annesi sağolsun kadın öyle bir plan yapmış ki kafasında ayrılmasam onursuz gurursuz olacaktım ayrılsam onun istediği olacaktı bende annesinin gönlü olsun diye ayrıldım ama severek ayrıldık canımcım
çok kotu ya..
yine de sevildiğini bilmek bile iyi bişi olsa gerek..
inşallah annesi anlar çocuğunu üzecek bi karar verdiğini de geri dönüş olur.
offff anam bütün kk ayrilik acisi cekiyor valla...
ne zaman ayrıldınız canım? çok oldu mu yoksa yeni mi?
içine girdiğimiz dönem kotu galiba..
herkes aynı sebeplerle ayrılmaya falan başladı.
yani düşününce en yakın arkadaşımın 4 senelik ilişkisi bitti bir ay önce..
onlar bile ayrıldıysa....
Şu an için tek sıkıntı başta doğu illeri olmak üzere şehir şehir dolaşmak ve tabi bu durmda benim işşsizler ordsuna katılmam...Kime sorduysam kimyacı olarak oralarda unut sen çalışabilmeyi dedi..Ki ben çokkk fazlasıyla istekliyim mesleğimi yapabilmek konusunda..bu yıl mezun olucam İyi yerlere gelebilmek için ordan kıs burdan kıs para biriktir ücreti yüksek eğitimleri al sonra ama her şeyi bi anda kenara atabilmek de zor geliyorr...
Bu durumda kendi fikirlerine göre yapmışşın yapacağını daha neeee denebilirr..Ama gell görr bu durumda preslenen o kalbii ikna edebill...telefonn edipp herşeyi kenara atıpp tamam seninleyim demek gelioo.. ben hala seviorumm onu o da benii ama bişeyler engell belki de değil belki de biz engel yaratıoruzz..Farkettimm iyice karışık yazdımm.Ama kafamın içi de karışıkkk..
Neden hayatta seçim yapmak zorunda kalıyoruzz.Ne vardı bi şansımız olabilseydii... :'(
canlarım çokkk sinirliyimkötükedihüso benimkini biliyosunuz hepiniz barısmak ıcın yalvarıodu bı sans daha ver dıodukötükedihüso bende daha affetmedım ama konusuoduk senın ıstedıgın gıbı olcam falan dıodukötükedihüso bugun msj attı eskı kız arkadası msj atmıs benımkıne 5 dakka bı yerde bulusup bısı vercem dıeklava: benımkıde sordu bana gıdıyımmı dıe klava: bende sinirlendim defol gıt dedım tamam gıtmıorum dedı klava: klava: ya kızlar şimdi ben sinirlenmekte haksızmıyım
aynen canim ya...
benim etrafimda da herkes ayriliyor...
bu sene hic güzel gecmedi zaten...
yeni sene hepimize ugur getirsin insallah....
ay cok kötuymus, durumunuzu bılmıyorum canım ama ızın ıstıyor bır de senden tam dayaklık bu yahu yani ben de olsam aynını derdım kötükedihüso -tatlicadiarzu-
canim bence en dogru karari vermissin...
yani gelecegin cok önemli...
sen okulu bosuna okumadinya... alipta diplomani cerceveletim astiktan sonra ne anlami kaldi o kadar senenin....
tamam ask, sevgi emek ister bazense baska seylerden vazgecmek gerekir ama bu cok ciddi bir konu... bütün bir hayatini ekliyecek bir karar....
canim bence en dogru karari vermissin...
yani gelecegin cok önemli...
sen okulu bosuna okumadinya... alipta diplomani cerceveletim astiktan sonra ne anlami kaldi o kadar senenin....
tamam ask, sevgi emek ister bazense baska seylerden vazgecmek gerekir ama bu cok ciddi bir konu... bütün bir hayatini ekliyecek bir karar....
canlarım ally prenses06 kucuk bocuk jelıbon ebru elma zavana selin ve dıger arkadaslarım nerelerdesınız :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu şarkıyı ne zaman duysam içmek geliyo içimden. ama böyle kör kütük sarhoş olayım.ayrıldığımız gece arabada bu şarkı da çalıyordu.
zaten ne zaman duysam etkilerdi.
camda "db" yazıyordu. onu silmiştim bu şarkı çalarken.
ağlama deyip duruyordu bana..
"evimi ocağımı, yuvamın sıcağını
yarimin kucağını bıraktım
her günahın tadına, dünyanın batağına
batacağım kadar battım...."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?