadar neden bu durumda hıc anlamıyorum aklım almıyor çok acı cekıyorum cok

elacık bsy sorabılırmıyım ne kadar sure sonra askerden geldikten maddi durumunu bahane gösterip ayrıldı ve gıtmedenle gıttıkten sonrakı maddı durumu arasında fark varmı sana gore bunu soruyorum cunku aynı bahaneyı okudunmu bılmıyorum ama benımkısıde gösterip ayrıldı.asker psıkolojısımı geldikten sonra oldukları durum anlamaya çalışıyorum...

kızlar anlatıyım sızı mı kırıcam anlatmak sıkıyo bazan dogru (ama olsun bız basladık ılk oncelerı ben ona gelırım senle her yere dıyodumm sonra evlenmek falan derken fıkırım degıstı sen buraya yerles aılem yok tanıdıgım hıc kımse yok yapamam uzaklarda dedım bunu soyledıgımde o memur olmamıstı sonra gelmedı tabı istanbula ve ailesını bırakmak ıstemedı doguda kendı memleketınde kaldı benden hep istedı bunu gel gel bende sen erkeksın ısteseydın yazardın burayı gelırdı ama sen orayı tercıh ettın dedım sımdıde ben burda o orda memur annnesı babası yaslı aynı evdeler 3 ablası var aslında orda yanlız degıller lakın sımıdı ne benı msnden sılmıyo ve hıc olmassa goreyım dıyo ıatanbula yolum duserse gorusuruz dıyo oyle ıste baska merak ettıgınız bısey varsa sorun yazarım uzun oldu zaten kusura bakmayın

cnm askerligin 6 inci ayindaydi hani bende psikolojisini diyordum ne kdr fedakarliklar yaptim, insan sevdiginin yaninda ii ve kotu gunde olmali daha çok kotu gunde hep ustune gittim yardim etmek için ama kabul etmedi en sonunda bi bahane daha buldu herseyimi sil at dedi sebebi sordum bu sefer nisanliyim dedi izinin 2 gunu muydu ne , simdi iste ayriligin 10 ayi oluyor ben tekrar ekledim msne ve hala birseyler degismedi demek ki psikolojisinden degill sadece bi bahaneydi o kdr fedarkardan sonra, ama hep uzuldugunu ifade ediyor bi yanda

sen pekı cnm ne hissediyorsun ?
gercekten oraya gıtmeme sebebın kımsenın orada olmamasımı yoksa bu fedakarlığı yapacak kadar onu sevmemen olabilirmi?

bu soruları kendıne sormuşsundur belkıde bılmıyorum ama bence sendekı asıl nedenler bu sorularda saklı

annesı babası yaslı ve buyuk ıhtımal aynı evde olucaz dogudalar hıc gıtmedım bıle ıstbulda buyudum aılem kabul etmıyo gıtmemı bende ayrılmak ıstemıyorum am aona olan sevgımtam emınıım bundan sevgı ask degıl problem yanı

canım anladım tekrar kusura bakma sana ayrılığı hatırlattığım için.bizimkisi bıraktıgı gibi değildi hiçbirşey çok çabaladı ama olmadı.bende son hafta çok kavga cıkardım yapamayacagım dedı en sonunda maddı durumunu bahane gösterdı ılıskı gıbı bır luksüm olamaz benım ben kendı hayatımı kurmak zorundayım.iflas ettim ben askerden sonra hayal kırıklığına ugradım dedı ve bıtırdı.ilk barıştıgımızda bende cok yardım ettım ama sonrasında neden kaşının üstünde gözün var tarzındaydı ılgısızlıkten yakındım durdum.
ve napabılırım bılmıyorum hala.çok kötüyüm sende maddi durum dıyınce oyuzden sordum.

bu arada kızlar bende yarın çalışmayanlardanım.işimi çok sevıyorum ama böyle tatillerede ihtiyacımız var:ecrin_bebek:

ne yazıyorsun ki ben anlamadım
uslu dur he çenebaz yok onun yerine ben varım klava:
bende dayanamayacak durumdayım benıde gaza getırme.klava:

benimkide eskiden kafe isletiyordu onun borcu kalmis baya da yukluymus sirf beni uzmemek icin ilgisiz olucak diye o ara birakti ve hala sordugumda dogru diyor bunlar sadece seni uzmemek icindi dedi, yeni askerligini bitirdi simdi is bulucak çok çalismam lazim diyor borcumu mutlaka kapatmam gerek fln diyip duruyor, ama biraz vicdan azabi çekiyor gibi..
Cnm bu erkekleri çozmek hakkaten çok zor ilgilenirsin niye bu kadar ilgi havasindalar ilgilenmesin niye ilgilenmiyorsun derler, suskun olmak gerekiyor ki onlar pesimizden kossun, bak benimki d gunmu bile kutlamadi haftaya onunki bende kutlamiyacagim o kadar sinirliyim, bence sen kendini geri çek cunku bunu hakkediyor o mutlaka sana tekrar yanasir, mutlu gibi havasinda ol ise yariyor

sen barışmıştın gerimi küstünüzz ben uzak kalmışım bayaa ya ben ayrılalı 4 ay oldu her ay bitane msj attım artık kendimi tutmam lazım bugune kadar hep öfke dolu msjlar attım hep sevmıyorum dedım acaba sevıyorum yazsam geri dönermi dıyorum ama saçmalıyorum diilmi

he yaz canim geri gelir hemen oklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…