Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gecmıs osun canım ozledım senı
çenebazım solemıs ama mr sonucları ayın 5ınde alıncakmıs canım beklıyoruz ınsallah bısey yoktur...

yoktur canım sen merak etme :teselli:

hadi bakalım hayırlısı :)
canım benim o yaşadığın hüzün hem sınav stresindendir hem de dediğin gibi sen bekliyordun sınavdan sonra arar diye ondandır... başka insanların ne düşündüğünü hiç önemseme canım... sen kendin için iyi ol ; yeter ... Şeniz

selam kızlar................
ben bugun piknige gıdecegımmmmm
kuzuları sevecegımmmmmmmmmmmm

ohhh ne güzel... nereye gidiyorsun kuzu sevmeye yaa ... merak ettim sırnaşık şey

neeeeedelikafadulden25 yıldr tek kişi için çarpıomu bn napim o zmn intihar ederim wallakaydirigubbakcemile3bnde aşık oldumsenağlamaayyy ya bnde böle olursam düşünsenize kocanıızı her öpüşünüzde o aşkınız aklınıza gelecek aşk-ı memnu daki gibi bihter olurum bn herhalde:roflol:aman diyim öle bişey saakın başıma gelmesin çok fena ya:1no2:

bence bu biraz da bizim elimizde canım... birini unutmayacağım ; acı çekeceğim ; başkasıyla bir hayat kuracağım ama geçmişte yaşayacağım dersek yaşarız elbet...

elbette kolay değildir unutmak ama bu kadar zor olmasa gerek... zorluğu istememekten kaynaklanıyor bence... demek ki gerçekten çok sevmiş arkadaşımız ve çok sevmeye devam etmek istiyor...

ama unutmamak lazım ki bu dünyaya mutlu olmak için geldik biz yerimseniben

çok haklısın böcüküm ama keşki aşık olduğumz insanlar ile evlensek:Saruboceq:ne kadar güzel olur o saf masum yaşadğımz duyguları paylaştığımz insanlarla yuwa kurmamız.. inş hepimiz sevdğimz değerimizin bilindği insanlarla bi ömür boyu mutlu olarak yaşarız.. aşk acımız hiç olmaz..yerimseniben

arkadaşımla buluşmaya gidiyorum, kahvaltı edicez, dedikodu yapıcaz, size bi bakim dedim, güzel bi pazar sabahı...
herşeye rağmen delikafadulden delikafadulden
sabahtan beri yarın ne yapıcağımı düşünüyorum... yeni kalktım yataktan, şimdi giyinip çıkıcam. öptüm sizi... a.s.

bu saatte mi kalktın ... maşşallah :) ben ilaç içicem die erkenden kaldırıldım... evden de çıkmıcam valla... halim yok... ama gez benim için de ... oooh misler gibi :)

tatlım uyuduğumdan değil, sabahtan beri yatağın içinde düşünüyorum... stresli olunca yataktan çıkamam ben de :))
sizin için de gezicem... sahil kımıl kımıl delikafadulden

inşallah canım... ama ben inanmıyorum insanın sadece 1 kere aşık olabileceğine... aşkın geçici ama sevginin kalıcı olduğunu düşünüyorum... gerçekten sevdiğimiz ve hep sevildiğimiz insanlarla birlikte bir ömür geçiririz... içimizde keşkeler olmadan :)

yaa kımıl kımıl demee... ben evde olucam hep ... ilaç sersemletiyor zaten... neyse hadi gez sen... :)

inş keşkiler hiç olmaz hayatımızda bnde o yüzden bu kadar çaba harcıyorum ya keşkiler olmasın diye:1closedeyes:ama insan ilk aşkınıda unutmaz buna inanıyorum inşş bnde unutulmam:))

geçmiş olsun böcüküm:teselli:bu aralar çok salgın bu boğaz hastalıkları ya etrafımdki herkes anjin olmuş bol bol dinlen kuzum sen bu güna.s.

inş keşkiler hiç olmaz hayatımızda bnde o yüzden bu kadar çaba harcıyorum ya keşkiler olmasın diye:1closedeyes:ama insan ilk aşkınıda unutmaz buna inanıyorum inşş bnde unutulmam:))

ilkler unutulmaz tabii canım... :) sen de unutulmazsın merak etme :))
ama tüm hayatını da ona bağlı olarak devam ettirmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…