inanmıyorum ben bu erkeklere hiç pişmanlık duyma gercekten onun bbahanesi ilişki lüks ne demek sen ondan para mı beklıyosun yanında süs köpegi degilsin parası yokkende onu anlıyosundur emınım bak canım bnm annemın ailesi atinada cok guzel sartlarda yasıyo ben onu bırakıp gidemiyorum sewiyorum kendim istedigim için oda zamanında kendi istedi sen diyil bu senn gördügün kısım yanlıs haksızsam bırı solesin eger seni gercekten sewıyosa bırlıkte herseyı yapalım de bakalım kabul edıcek mi seni sewmiyosa unut o adamı kullanmasın seni göz yaşına degmez.çok kızdım ona yaaklava:
böcük iyi geceler canım
napıyosun bu saatte:)
ben geçmişi okuyodum :)
iim canım napıım ... alışık değilsiniz tabii :)
misafir vardı az önce gitti... ben de geldim buraya ...
sen nasılsın ?
bi kere gizli aramalar warsa yoklugun koymaya başlamıs demektır hiçbir insanda seni yakalyamaz kendine özgü şirinligin war gülüşün bile aklındadır kimseye benzetemez eli mahkum isterse dönmesin hep canı yanar bizde burdan oh çekerizlaelaelaelaelaetabi sen kıyamazsın ben senin yerinede çekerim:jeyyar:hiç itiraz etmeeeeeee
aa böcükcüm ne o bizi kontrol etmeye mi geldin :))
ayy kızlar ya başka topikte kızın birine - rep verecektim yalışlıkla + oldu yaaa...
çok da sinir olmuştum... şaşkaloz ben nolacak ...
:roflol: kötülük yapamıyosun böcüğüm :roflol: ay ben yanlışlıkla neler yaptım
başkasının profiline yazıyorum diye kendime yazmışım, bi arkadaşa mesaj atıyoken başkasına atmışım....
biz yatalım böcüğüm kaydirigubbakcemile3
daha fazla saçmalamadan mirmirmirmir
ya cidden sinir olmuştum ama yaa daha bu ay üye olmuş bana diyorki buranın müdavimlerindenim ; yok bilmem ne başlığında şu var bir de git oraya bak...
insan şunu yazarken bir bakar bu hatun ne zaman üye olmuş ; kaç mesajı ; kaç puanı var ...
allam ya böle saf olan hatunlara sinir oluyorum...
hatun dediğin az biraz akıllı olur yaa...
ben de puanına puan kattım ... benim ki de aptallık ama yaaa...
neymiş - rep verirken yorum yapmak lazımmış... yorum yaptım... o sevgili "." zaten katılıyorum da olunca katılıverdim bana olan üslupsuz cevabına ... tövbe tövbee...
yatayım evet yaa... ii geceler kuşum ... :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?