gecmıs osun canım ozledım senı
çenebazım solemıs ama mr sonucları ayın 5ınde alıncakmıs canım beklıyoruz ınsallah bısey yoktur...
hadi bakalım hayırlısı :)
selam kızlar................
ben bugun piknige gıdecegımmmmm
kuzuları sevecegımmmmmmmmmmmm
ben sevdigim kişiden ayrılalı 24 yıl oldu acısı hiç hafiflemedi yanlız bizim aşkımız bitmedi ayrılmak zorundaydık ben sadece onu sevdim ve 25 yıldır kalbim onun için çarpıyor unuttuk diyenlere gerçek aşk bitmez aşk birkeredir insan bir kalp taşır o kalbede tek aşk sığar bitti diyenlere lütfen aşkla sevgiyi karıştırmayın sevgi biter
neeeeedelikafadulden25 yıldr tek kişi için çarpıomu bn napim o zmn intihar ederim wallakaydirigubbakcemile3bnde aşık oldumsenağlamaayyy ya bnde böle olursam düşünsenize kocanıızı her öpüşünüzde o aşkınız aklınıza gelecek aşk-ı memnu daki gibi bihter olurum bn herhalde:roflol:aman diyim öle bişey saakın başıma gelmesin çok fena ya:1no2:
bence bu biraz da bizim elimizde canım... birini unutmayacağım ; acı çekeceğim ; başkasıyla bir hayat kuracağım ama geçmişte yaşayacağım dersek yaşarız elbet...
elbette kolay değildir unutmak ama bu kadar zor olmasa gerek... zorluğu istememekten kaynaklanıyor bence... demek ki gerçekten çok sevmiş arkadaşımız ve çok sevmeye devam etmek istiyor...
ama unutmamak lazım ki bu dünyaya mutlu olmak için geldik biz yerimseniben
arkadaşımla buluşmaya gidiyorum, kahvaltı edicez, dedikodu yapıcaz, size bi bakim dedim, güzel bi pazar sabahı...
herşeye rağmen delikafadulden delikafadulden
sabahtan beri yarın ne yapıcağımı düşünüyorum... yeni kalktım yataktan, şimdi giyinip çıkıcam. öptüm sizi... a.s.
çok haklısın böcüküm ama keşki aşık olduğumz insanlar ile evlensek:Saruboceq:ne kadar güzel olur o saf masum yaşadğımz duyguları paylaştığımz insanlarla yuwa kurmamız.. inş hepimiz sevdğimz değerimizin bilindği insanlarla bi ömür boyu mutlu olarak yaşarız.. aşk acımız hiç olmaz..yerimseniben
ne ilacı tatlım :uhm:
inşallah canım... ama ben inanmıyorum insanın sadece 1 kere aşık olabileceğine... aşkın geçici ama sevginin kalıcı olduğunu düşünüyorum... gerçekten sevdiğimiz ve hep sevildiğimiz insanlarla birlikte bir ömür geçiririz... içimizde keşkeler olmadan :)
boğazım acıo ; öksürüyorum ya... hastayım ya kuzum :)
ilaç alıom ... o sersemletiyor...
inş keşkiler hiç olmaz hayatımızda bnde o yüzden bu kadar çaba harcıyorum ya keşkiler olmasın diye:1closedeyes:ama insan ilk aşkınıda unutmaz buna inanıyorum inşş bnde unutulmam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?