böcüükk selam canım sadece sen mi varsın kız
hayata da online galibaaa
20 sayfa geçmişi okudum, sıyırmış bu kıslar yaw
yapmayın etmeyin tutun kendinizi, onlarla yada onlarsız ama herşey yoluna girecek
acele yoook
ben geldim ama çıkcam :))) pesssciiim kız napıosunnn nası geçti günün bni mi andın bugün forumda:)) yllkada olsa demişsin bn geldim işteprincessim sende h.g güselim nasılsın
merhaba canım... ben de okudum geçmişi geldim... bütün gün çok çalıştım... müşterim vardı hollandadan ...akşama kadar çalıştık... eve de iş getirdim... az sonra da misafir gelecek... arada hemen koştum buraya ...
valla okuduklarımdan ben de hiç memnun kalmadım...
çenebazım sonuna kadar arkandayım eylemine devam etmek istersen...
nilim sana küçük bir kötek yetmiş...
sılam sana ne desem bilemiyorum... çok kızdım... bunun şakası bile hoş değil... sen ben gerçek olmayan birşey yazmam demişsin... başka biriniz de işe yarıomuş ben de yapayım demiş... nilim senmiydin...
hiç yakıştı mı size ya... burda canı yanan bir sürü hatun var ; nasıl destek olmak bu birbirimize ... :mymeka: bazen burayı ufacık kızlar da okuyor... bumudur örnek olmak ; bumudur acıyı atlatmak için paylaşımda bulunmak kötükedihüso
hadi bunu geçtim... kendine yaptığın nedir sılam...
tamam deli gibi ağlıyoruz ; bazen dayanamayıp mesajlar atıyoruz... bazen küçük düştük diyoruz... ama bunlar hep sevgimizden ... kabul edebiliyoruz...
ama kendimize bile bile zarar vermek sevgiden filan değil ... belki ağır olacak ama bu kadar da aciz olmamalıyız... nihayetinde bir erkek bu yaa... insan bunu bir erkek ; bırakın bir erkeği her ne sebeple olursa olsun nasıl yapar yaaa...
lütfen yaaa ... kimse böyle bir şey yapmayı aklının ucundan bile geçirmesin...
herkesi acısını adam akıllı yaşamaya davet ediyorum... :1closedeyes:
canım kuzular süpermiş anlatıyım sana son durumu.
pazar gunu ayrılmak ıstedım boyle ılıskı olmaz dedım.masraflardan uzak durmak istiyormuş sözünü duyunca sorunun temelınde bu var aslında.
pazartesı aradı benı benı anla ben ıflas ettım askerden geldıkten sonra hıcbırsey umdugum ,bekledıgım gıbı degıldı.çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.senı sevıyorum sevmyorum degıl hayatımda kımse yok ama babasıyla calısıyordu babamın cüzdanı benım degıl benım bır ıs bulmam,çalışmam kendı paramı kazanmam evımı almam evlenmem gerekıyor kendı ayaklarımın üstünde durmam gerekıyor.ilişki benım ıcın artık lüks benım arkadaşlarımda yok artık sadece ben varım ve ben çalışmak,kendı ayaklarımın üzerinde durmak zorundayım, benı arama,ben dayanamaz ararsam açma dedi.yanı hersey ekonomık boyutta bahanesı olabılırmı dıyebılırsınız degıl bahane emınım çünkü herşeyi bahane edıyordu son zamanlarda herseyı ben ödemeye başlamıştım.gecede dünya kadar para harcayan bırısı askerden gelınce benzın parasını,yemek parasını hesaplar olmuştu.surıyeye gıtmesını bazı arkadaşları ıstıyordu orada ıyı kazanır dıye ama benı bırakıp gıdemıordu.zaten ne zaman sorunu olsa bu yolu seçen bırısı ama şu varkı o döneminde bende ya bana ılgı goster ya bıtsın dıye baskı yaptım ılgısız dıye sıze sıkayet ettım bılıyorsunuz.ve suanda cok pişmanım yaptıgım hareketlerden ne yapmam gerekıyor bılmıyorum ama çok kötüyüm severken ayrılmak ıkı tarafında sevgısı varken ıcınde ayrılması bana cok koyuyor artık.
h.b şekeriM:1hug:a.s.bnm pessscim nerde yaa :))) bu arad slm kızlar çenebazım slm güselima.s.
canım dün yoktum sende beni özlemişin hehehesırnaşık şeysırnaşık şeygizliden biri aramış okudum geçmişi çok sewindim kesin odur kim olucak başka ayol gerçi peşini bırakmıyolar ama öbürleri:roflol::roflol:yawas degil şeker benimde sabrım yok ama normal erkekler bizim gibi diyil sindirsin ole ngelsin bekle sen şişik yapmasın sonra adamadelikafadulden
anammmmmm bnm bitanm burdaymışşşşşşşşşşşş kızzzzz pesscim napıousn dadlım bnmde gözlerim yollarda kaldıdelikafadulden
geldim şekerim nasıl geçti günün?:1hug:
nası geçsin gnüm biraz buruk aklıma geldi üzüldüm biraz dersler falan şimdide aşkı memnıya bakim ddm ama gece izlerim artık tekrar verirse sen naptın bugün şeker:1hug:
işteydim canım öglen bnmkiyle konustuk kapıştık biraz saka yapmış anlamadım bende saka falan dedi gercegemi çewiriyip ne trip yapıyosun yaptı bende çewirsen nolur artık dedim çok yükleniyosun bende sıkıldım yaptım ohhhh sefam olsun iyide yaptım sanırım aksam buluscaktık ama iptal oldu annesi yarın umreden geliyo ewde hazırlık yapılcakmış keyfim kaçmıştı ama düzeldim şimdi aşk'ı memnuda cok karıstı hangısıne kızıyım şaşırdım walladelikafaduldendelikafaduldenbende onu izliyodum şimdi..bugun ses çıktımı senınkınden ?
şişt sakın üzülme ben hissettim oda seni sewiyoooooooooooo:))bu kadar şeker kız sewilmez mi hiç adamı hayata baglarsın sen
aman kapışma şekerim çocukla sevgilinin kıymetini bil bak bnm yanmda sevgilim bile yok üztüne gitme çocuğun kavga için yer arama bihter gibi cadılık yapma döverim walla seniklava:bnmkinden hiç bi ses yok bi salı günü gizliden aradı tabi oysa okadar ya bilmiyorum korkuyorum dönmesse die ama geldimide ağırdan alcam hatasını anlasın uyuzz şey:dilcikar:
lülülülülülüay bana diyene bak gelicek merak etme ya ben haklıyım galiba:uhm:emin diyilim çünkü erkek ismi:roflol::roflol:benm warda belli mi oluyo sanki bi war bi yok pislikkafamçokkarıştıilla aşkından öldürücek ben dawa edicem çin işkencesi uyguluyo diycem:roflol:
saol bitanm saol:1hug: ama bilmiyorum hayata bğlamadık onu galiba nyse bekleriz hayrlısı olsun hakkımzda
inş bitanm tatlım bn çıkıyorum gelcem ama 1 saat snra falan pcde işi warmış kuzenimin ama çıkarsanda bnden önce yaz bana bn okurum bnde sana yazarım oldumukaydirigubbakcemile3öptüm seni tatlım kocamannnn böleeeea.s.sevgilinnde üstüne gitme oluruna bırak ii yönlerini düşün onun sinrlendimi hemen sinirin geçsin tmm:1hug:hadi bn çıkıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?