allah herkesı içinde bulundugu sıkıntıdan kurtarsın
Benimde hayatta en çok istediğim şey (öyle evlilik meraklısı değilim ama) bi çocuğum olması. Yoksa hayat kuru kuru geçmiş gibi geliyor bana. Tabi evlenmedende çocuk yapılmaz ama. Gerçi bakalım evlenmezsem evlatlık almayı düşünüyorum zaten.Cidden Allah isteyen herkese evladını versin.Çok zor olmalı.ya kızlar bugun bır bakayım dedım..
hakkaten çocuk sahıbı olmak ısteyen o kadar çok kişi varki ...
ya düşünebılıyormusunuz anne olmak için amelıyat oluyorlar...
ne kadar çok ıgne yıyorlar...
ve tup bebek .ok pahalı bır yontemmış.ve kımıde bankadan kredı aıp yada borca yada bır şeylerını satarak bebek sahıbı oluyorlar..............
ben sevdigim kişiden ayrılalı 24 yıl oldu acısı hiç hafiflemedi yanlız bizim aşkımız bitmedi ayrılmak zorundaydık ben sadece onu sevdim ve 25 yıldır kalbim onun için çarpıyor unuttuk diyenlere gerçek aşk bitmez aşk birkeredir insan bir kalp taşır o kalbede tek aşk sığar bitti diyenlere lütfen aşkla sevgiyi karıştırmayın sevgi biter
İyi geceler canım. Allah rahatlık versin a.s.kızlar bu arada benım fena uykum geldı...........
yatayım barı..
sabah erkekn kalkmıştım baya...
gozlerım kayyor zaten...
hepinizi sevıyorum..........
hepiniz sahıp çıkın kendınıze.........
çenem senle ozel olarak ılgılencemmmmmmmmm
amp cım senın için hayırlısı neyse o olsunnnnn
sınavlardan sonra herkes senın gıbı hısseder boşmuşum gıbı
prıncess sende yanlız degılsın...senıde optum...
herkesı optum...
mısafır gel senıde opeyım bariiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sevdigim kişiden ayrılalı 24 yıl oldu acısı hiç hafiflemedi yanlız bizim aşkımız bitmedi ayrılmak zorundaydık ben sadece onu sevdim ve 25 yıldır kalbim onun için çarpıyor unuttuk diyenlere gerçek aşk bitmez aşk birkeredir insan bir kalp taşır o kalbede tek aşk sığar bitti diyenlere lütfen aşkla sevgiyi karıştırmayın sevgi biter
kızlar bu arada benım fena uykum geldı...........
yatayım barı..
sabah erkekn kalkmıştım baya...
gozlerım kayyor zaten...
hepinizi sevıyorum..........
hepiniz sahıp çıkın kendınıze.........
çenem senle ozel olarak ılgılencemmmmmmmmm
amp cım senın için hayırlısı neyse o olsunnnnn
sınavlardan sonra herkes senın gıbı hısseder boşmuşum gıbı
prıncess sende yanlız degılsın...senıde optum...
herkesı optum...
mısafır gel senıde opeyım bariiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım şu tesadüfe bak, ilginçtir bende yaklaşık bi saattir içimden bu şarkıyı söylüyorum. Hadi bakalım inşallah şans mutluluk getirir hepimize."gel sen ne çektiğimi bir de bana sor" eşliğinde açtım biramı.
bi sonraki kadehimi güzel bi habere kaldırmak istiyorum..
Canım şu tesadüfe bak, ilginçtir bende yaklaşık bi saattir içimden bu şarkıyı söylüyorum. Hadi bakalım inşallah şans mutluluk getirir hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?