ah ah bu şarkı
bide yanak yanağa cekilmiş bi fotoğrafımız..
şimdi bakıyorum düşünüyorum. kader utansın.:)
herkese kendine gelsin bakem...
kizlar ne var biliyormusunuz...
onlar hayatimizdayken hersey cok güzel, mutluyuz...
ama onlar cekip gidince hersey kötü, yasamak bile istemiyoruz....
peki sagligimiz yerinde, ailemiz yanimizda, bizi seven insanlar var, isimiz var, gidebildigimiz bir okulumuz var belkide yani daha bir sürü sey bu liste böyle uzayip gider....
onlarin gidince bütün bunlari kaybetmiyoruzya degil mi...
mutlu olmak icin onca sebep varken bizi dogru dürüst mutlu etmeyi basaramayan birinin yoklugunu neden mutsuz ediyor bizi neden....
icindeki sevgi bitmis olmasin bitirmedi inanmiyorum yaaa inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmm o yüzden bitiremedi isteeeeee böyle düsünüyorumm
açıkcası beni o tamamlıyordu.
tamamlanıyorduk yani.
arkadaşım cocuğum eşim herşeyimdi. sanki hayatımı kaybettim gibi oldu. nefes alamıyorum gibi.
o da hep derdi. beni hayata sen bağlıyorsun derdi.
benide o bağlardı işte..
canım tam anlayamadım ne demek bu?fisfisfis
sanki ona yaziyorum canim benim onun icindeki sevgisinin bittigine inanmiyorum bu yüzden bitiremiyor diye düsünüyorum
evet canım sevgisi tabii ki bitmemiştir.
ben şeye inanıyorum. sevmeyen insan zaten tamam eyvallah deyip gider
mrb fıstıklarım
ya evdeki pc çökmüş ben evime geldim bu arada of ya yapamadımda komşuya indim size bakmak için yarında pazar :çok üzgünüm:gıcık oluyorum herşey üstüste geliyor bide siz olmıcaksınız sizinle konuşamıcam of ya unutmayın beni olurmu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aslında yarın böyle inanılmaz güzel gelişmeler olsa..
herkes koştursa foruma girip anlatabilmek için..
çok mu şey istiyorum acaba kızlar??
insallah canim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gercekten böyle birsey inanilmaz güzel olurdu...
kızlar ben cok uzgunum ya,
sevgilmle ayrılma kararı alıp ayrılmıştık hani ben size yazmıştım ondan nefret etmeye karar verdim sevmeyecem demiştim,
ben cocuga msj attım sen bana böyle kötuluk yaptın artık göruymıycez dedım o benı aradı, dedı kı mesguldum kontorum yoktu msnde yazını goremedım mesguldum aama o kadar tatlı konustu kı ,
ben dedım sonra ben musaıt degılım sımdı sonra ararım ben senı
tamam dedı ne zaman arayacaksın 1-2 saat sonra dedım ve aramadım
aramadım cunku dedıklerının dogru olmadıgını dusunuyorum
mesguldu tamam kontoru yoktu bundan da emınım ama pekı neden soguk d4avranıyorsun dedıgımde
cunku bız ayrıldık ondan bılerek soguk davranıyorum dedı
ama ben ayrılmayı ıstemıyorum kııı ıstıyor gıbı gorundum ona tamam bırakan bendım ama
aramıyor dıye ben de ararım dedım aramadım kapadım aramıyorum da gunlerdır o da aramıyor amaa ..
kızlar mutsuzum ya sevse böyle mı olurdu sevse kendı arardı ayrılmısız neymişiz kıme ne ..
üüüf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?