Nasıl olsa görürsün yine ama görmekte yetmiyor ki artık.
sırnaşık şey Süper bi şiir olmuş Monacım a.s. E tabi bizimkiler gibi odunlara böyle şiirler yaraşır sırnaşık şey Onlar ancak böyle şiirlerden anlar ne de olsa :) Ben çok beğendim 10 puan :roflol:Sevgilim sevgilim.. seninle başım belada...
Seni düşünürken uyuyup kalmışım helada...
Sevgilim sevgilim.. seninle başım belada...
Seni düşünürken uyuyup kalmışım helada...
sırnaşık şey Süper bi şiir olmuş Monacım a.s. E tabi bizimkiler gibi odunlara böyle şiirler yaraşır sırnaşık şey Onlar ancak böyle şiirlerden anlar ne de olsa :) Ben çok beğendim 10 puan :roflol:
:roflol: ooooooo bu kadar olur. Ben bu şiiri ezberleyeceğim cidden. Benimkine şıp diye oturmuş.Benimkinin tepesi açılıyordu da sırnaşık şey Dahada keltoş olsun bensiz cımcıslak kalsın sırnaşık şeyben de yazıım 2 satır o zaman... kıskandım valla...
balım ; kuşum ; keltoşum...
helada uyuya kalınca
rüyalarda buluştum
yanında başkaca bir hatun
sanki tepen daha çok açılmış
ortaya çıkmış kel başun
bana da puan veeeerrr ... delikafadulden
:roflol: ooooooo bu kadar olur. Ben bu şiiri ezberleyeceğim cidden. Benimkine şıp diye oturmuş.Benimkinin tepesi açılıyordu da sırnaşık şey Dahada keltoş olsun bensiz cımcıslak kalsın sırnaşık şey
Aaaa bizde istiyoruz o sudan :) Bi pet şişeye doldur gönderselam guzeller ben pikniğimi yaptım geldimmmmmmmmm
,orda bırde tatlı su çeşmesi varmış ona ısım verdımmm
sevda öesmesi dedimmm
kım burdan su içerse o nasıbı açılacak ve sevdıgıne kavuşacak dedım
ay napıyım can sıkıntısı işte...
bende bolca içtimmmm
niyet neyse akıbet odur mısalıııııııııı
Ben anlamadım bu mesajdan bişey Monacım. Anne falan ne hikaye.Annesiyle seni istemeye mi gelecekler yoksa :1rolleyes:Kızlar... eski eski sevgilim mesaj attı... annem burda beni bi arasana diye :roflol: naapimm :roflol: ahahahaaaa..... yarıldım yaaaaa... allan salaaaaa..... bana ne beeeee :roflol:
beğendin demek ... ya mona kaçmış ama o da görmeli ...
hadi sen de yaz bakıım bi şiir... hihoyyyt
Ben anlamadım bu mesajdan bişey Monacım. Anne falan ne hikaye.Annesiyle seni istemeye mi gelecekler yoksa :1rolleyes:
Çıkınca kelin ortaya
Dank etmiş o kel kafa
Beni çok aramış
Kendini vurmuş yollara.
Ya ama benim öyle yeteneklerim yok işte bu kadar :) Seninkinin devamına yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?