Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

geçmiş olsun böcüküm:teselli:bu aralar çok salgın bu boğaz hastalıkları ya etrafımdki herkes anjin olmuş bol bol dinlen kuzum sen bu güna.s.

saol canım... a.s. dün de yattım zaten... bugün de öle ... geçer inşallah bikaç güne .. ama evet benim de çevremde çok var... birinden geçti işte bana da... siz de dikkat edin...

ilkler unutulmaz tabii canım... :) sen de unutulmazsın merak etme :))
ama tüm hayatını da ona bağlı olarak devam ettirmezsin...

haklsın tatlım ama bn eski sevgilime bağlı yaşamıyorum şuan hayat dewam edio gelirsede hayır dememkaydirigubbakcemile3ama herşey ii hayatımda sınavlarım çok güzel sonuçlar açıklandı çok kararsızdım kalırdım die ama hocalar açıklayınca rahat bi ohh çektim finallerde güzel olur inş bütlere kalmam..

evet çok yaygın polenlerdende olabilir belki sen yinede dikkat et boğazların acıyorsa sıcak bişeyler iç yumuşatsın boğazını bn bol bol salep içerdim :))) sanada tawsiye ederim kuzum:1hug:

Geçmiş olsun Böcükcüm, benim de boğazım ağrıyor bugün, sabah beri hapşırıyorum, karşılıklı yatarız artık napalım a.s.

Az önce bi msnyi açayım dedim.Çevrimdışı girdim. Benimkinin kardeşi ile nişanlısı online. Offf korktum. Çevrimiçi olamadım.Korktum işte sanki ne bileyim ya kötü bişeyler söylerler bana falan diye.Kaçtım bende.

kızçelerim bn çıkıyorum akşam yine gelirim az biraz ders çalşcam hazır notlarda iiyken hocaların gözüne girelim birazkaydirigubbakcemile3fibiritim sende kaçma kuzm yaa gir rahat rahat msne kötü bişeyler söyleselerde korkma gerçeklerle yüzleş.. hem kötü bişey olsada bişey olmaz merak etme acının insanı daha güçlü hale getirdiğini bn öğrenmiştim zamanında.. acılar bni olgunlaştrdı sende böle düşünürsün umarım:1hug:öptüm hepinizi kızçelerim kuzularım bitaneleri'mmMa.s.

ylkacım sevindim sınavlarının güzel geçtiğine ... hadi sen de gez bakalım... bugün ben nöbetçiyim burda :)

monaaam sana da geçmiş olsun... ben de sadece boğazda sorun... ama bende öksürük alerjik gibi kolay kolay geçmez... ondan hiç konuşmuyorum tahriş olmasın diye ... sessiz sessiz otuuyorum :)

amphitriteee ayy birden ben de heyecanlandım yaaa :)))

Msnye girdim ne yapayım işim var Ama durumumu meşgul yaptım. Bişey yazmıyor onlarda. ıkisinide öyle çok severim ki. ınşallah onlar sonsuza kadar mutlu olurlar.

Msnye girdim ne yapayım işim var Ama durumumu meşgul yaptım. Bişey yazmıyor onlarda. İkisinide öyle çok severim ki. İnşallah onlar sonsuza kadar mutlu olurlar.

inşallah olsunlar tabii canım... en iyisini yapmışsın... yazma bişey onlar yazmazsa...
zaten şu an bence ikisi konuşuyordur ve senin farkında değillerdir :)) rahat ol sen ...

ben de uyukluyorum yaaa... az biraz uzanayım ben ... öpüyorum herkesleri...
buralardayım zaten... ama kafam düşüyor :))

Böcükcüm dün neyi fark ettim biliyor musun. Hani benim için hep varsa yoksa sınavdı.Hep hâkim olursam çok mutlu olurum sanıyordum.Fakat dün öyle olmadığını hissettim.Sınavım iyi geçti ya mutlu olamadım.Beni mutlu edecek olan bu değildi.Sınav değildi.Onun sevgisiydi, onun yanımda olmasaydı.Yoksa sınav, kariyer, para beni hiç bir zaman mutlu etmeyecek ki.Hep maneviyatım duygusallığım ağır basacak.

bazen öyle olur canım... çok istediğimiz bişeyi elde etsek de mutlu olamayız belki de olmayız... bilmiyorum ben bazen çok savurgan olduğumuzu düşünüyorum... ve hiç memnun olmayan sürekli tüketen bir toplum olduğumuzu... hep fazlasını istiyoruz ; hiç yetinemiyoruz...

bahsettiğin şeyler birbiriyle çok farklı şeyler ama yine de mutlu olmak için yeterli birşeyler vardır be canım... bir de onun sevgisi değil senin sevgin seni mutlu eden... bunu unutma... şimdi onu sevmek her zamankinden daha zor ... o yüzden mutlu olmuyorsun... eksik geliyor bazı şeyler ama zamanla geçecek... yerimseniben

Haklısın canım. Şimdi kafamı dağıtacak bişeyler bulmam lazım. Sınav bitti ama ben en başa döndüm resmen.Bu duruma da zamanla alışırım artık. Oysa şimdi birlikte olsaydık hiç bir engelimiz yoktu ki ne sınav ya da başka birşey.Herşey olurdu yani. Fakat "keşke"lerle geçmiyor hayat işte.3 ay oldu bizimde.Beklemek istemiyorum ama beklemiyorum desemde yalan söylemiş olurum.ıçin için bekliyor yüreğim işte.Herşeye çok şükür tabi ki fakat bi ışığa ihtiyacım var benim.Öyle bişeyler işte...Eee sen nasıl oldun peki canım? Daha iyi misin?

alışırsın canım elbet... biliyorum beklemezken bile beklediğini :)) hepimiz öyle değilmiyiz ya da değilmiydik ... ben de çok net hatırlıyorum bana güzel olacağına dair bir ışık göster diye ağlayarak uykuya daldığım geceleri... ama bir şekilde daha iyi hissetmeye başlıyoruz işte...

başa dönmedin merak etme... en azından en kötü anında durup düşünmeyi başarabiliyorsun artık değil mi ...

ben iyiyim canım... uykumu aldım ... ilacın etkisi azaldı sanırım... 1 saat filan sonra tekrar içicem :)

Mantık olarak başa dönmedim ama duygusal olarak döndüm :) Eğer nişanlanmış ya da evlenmiş olsaydı, msnde kardeşi söylerdi bana heralde bilmiyorum ki. Ay ay ne diye düşünüyorsam. Düşünmeyeceğim işte:1closedeyes: Keşke benimde görünce heyecanlanabileceğim bi sarışınım olsaydı sırnaşık şey

yok artık o kadar da çabuk nişanlanmaz da evlenmez de...
sana umut olsun diye söylemiyorum ama yok hiç sanmıyorum...

bu arada sarışın kayboldu yaa... :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…