Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım o surıyeye gıtmeyı dusunuyordu ya her zaman boyleydı zora geldıgnde hep cektı gıttı ama bu sefer farklı çözemiyorum acıkcası ılk kez bana bunları bagırarak soyledı.bızde cok ıyı koşullarda yaşıyoruz burda bıle ama adama yetmıyor.surıyeye mı gıtcek bılmıyorum ama bunun arkasından kesın bu cıkcak gıbıme gelıyor ve telefonu kapalı,faceını kapattı napıyor ne dusunuyor hıc bılmıyorum.bır anda bu noktaya geldığımıze ınanamıyorum zaten.

ıyımıyım bılmıyorum aptal gıbıyım yarın ısten cıkınca dırek annemlerın yanına gıdıcem.sanırım bıraz kafamı dınlemem gerekıyor ya bunaldı belkıde belkıde depresyonda ne oldugunu kendısı bılıyor bır tek bende kızıyorum cunku ben tum zorluklarda yanında olmak ısteyen bırısıyım kolaya geldıgınde degıl bunu cok ıyı bılıyor.onla konuşmuştum ama demekkı anlamamış.
ve ben ayrılcam dedıgımde oturup aglayan adamdı en son barıştıgımızda boyleydı sımdı neden bunu yaptı aklım almıyor.

canlar bende cıkıyorum .gözlerim kapanıyor bugun üstümde bır anormallik var anlamadım yatıyımda bır gun daha bıtsın.iyi geceler

iim canım napıım ... alışık değilsiniz tabii :)
misafir vardı az önce gitti... ben de geldim buraya ...

sen nasılsın ?

iyidir herşey bildğin gibi canım.
yani bi sorun yok.
sadece halsizim yorgun gibiyim. erken yatıcam bende.. bi uğrayım dedim.
artık geceleri de gelcekmisin:)

abim ankarada yine ... o varken fırsat olmuyor ki ... kalkmıyor netin başından... o yokken eve de laptopu getirmişsem giriyorum canım ... :)

inş pessscim yaa inş tatlım döner çnkü canımı sıkıyor artık yani.. yüzü yoksa dönmeye orasınıda bilemiyorum napmaya çalışıyor hem kendi acı çekyor hem ben bi an sinrli bi anında verdği bi kararla üzüyor ikmizi..bekliyorum bn sabırla:Saruboceq:

asayiş berkemal mi bakem mirmirmirmir
yatıyorum tatlılar tatlıları, öpüyorum iki yanağınızdan, aferin uslu uslu yatın......a.s.a.s.

ayy kızlar ya başka topikte kızın birine - rep verecektim yalışlıkla + oldu yaaa...
çok da sinir olmuştum... şaşkaloz ben nolacak ...

ayy kızlar ya başka topikte kızın birine - rep verecektim yalışlıkla + oldu yaaa...
çok da sinir olmuştum... şaşkaloz ben nolacak ...

:roflol: kötülük yapamıyosun böcüğüm :roflol: ay ben yanlışlıkla neler yaptım
başkasının profiline yazıyorum diye kendime yazmışım, bi arkadaşa mesaj atıyoken başkasına atmışım....
biz yatalım böcüğüm kaydirigubbakcemile3
daha fazla saçmalamadan mirmirmirmir

ya cidden sinir olmuştum ama yaa daha bu ay üye olmuş bana diyorki buranın müdavimlerindenim ; yok bilmem ne başlığında şu var bir de git oraya bak...

insan şunu yazarken bir bakar bu hatun ne zaman üye olmuş ; kaç mesajı ; kaç puanı var ...
allam ya böle saf olan hatunlara sinir oluyorum...

hatun dediğin az biraz akıllı olur yaa...

ben de puanına puan kattım ... benim ki de aptallık ama yaaa...
neymiş - rep verirken yorum yapmak lazımmış... yorum yaptım... o sevgili "." zaten katılıyorum da olunca katılıverdim bana olan üslupsuz cevabına ... tövbe tövbee...

yatayım evet yaa... ii geceler kuşum ... :1closedeyes:

üzülme 1-2 gün sonra gider eksisini verirsin o zaman, üslupsuz insanlar iyice arttı bu günlerde her bi topikte... ben hiç eksiye basmadım ama bazısı da hakediyo klava:

yaaa afakanlar bastı beni... gidip uyusam yaaa... kimse de yok ben varım bu saatte...
cidden bir tuhaflık var bu gece ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…