Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

herkese kendine gelsin bakem...
kizlar ne var biliyormusunuz...
onlar hayatimizdayken hersey cok güzel, mutluyuz...
ama onlar cekip gidince hersey kötü, yasamak bile istemiyoruz....
peki sagligimiz yerinde, ailemiz yanimizda, bizi seven insanlar var, isimiz var, gidebildigimiz bir okulumuz var belkide yani daha bir sürü sey bu liste böyle uzayip gider....
onlarin gidince bütün bunlari kaybetmiyoruzya degil mi...
mutlu olmak icin onca sebep varken bizi dogru dürüst mutlu etmeyi basaramayan birinin yoklugunu neden mutsuz ediyor bizi neden....

bizim kocaman yüregimiz var kizlar deli gibi seviyoruz adam gibi seviyoruz bunlar bizi kaybetmis böyle sevenleri birakmislar aptallar bulmasinlar bizim gibi seveni bulmasinlar

herkesin yüregi yetmez böyle sevmeye....

açıkcası beni o tamamlıyordu.
tamamlanıyorduk yani.
arkadaşım cocuğum eşim herşeyimdi. sanki hayatımı kaybettim gibi oldu. nefes alamıyorum gibi.
o da hep derdi. beni hayata sen bağlıyorsun derdi.
benide o bağlardı işte..

böyle diyen bir adam nasil kendi elleriyle bu bagi koparir anlamiyorum...
bu arada princesscim ne kadar oldu siz ayrilali....

Hoşbulduk kızlar
Yaa içinizi karartmayın,mümkünse düşünmemeye çalışın,bir şeylerle uğraşın...
Düşünmemek o kadar iyi geliyor ki...

Ben de oturup bir düşünmeye başlarsam modum değişecek,en iyisi onu tarihin tozlu sayfaları arasına kaldırmak

merak etme canım :teselli: zaten sürekli görüşüyoruz biliyorsun..

aslında yarın böyle inanılmaz güzel gelişmeler olsa..
herkes koştursa foruma girip anlatabilmek için..
çok mu şey istiyorum acaba kızlar??

aslında yarın böyle inanılmaz güzel gelişmeler olsa..
herkes koştursa foruma girip anlatabilmek için..
çok mu şey istiyorum acaba kızlar??

insallah canim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gercekten böyle birsey inanilmaz güzel olurdu...

kızlar ben cok uzgunum ya,
sevgilmle ayrılma kararı alıp ayrılmıştık hani ben size yazmıştım ondan nefret etmeye karar verdim sevmeyecem demiştim,

ben cocuga msj attım sen bana böyle kötuluk yaptın artık göruymıycez dedım o benı aradı, dedı kı mesguldum kontorum yoktu msnde yazını goremedım mesguldum aama o kadar tatlı konustu kı ,
ben dedım sonra ben musaıt degılım sımdı sonra ararım ben senı
tamam dedı ne zaman arayacaksın 1-2 saat sonra dedım ve aramadım

aramadım cunku dedıklerının dogru olmadıgını dusunuyorum
mesguldu tamam kontoru yoktu bundan da emınım ama pekı neden soguk d4avranıyorsun dedıgımde
cunku bız ayrıldık ondan bılerek soguk davranıyorum dedı
ama ben ayrılmayı ıstemıyorum kııı ıstıyor gıbı gorundum ona tamam bırakan bendım ama
aramıyor dıye ben de ararım dedım aramadım kapadım aramıyorum da gunlerdır o da aramıyor amaa ..

kızlar mutsuzum ya sevse böyle mı olurdu sevse kendı arardı ayrılmısız neymişiz kıme ne ..

üüüf

canım yaşın kaçtı senin

ayrıldıktan 2 ay sonra mesaj var...
"her yerden tüm resimleri sildim.ama silsem de bi yerden silemedim..ama zamanla silicemm" demiş.Bir araya gelemeyeceğiz ama hİç yoktan hala onda bi yerlerde olduğumu bilmek çok güzeldiii....Onun suçu değil bu...Belki benm suçum..olmayacağını bile bile lades dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…