Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyiim işte napım siteye yeni girdim giremiyordum kızlarıda hiç bilmiyom bir ara geçmişi okudum biri kendini kesmiş( birazcık

yoruldum kızlar gene alışverişten geldimm bu sefer bi çanta aldım kendimeee sonracıma collezioneye girdim dayanamadım bi tshirtle bi kumaş pantolon aldım,bitane taşlanmış gri bi kot vardı çok beğenmiştim süper güzeldi geçen haftadan kafama koymuştum almayı ama bedeni olmadı bu aralar çok alışveriş yapmaya başladım ben yaa fisfisfisama ii hissediyom kendimi alışveriş yapınca napim

ben hala hastayım ... dün eve geldim duş alıp yatmak hayali ile ama bugüne kaldı hayalim... misafir vardı sonra da dağlar gibi bulaşık ... kıyamadım anneme ; makine de bozulmuştu... sabah da işe gittim... geldim 2gibi yattım 5e kadar...

azcık bakayım dedim bizim hatunlar neler yapıyor diye... ama kimsecikler yok...

ebrucum noldu mr sonucu ?

emar sonucu daha alınmamış ama iyiymiş kardeşi ebruşun... çok şükür :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya, vicdanlı evlat :1hug: alkisalkisalkis
ben burdayım, ben burdayım delikafadulden

emar sonucu daha alınmamış ama iyiymiş kardeşi ebruşun... çok şükür :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya, vicdanlı evlat :1hug: alkisalkisalkis
ben burdayım, ben burdayım delikafadulden

saol canım ... a.s.

bu arada repi gördüm... beni geçen gün sinir eden onlardı zaten kaydirigubbakcemile3

ne iş senin tunalı filan bakıım sırnaşık şey

saol canım ... a.s.

bu arada repi gördüm... beni geçen gün sinir eden onlardı zaten kaydirigubbakcemile3

ne iş senin tunalı filan bakıım sırnaşık şey

bu aralar sinirim tepemde böcüşüm
masam masam deyip duruyodum ya, en son adama dedim ki
benim motivasyonum dağılır, yerimi yadırgarım, çok zorunlu değilse yerimde durayım dedim
tamam dedi, bu hafta deneyelim bi bakalım nasıl olcak
bu hafta dediği dün bitti işte, bi sorunumuz yoktu, beraber çalıştık güzel güzel...
akşam çıktım servise bindim, yine sorun yok, serviste ne öğreneyim
benden habersiz masamı taşımışlar :1shok:
yani buna nasıl tepki verirsin, habersiz taşımak ne demek, emrivaki ve saygısızlık
gururum da çok kırıldı... bugün konuşmaya gittim, bizim odadaki küçükbaş vardı
o da büyütme bu kadar falan dedi, ama benim sürekli gözlerim doluyo, çok sinirim bozuldu...
ve şuna karar verdim, pazartesi patronla konuşucam, bu saygısızlığı hazmedemem.
olmaz derlerse bana ankaranın yolları taştan...

haklısın kuzum ; sana haber vermeden yuh yani... ne bileyim özel eşyan filan vardır mesela...

yaa bazen bu patronlar cidden küçük düşünüyor ... nasıl patronlarsa...

ama bence yine de sakin konuş... ankaraya gidince hemen iş bulabilecek misin?
ya da sen ufaktan araştırmaya başla... adamla konuşursun tabii yine de iş olunca topla tası tarağı ; daha iyi olmaz mı ? :))

bu ara zaten şurama kadar geldi, stres stres...
hemen iş bulacak mıyım bilmem, ama tası tarağı alıp gidesim var hep, çok sıkıldım.
hep neden geldim dedim, ben orda ev bile tutmuştum, fırladım geldim, sanırım içimde kaldı.
hayatımı istediğim gibi yönlendirmek de istiyorum artık, çok sıkıldım, aileyle yaşamaktan da sıkıldım.
bi ne halim varsa göreyim istiyorum :))
iş hemen bulamam tabi, önce iş aramam lazım, ama burdan aramıcam artık, zaten burdan daha fazla alternatif var orda.
aynı işi yaptıktan sonra heryerde stres var diyodum ama biraz kendime ait hayat istiyorum böcüşüm.

ayy kıyamam aile hayatından sıkılmış... :)

hadi bakalım... ben de bazen özlüyorum o hayatımı ama raht böyle yaaa ... :)

sen başla bakalım aramaya o zamana kadar da sabret ... inşallah gönlüne göre olsun da kuzum ... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…