Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

diyorum ya ne halim varsa göreyim, belki sonunda canım ailem diye koşa koşa gelicem...
ama biraz özgür takılmak istiyorum, evdeki kargaşadan gına geldi.
yanlarında olmamın onlara hiç bi faydası yokzaten, bütün gün bilg başındayım...
pazartesi olmaz derlerse sabredemem böcüşüm, hazmedemem.
bide öyle uyuz insanlar var ki, karşılıklı birbirimize gıcık olduğumuz bi kız var, dün serviste görmelisin nası mutlu, zil takıp oynıcak... mutsuz olmamdan seviniyo insan, heh diyo nasılmış işte diyo, ooh ne güzel mort oldun diyo benneyaptımki

gecmıs osun canım ozledım senı
çenebazım solemıs ama mr sonucları ayın 5ınde alıncakmıs canım beklıyoruz ınsallah bısey yoktur..

ay canımcım uzulme ya..
sole tplasıp bı ev tutsak yayerimseniben
hanı eltı olunca yapcagımız seyı fırsat olsada sımdıkten yapsakalkisalkisalkis
ınsallah gonlunce olsun canım

Kızlar merhaba. Öncelikle Galateiacım ve Böcükcüm sizlere çok teşekkür ederim.Sınavım iyi geçtiyse inanın sizin güzel dileklerinizinde etkisi var. Sınavım iyi geçti. Tabi kesin olur mu garanti veremem ama iyi geçti. Fakat gelin görün ki ben mutlu muyum? Hayır!!! Acaip boşlukta gibiyim.Dünden beri içimde bi hüzün var.Sanırım ister istemez aramasını bekledim.Aramazdı biliyorum ama bilmiyorum işte hüzünlendim. Sınav çıkışı arkadaşlarla takıldık.Ben hep hüzün dolu.Kafede oturuyoruz mesela işte çalan parçalardan ben ağlıyorum falan rezil oldum.Rezil oldum diyorum çünkü yeni tanıştığım insanlar vardı. Böyle bişeyde diyemedim ağlamamak için kendimi tuttum ama çok başarılı olamadım.Tüm gün gözlerim doluydu işte.Bide ortamda bu yaz evlenecek olanlar vardı. Öyle hayat dolu ve heyecanlıydılar ki maşallah hep öyle olurlarda işte kötü oldum kısacası kızlar. Ve sınavımda yok artık. Bu kafa nasıl dağılacak bilmiyorum 3 ayda dağılmazken.

Gecicek inan hepsi gecicek gecene kadar canın çok yanıcak ama geçicek sabrını dualarını sakın bırakma..tabikide gücünü hep mutlu ol...

kızlar ben geldim artık daha beni üzgün görmiyceksiniz çünkü onu daha umursamıyorum bugün onunla kullandığımız hatta tanıadığım numaradan çağrı gelmiş büyük bi ihtimal o ama umutlanmakta istemiyorum ne hali varsa görsün banane

slm kızlar fibritcim çok sevindm sınavınn ii geçmesine inş güzel haberlerimi alırsın herkesin ddği gibi geçicek tatlımkaydirigubbakcemile5

Sana uzaktan bakıyor gözlerim artık
Gönlüm senden geçmez
Bana döndü hep sözlerim

Unutmak o kadar kolay mı sandın?
Ayrılık bana aşktır artık

Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına
Uyandırma
Sabah olsun ben giderim
Sen kal rüyamda

Aramak o kadar kolay mı sandın?
Yolların bana aşktır artık
Ah gitmek o kadar kolay mı sandın?
Yolların bana aşktır artık

Sesim bende bir yabancı gibi
Şaşarım
Gönlümün takvimine şiir oldu yüzün
Ararım

Ah bulmak o kadar kolaymı sandın?
Aramak bana aşktır artık

ıyı akşamlar kızlar....
gecemıze guzel bır şarkı sözü ile başalayayım dedim

kibritcim sınavın iyi geçmiş..........
çok sevındım senın adına...
ilerde hakım olursan ve olakı konyaya tayının çıkarsa gözlerı ışıl ışıl olan bir avukat görürsen bilki o benim

çenebazım canım işle ilgili sıkıntın için çok üzüldüm...
yaptıkları çok ayıp.
ben olsam bende aynı tepkıyı verirdim.
kaldıkı çok onceden staj yaptıgımda buna benzer bır problemle karşılaştım ve hemen kapıyı ortup çıkmıştım.

canım gözün aydın sınav stresi bitti.
bence artık daha iyi hissedersin iki taraflı stres olmayacak en azından..
çok sevindim sınavının iyi geçmesine.
inşallah diğer konudada bir şeyler yoluna girerde..

fırtınam Şeniz anlıyosun demi beni
kimisi (genelde erkeler) abartma diyolar
ama resmen bütün hevesim kaçtı, zaten ne kadar hevesin vardı dersen accık bişeydi...
yaa bi de heveslendim ankara hayalleri kurarken delikafadulden
kendi kendimi coşturuyorum kaydirigubbakcemile3

bugün kendimi çok yalnız hissediyorum .S

Dokunarak avutmanın basını omzuna yaslamanın verdiği teselli gibisi yoktur ama burdada elimizden geldiğince yardım edebilceğimizi unutma simdi gelelim neden yanlızlık hissine kapıldın özelliklede bugün anlatmak istermisin....

a.s.a.s.
teşekkür ederim.. bilmiyorum aslında güzel de bi gün ama..
boşlukta gibi oldum.
düzelmeye çalışıyorum:)

a.s.a.s.
teşekkür ederim.. bilmiyorum aslında güzel de bi gün ama..
boşlukta gibi oldum.
düzelmeye çalışıyorum:)

olur genelde böle seyler hiç bi sorunun olmasada bazen bosluklara düsebilirsin..kendini yanlız hissedebilirsin kimseyle görüsmek istemiyebilirsin bütün sözler anlamsız gelir...bisiler yapmak istemezsin yapmadığın zamanda canın sıkılır seni oyalıcak bisiler arasın bulursun ama yapmak istemezsin...anlıyabiliyorum hıı tavsiyem varmı valla pek değisik bi tavsiyem yok dediğim gibi sadece anlatıp konusmayı dene demekten baska tavsiyem yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…