bugün kendimi çok yalnız hissediyorum .S
E hadi söyleyin bakayım. Çenebaz sen biliyorsundur olan biteni :) Var mı bi gelişme yaşayanlar bi değişiklik?
kızlar valla geyıkten geçtim kk ya ugradıgıma şukredıyorum..
ınanın bu ay çok yogundum...
yanı bugunlerde yıne yogun gunler beklıyor o yuzden arada kaçamak gelıyor ve gıdıyorum
yıne aynı şekılde dıger topıklerıde gezıyorum..
Canım ne güzel işte yoğunluk demek daha çok iş ve daha çok para demek :jeyyar:B]kızlar valla geyıkten geçtim kk ya ugradıgıma şukredıyorum..
ınanın bu ay çok yogundum...
yanı bugunlerde yıne yogun gunler beklıyor o yuzden arada kaçamak gelıyor ve gıdıyorum
yıne aynı şekılde dıger topıklerıde gezıyorum..
Canım ne güzel işte yoğunluk demek daha çok iş ve daha çok para demek :jeyyar:
Şeniz Şeniz ÖZLÜYORUZ AMA ÇOK Şeniz Şeniz
GÖRMÜŞKEN DOYA DOYA ÖPİM Şeniz Şeniz
düzeltmişin fosforlu maviydi o :roflol:
kızlar ınsan oglunda sorunlar hıç bıtmez galıba...
mesala bız aşık oldugumuz sevdıgımız ınsanla ayrıldık dıye uzulurken..
başka bır forumda severek aşık olarak evleneneler var.ama bunlarda eşlerinden muzdarıp kımı kaynanasından kımıde eşi aldatıyor kimide mutluluklarını tam yaşamıyor kımı ılgısız ve sevgısız kımının aşkı daha ilk yıldan bıtmış kımının kavga gurultu yanı say say bıtmez...
kımınde hıç boyle dert yok ama bır baktım tup bebekle olan bolume.........
offf ki offffffffff
ya bayda yada bayanda sorunlar var...
kımı oyle bunalmışkı çocugum olmuyor dıye bunalmış ıntıhar edecek ve çocuk olmamasından dolayı çevre ve koca baskısı psıkolojık problemler.
kımı çocucugumuz olsun dıye alyanslarını bıle satmışlar kımınde kaçıncı denemeler yapmışlar ama tutmamış kımılerının çocukları dogmuş ama ölmüş yanı offf ki offfffffffff
başka bır forumda severek aşık olarak evleneneler var.ama bunlarda eşlerinden muzdarıp kımı kaynanasından kımıde eşi aldatıyor kimide mutluluklarını tam yaşamıyor kımı ılgısız ve sevgısız kımının aşkı daha ilk yıldan bıtmış kımının kavga gurultu yanı say say bıtmez...
offf ki offffffffff
kımı oyle bunalmışkı çocugum olmuyor dıye bunalmış ıntıhar edecek ve çocuk olmamasından dolayı çevre ve koca baskısı psıkolojık problemler.
kımı çocucugumuz olsun dıye alyanslarını bıle satmışlar kımınde kaçıncı denemeler yapmışlar ama tutmamış kımılerının çocukları dogmuş ama ölmüş yanı offf ki offfffffffff
offf ki offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?