Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

biraz geçmişe baktım biri içmiş bir seviyorumlu mesaj rahat durun döverim bak:mymeka:

bır tek benım durumuma kımse bır sey demıyor ama artık dayanamıyorum bırııs akıl verse sunu yap dese yapmaya hazırım ama bu durumda ne yapılabilir bılmıyorum.

kuzularım bugün ben geldim bugünnn küçük kuzularmızın bayramı bugün çiçek deil size kuzu getirdim sevelim onlarıııdelikafadulden

bır tek benım durumuma kımse bır sey demıyor ama artık dayanamıyorum bırııs akıl verse sunu yap dese yapmaya hazırım ama bu durumda ne yapılabilir bılmıyorum.

canım selamm =)
durmunun kısa bi özetini yazarmısın canım şuanda ne durumdasın aranızdaki sorun ilerledimi aynımı neden böle oldunuz benim pek bilgim yokfisfisfis

canım bence sen biraz ona zaman ver diyecem yani kafasındaki şeylei oturtması için sende bu arada üzülmemeye çalış derim ama olmas biliyorum :1no2:

canım kuzular süpermiş anlatıyım sana son durumu.
pazar gunu ayrılmak ıstedım boyle ılıskı olmaz dedım.masraflardan uzak durmak istiyormuş sözünü duyunca sorunun temelınde bu var aslında.
pazartesı aradı benı benı anla ben ıflas ettım askerden geldıkten sonra hıcbırsey umdugum ,bekledıgım gıbı degıldı.çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.senı sevıyorum sevmyorum degıl hayatımda kımse yok ama babasıyla calısıyordu babamın cüzdanı benım degıl benım bır ıs bulmam,çalışmam kendı paramı kazanmam evımı almam evlenmem gerekıyor kendı ayaklarımın üstünde durmam gerekıyor.ilişki benım ıcın artık lüks benım arkadaşlarımda yok artık sadece ben varım ve ben çalışmak,kendı ayaklarımın üzerinde durmak zorundayım, benı arama,ben dayanamaz ararsam açma dedi.yanı hersey ekonomık boyutta bahanesı olabılırmı dıyebılırsınız degıl bahane emınım çünkü herşeyi bahane edıyordu son zamanlarda herseyı ben ödemeye başlamıştım.gecede dünya kadar para harcayan bırısı askerden gelınce benzın parasını,yemek parasını hesaplar olmuştu.surıyeye gıtmesını bazı arkadaşları ıstıyordu orada ıyı kazanır dıye ama benı bırakıp gıdemıordu.zaten ne zaman sorunu olsa bu yolu seçen bırısı ama şu varkı o döneminde bende ya bana ılgı goster ya bıtsın dıye baskı yaptım ılgısız dıye sıze sıkayet ettım bılıyorsunuz.ve suanda cok pişmanım yaptıgım hareketlerden ne yapmam gerekıyor bılmıyorum ama çok kötüyüm severken ayrılmak ıkı tarafında sevgısı varken ıcınde ayrılması bana cok koyuyor artık.

böcüükk selam canım sadece sen mi varsın kız
hayata da online galibaaa
20 sayfa geçmişi okudum, sıyırmış bu kıslar yaw
yapmayın etmeyin tutun kendinizi, onlarla yada onlarsız ama herşey yoluna girecek
acele yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…