ayy kıyamam aile hayatından sıkılmış... :)
hadi bakalım... ben de bazen özlüyorum o hayatımı ama raht böyle yaaa ... :)
sen başla bakalım aramaya o zamana kadar da sabret ... inşallah gönlüne göre olsun da kuzum ... :Saruboceq:
kuşum ben kaçıom.. yemek + dizi zamanı ... öpüom seni :)
ben hala hastayım ... dün eve geldim duş alıp yatmak hayali ile ama bugüne kaldı hayalim... misafir vardı sonra da dağlar gibi bulaşık ... kıyamadım anneme ; makine de bozulmuştu... sabah da işe gittim... geldim 2gibi yattım 5e kadar...
azcık bakayım dedim bizim hatunlar neler yapıyor diye... ama kimsecikler yok...
bu ara zaten şurama kadar geldi, stres stres...
hemen iş bulacak mıyım bilmem, ama tası tarağı alıp gidesim var hep, çok sıkıldım.
hep neden geldim dedim, ben orda ev bile tutmuştum, fırladım geldim, sanırım içimde kaldı.
hayatımı istediğim gibi yönlendirmek de istiyorum artık, çok sıkıldım, aileyle yaşamaktan da sıkıldım.
bi ne halim varsa göreyim istiyorum :))
iş hemen bulamam tabi, önce iş aramam lazım, ama burdan aramıcam artık, zaten burdan daha fazla alternatif var orda.
aynı işi yaptıktan sonra heryerde stres var diyodum ama biraz kendime ait hayat istiyorum böcüşüm.
Kızlar merhaba. Öncelikle Galateiacım ve Böcükcüm sizlere çok teşekkür ederim.Sınavım iyi geçtiyse inanın sizin güzel dileklerinizinde etkisi var. Sınavım iyi geçti. Tabi kesin olur mu garanti veremem ama iyi geçti. Fakat gelin görün ki ben mutlu muyum? Hayır!!! Acaip boşlukta gibiyim.Dünden beri içimde bi hüzün var.Sanırım ister istemez aramasını bekledim.Aramazdı biliyorum ama bilmiyorum işte hüzünlendim. Sınav çıkışı arkadaşlarla takıldık.Ben hep hüzün dolu.Kafede oturuyoruz mesela işte çalan parçalardan ben ağlıyorum falan rezil oldum.Rezil oldum diyorum çünkü yeni tanıştığım insanlar vardı. Böyle bişeyde diyemedim ağlamamak için kendimi tuttum ama çok başarılı olamadım.Tüm gün gözlerim doluydu işte.Bide ortamda bu yaz evlenecek olanlar vardı. Öyle hayat dolu ve heyecanlıydılar ki maşallah hep öyle olurlarda işte kötü oldum kısacası kızlar. Ve sınavımda yok artık. Bu kafa nasıl dağılacak bilmiyorum 3 ayda dağılmazken.
Kızlar merhaba. Öncelikle Galateiacım ve Böcükcüm sizlere çok teşekkür ederim.Sınavım iyi geçtiyse inanın sizin güzel dileklerinizinde etkisi var. Sınavım iyi geçti. Tabi kesin olur mu garanti veremem ama iyi geçti. Fakat gelin görün ki ben mutlu muyum? Hayır!!! Acaip boşlukta gibiyim.Dünden beri içimde bi hüzün var.Sanırım ister istemez aramasını bekledim.Aramazdı biliyorum ama bilmiyorum işte hüzünlendim. Sınav çıkışı arkadaşlarla takıldık.Ben hep hüzün dolu.Kafede oturuyoruz mesela işte çalan parçalardan ben ağlıyorum falan rezil oldum.Rezil oldum diyorum çünkü yeni tanıştığım insanlar vardı. Böyle bişeyde diyemedim ağlamamak için kendimi tuttum ama çok başarılı olamadım.Tüm gün gözlerim doluydu işte.Bide ortamda bu yaz evlenecek olanlar vardı. Öyle hayat dolu ve heyecanlıydılar ki maşallah hep öyle olurlarda işte kötü oldum kısacası kızlar. Ve sınavımda yok artık. Bu kafa nasıl dağılacak bilmiyorum 3 ayda dağılmazken.
çenebazım canım işle ilgili sıkıntın için çok üzüldüm...
yaptıkları çok ayıp.
ben olsam bende aynı tepkıyı verirdim.
kaldıkı çok onceden staj yaptıgımda buna benzer bır problemle karşılaştım ve hemen kapıyı ortup çıkmıştım.
bugün kendimi çok yalnız hissediyorum .S
Dokunarak avutmanın basını omzuna yaslamanın verdiği teselli gibisi yoktur ama burdada elimizden geldiğince yardım edebilceğimizi unutma simdi gelelim neden yanlızlık hissine kapıldın özelliklede bugün anlatmak istermisin....
a.s.a.s.
teşekkür ederim.. bilmiyorum aslında güzel de bi gün ama..
boşlukta gibi oldum.
düzelmeye çalışıyorum:)
a.s.a.s.
teşekkür ederim.. bilmiyorum aslında güzel de bi gün ama..
boşlukta gibi oldum.
düzelmeye çalışıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?