Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Çenebazcım, Milkacım, Fırtınacım, Princesscım çok sağolun. Yani iyi geçti sınav ama olur mu olmaz mı bilmem.Boşluğa düşmüş gibi oldum bende.Sanırım makale falan yazarım biraz.Ben yokken yeni gelenlerde olmuş bu arada.Hoşgeldiniz diyeceğim ama buraya da hoş gelinmezki :) Ama umarım hoşgidersiniz :)

E hadi söyleyin bakayım. Çenebaz sen biliyorsundur olan biteni :) Var mı bi gelişme yaşayanlar bi değişiklik?

E hadi söyleyin bakayım. Çenebaz sen biliyorsundur olan biteni :) Var mı bi gelişme yaşayanlar bi değişiklik?

yok fibritim pek bi değişiklik
jelibon ankaraya geldi delikafadulden mutlu delikafadulden
sonracıma monayla fırtına bugünlerde şöyle bi uğramakla yetiniyo :dilcikar: bizimnen geyik yapmıyolar :sm_confused:
ebruşumun kardeşi hastalandı ama şimdi iyi çok şükür...
herkesler dalgalanıp duruluyo bildiğin gibi yerimseniben

prıncess yanlız degılsın canım......
ama ınsan bazen oyle düşünüyor işte........
banada arada gelırler işte...
bende yanlız hıssederım kendımı

kızlar valla geyıkten geçtim kk ya ugradıgıma şukredıyorum..
ınanın bu ay çok yogundum...
yanı bugunlerde yıne yogun gunler beklıyor o yuzden arada kaçamak gelıyor ve gıdıyorum
yıne aynı şekılde dıger topıklerıde gezıyorum..

Şeniz Şeniz ÖZLÜYORUZ AMA ÇOK Şeniz Şeniz
GÖRMÜŞKEN DOYA DOYA ÖPİM Şeniz Şeniz

E ne güzel demek ki Jelibon mutlu. ınşallah bozulmaz artık hiç.Bu arada belki bana güleceksiniz ama ben aslında Hakim olmayıda çok istemediğimi anladım bugün.Bakalım olacak mıyım ama.Böyle bende bi boşluktayım.Princesscım inanki bende kendimi uzun zamandır yalnız hissediyorum. Birde kalabalıklar içinde insanlar arasındayken daha yalnızım sanki.

Canım ne güzel işte yoğunluk demek daha çok iş ve daha çok para demek :jeyyar:B]

kızlar ınsan oglunda sorunlar hıç bıtmez galıba...
mesala bız aşık oldugumuz sevdıgımız ınsanla ayrıldık dıye uzulurken..

başka bır forumda severek aşık olarak evleneneler var.ama bunlarda eşlerinden muzdarıp kımı kaynanasından kımıde eşi aldatıyor kimide mutluluklarını tam yaşamıyor kımı ılgısız ve sevgısız kımının aşkı daha ilk yıldan bıtmış kımının kavga gurultu yanı say say bıtmez...

kımınde hıç boyle dert yok ama bır baktım tup bebekle olan bolume.........
offf ki offffffffff
ya bayda yada bayanda sorunlar var...
kımı oyle bunalmışkı çocugum olmuyor dıye bunalmış ıntıhar edecek ve çocuk olmamasından dolayı çevre ve koca baskısı psıkolojık problemler.
kımı çocucugumuz olsun dıye alyanslarını bıle satmışlar kımınde kaçıncı denemeler yapmışlar ama tutmamış kımılerının çocukları dogmuş ama ölmüş yanı offf ki offfffffffff

heh iste budur olay insan bi olay görünce yada yasayınca onun yasadıkları aslında çokta atlatılmıcak gibi geliyo insana ama değil atlatılabiliyor..iyilesebiliyosun mutlu olmayı öğrenmeyi mutsuzlukları yasayarak öğreniyosun...

tüp bebek bölümü falan beni de çok üzüyor. kaynana problemleri falan bi derece az geliyor ama..

aynen fırtınam
işte onun için herşeyin hayırlısı diyoruz, bugün derdimiz aşk acısı olur
yarın başka bişey olur, bak işte şu ara aşk maşk umrumda değil
işte huzurum yok...
dert illa ki var, kimsenin hayatı dört dörtlük değil...
öyle yoksa böyle var, illa ki var...

ya kızlar bugun bır bakayım dedım..
hakkaten çocuk sahıbı olmak ısteyen o kadar çok kişi varki ...
ya düşünebılıyormusunuz anne olmak için amelıyat oluyorlar...
ne kadar çok ıgne yıyorlar...
ve tup bebek .ok pahalı bır yontemmış.ve kımıde bankadan kredı aıp yada borca yada bır şeylerını satarak bebek sahıbı oluyorlar..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…