Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok kotu ya..
yine de sevildiğini bilmek bile iyi bişi olsa gerek..
inşallah annesi anlar çocuğunu üzecek bi karar verdiğini de geri dönüş olur.

çok kotu ya..
yine de sevildiğini bilmek bile iyi bişi olsa gerek..
inşallah annesi anlar çocuğunu üzecek bi karar verdiğini de geri dönüş olur.

yok canım geri dönüşü olmaz artık bundan sonra annesi istese bile ben istemiyorum.kol bikere kangren olmuşsa kesip atmaktan başka çare yok.hiçbişey eskisi gibi olmaz artık.neyseki yolun başındayken böyle bişey oldu vardır bunda da bir hayır diyelim.

canlarım çokkk sinirliyimkötükedihüso benimkini biliyosunuz hepiniz barısmak ıcın yalvarıodu bı sans daha ver dıodukötükedihüso bende daha affetmedım ama konusuoduk senın ıstedıgın gıbı olcam falan dıodukötükedihüso bugun msj attı eskı kız arkadası msj atmıs benımkıne 5 dakka bı yerde bulusup bısı vercem dıeklava: benımkıde sordu bana gıdıyımmı dıeklava: bende sinirlendim defol gıt dedım tamam gıtmıorum dedıklava: klava: ya kızlar şimdi ben sinirlenmekte haksızmıyım

canlarım sakın karamsar olmayın.dünyada sadece 'o' diye birşey yok kendinizi fazla yıpratmayın.yeterki unutmak isteyin unutursunuz.artık kimseyi sevemem de demeyin tecrübeyle sabittir seviyorsunuz aşk hiçbirzaman bitmiyo sadece kişiler değişiyo.

Şu an için tek sıkıntı başta doğu illeri olmak üzere şehir şehir dolaşmak ve tabi bu durmda benim işşsizler ordsuna katılmam...Kime sorduysam kimyacı olarak oralarda unut sen çalışabilmeyi dedi..Ki ben çokkk fazlasıyla istekliyim mesleğimi yapabilmek konusunda..bu yıl mezun olucam İyi yerlere gelebilmek için ordan kıs burdan kıs para biriktir ücreti yüksek eğitimleri al sonra ama her şeyi bi anda kenara atabilmek de zor geliyorr...
Bu durumda kendi fikirlerine göre yapmışşın yapacağını daha neeee denebilirr..Ama gell görr bu durumda preslenen o kalbii ikna edebill...telefonn edipp herşeyi kenara atıpp tamam seninleyim demek gelioo.. ben hala seviorumm onu o da benii ama bişeyler engell belki de değil belki de biz engel yaratıoruzz..Farkettimm iyice karışık yazdımm.Ama kafamın içi de karışıkkk..
Neden hayatta seçim yapmak zorunda kalıyoruzz.Ne vardı bi şansımız olabilseydii... :'(

içine girdiğimiz dönem kotu galiba..
herkes aynı sebeplerle ayrılmaya falan başladı.
yani düşününce en yakın arkadaşımın 4 senelik ilişkisi bitti bir ay önce..
onlar bile ayrıldıysa....

aynen canim ya...
benim etrafimda da herkes ayriliyor...
bu sene hic güzel gecmedi zaten...
yeni sene hepimize ugur getirsin insallah....

anlamazdın anlamazdın...
kadere de inanmazdın.

hani sen acı veren,
kalpsizlerden olamazdın?

dilerim ki mutlu ol sevgilim,
ben olmasam bile hayat gülsün sana

günahım boynunda,
ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda...

canim bence en dogru karari vermissin...
yani gelecegin cok önemli...
sen okulu bosuna okumadinya... alipta diplomani cerceveletim astiktan sonra ne anlami kaldi o kadar senenin....
tamam ask, sevgi emek ister bazense baska seylerden vazgecmek gerekir ama bu cok ciddi bir konu... bütün bir hayatini ekliyecek bir karar....

ay cok kötuymus, durumunuzu bılmıyorum canım ama ızın ıstıyor bır de senden tam dayaklık bu yahu yani ben de olsam aynını derdım kötükedihüso -tatlicadiarzu-

aynen canim ya...
benim etrafimda da herkes ayriliyor...
bu sene hic güzel gecmedi zaten...
yeni sene hepimize ugur getirsin insallah....

inşallahh...
artık güzel şeyler yaşamaya çok ihtiyacım var..
öyle bi yüksekten bıraktı ki bu adam beni nasıl dibe vurdum ben bile anlamadım.

ay cok kötuymus, durumunuzu bılmıyorum canım ama ızın ıstıyor bır de senden tam dayaklık bu yahu yani ben de olsam aynını derdım kötükedihüso -tatlicadiarzu-

ewet canım ya cok sinirliyimklava: sana soruorum gıtme dedın gıtmedım dıo nıe sınırlenıosun dıo bıdekötükedihüso

yani evet bu kdr oku sen sonra gıt tıkıl bıle bıle lades denır buna ask mask ıste katlanılmıyor yani ask da karın doyurmuyor o da war kötükedihüso

Yollarımız ayrıldı belki ama belki bi gün o yollar kesişir ümidi bile sakinletiyor insanı
"Nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den,
Nasip değil ise ne gelir elden?"

Ya nasippp!!!

canlarım ally prenses06 kucuk bocuk jelıbon ebru elma zavana selin ve dıger arkadaslarım nerelerdesınız :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu şarkıyı ne zaman duysam içmek geliyo içimden. ama böyle kör kütük sarhoş olayım.ayrıldığımız gece arabada bu şarkı da çalıyordu.
zaten ne zaman duysam etkilerdi.
camda "db" yazıyordu. onu silmiştim bu şarkı çalarken.
ağlama deyip duruyordu bana..

"evimi ocağımı, yuvamın sıcağını
yarimin kucağını bıraktım
her günahın tadına, dünyanın batağına
batacağım kadar battım...."

ne icmesi canim beni sacmalama...
sarhos olup kendinden gecicen bir süreligine...
peki kendine gelince ne degismis olacak hic bir sey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…