geçmiş olsun böcüküm:teselli:bu aralar çok salgın bu boğaz hastalıkları ya etrafımdki herkes anjin olmuş bol bol dinlen kuzum sen bu güna.s.
ilkler unutulmaz tabii canım... :) sen de unutulmazsın merak etme :))
ama tüm hayatını da ona bağlı olarak devam ettirmezsin...
Monacım farketmemişim canım. Sende rahatsızsın galiba. Sanada çok geçmiş olsun canım. Ballı süt boğazını yumuşatabilir.Geçmiş olsun Böcükcüm, benim de boğazım ağrıyor bugün, sabah beri hapşırıyorum, karşılıklı yatarız artık napalım a.s.
Msnye girdim ne yapayım işim varAma durumumu meşgul yaptım. Bişey yazmıyor onlarda. İkisinide öyle çok severim ki. İnşallah onlar sonsuza kadar mutlu olurlar.
Böcükcüm dün neyi fark ettim biliyor musun. Hani benim için hep varsa yoksa sınavdı.Hep hâkim olursam çok mutlu olurum sanıyordum.Fakat dün öyle olmadığını hissettim.Sınavım iyi geçti ya mutlu olamadım.Beni mutlu edecek olan bu değildi.Sınav değildi.Onun sevgisiydi, onun yanımda olmasaydı.Yoksa sınav, kariyer, para beni hiç bir zaman mutlu etmeyecek ki.Hep maneviyatım duygusallığım ağır basacak.
Haklısın canım. Şimdi kafamı dağıtacak bişeyler bulmam lazım. Sınav bitti ama ben en başa döndüm resmen.Bu duruma da zamanla alışırım artık. Oysa şimdi birlikte olsaydık hiç bir engelimiz yoktu ki ne sınav ya da başka birşey.Herşey olurdu yani. Fakat "keşke"lerle geçmiyor hayat işte.3 ay oldu bizimde.Beklemek istemiyorum ama beklemiyorum desemde yalan söylemiş olurum.İçin için bekliyor yüreğim işte.Herşeye çok şükür tabi ki fakat bi ışığa ihtiyacım var benim.Öyle bişeyler işte...Eee sen nasıl oldun peki canım? Daha iyi misin?
Mantık olarak başa dönmedim ama duygusal olarak döndüm :) Eğer nişanlanmış ya da evlenmiş olsaydı, msnde kardeşi söylerdi bana heralde bilmiyorum ki. Ay ay ne diye düşünüyorsam. Düşünmeyeceğim işte:1closedeyes: Keşke benimde görünce heyecanlanabileceğim bi sarışınım olsaydı sırnaşık şey
Size şiir okuyim miii?
bu arada sarışın kayboldu yaa... :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?