- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
kızlar ben cok uzgunum ya,
sevgilmle ayrılma kararı alıp ayrılmıştık hani ben size yazmıştım ondan nefret etmeye karar verdim sevmeyecem demiştim,
ben cocuga msj attım sen bana böyle kötuluk yaptın artık göruymıycez dedım o benı aradı, dedı kı mesguldum kontorum yoktu msnde yazını goremedım mesguldum aama o kadar tatlı konustu kı ,
ben dedım sonra ben musaıt degılım sımdı sonra ararım ben senı
tamam dedı ne zaman arayacaksın 1-2 saat sonra dedım ve aramadım
aramadım cunku dedıklerının dogru olmadıgını dusunuyorum
mesguldu tamam kontoru yoktu bundan da emınım ama pekı neden soguk d4avranıyorsun dedıgımde
cunku bız ayrıldık ondan bılerek soguk davranıyorum dedı
ama ben ayrılmayı ıstemıyorum kııı ıstıyor gıbı gorundum ona tamam bırakan bendım ama
aramıyor dıye ben de ararım dedım aramadım kapadım aramıyorum da gunlerdır o da aramıyor amaa ..
kızlar mutsuzum ya sevse böyle mı olurdu sevse kendı arardı ayrılmısız neymişiz kıme ne ..
üüüf
aman bu tip bahanelere gicik oluyorum yok mesguldüm, yok kontorüm, yok elektrik, firtina koptu, sel oldu....
tabi tabi zaten bütün aksilikler sizi bulur....
hehehehe evet tum aksılıkler bunu bulmus,
benımkı sehır dısında geldı 1 haftalıgına, buradayken gelırken soylemedı
soylemedın bana msnde yazımı gormedın msjıma yanıt vermedın dedım
oyle guzel acıkladı kı; dedı msj yazıyorsun bır sey yapamıyorum bakıyorum ancak atamıyorum kı cevap sonra baska attın ona da cevap veremedım dedı
benı ara demıstı ben aramıstım 2 dk acıkladı ben konusamıyorum dedım tamam ben anlatayım sen dınle dedı o kadar tatlıydı kı sesı dırek yumusıycaktım zaten o yuzden pekı neden souk davranıyorsun dedım, ayrıldık o yuzden bılerek soguk davranıyorum dedı
böyle dedı. ben arıycam sımdı musaıt degılım dedım kapadım
pekı ne zaman ararsın ne zaman dedı tatlı tatlı
1-2 saat sonra dedım ıyı dedı kapadı
ama 2 gun gectı aramadımm msn de de görundum kabak gıbı hala acık ama aramıorm
hoş msnde o da görmus olabılır ama konusmadık
ayrıldıktan 2 ay sonra mesaj var...
"her yerden tüm resimleri sildim.ama silsem de bi yerden silemedim..ama zamanla silicemm" demiş.Bir araya gelemeyeceğiz ama hİç yoktan hala onda bi yerlerde olduğumu bilmek çok güzeldiii....Onun suçu değil bu...Belki benm suçum..olmayacağını bile bile lades dedik..
potubor sen de mi...al birini vur ötekine derler ya bizim ki senle o hesap .ben de senin gibi ayrılmayı önerendim ama gelen bi mesajına da delii gibi sevinen de.
Aslında ben sadece biraz akışına bırakarak yavaş yavaş devam etsek demiştim.Çünkü o taaa hangi şehirde ki bundan 2 yıl sonra 3 yıl boyu doğuda olucakk.. ama o uzatmanın anlamı yok die bitirmişti bi anda:a015:.Şok olmuştum nasıl kestirip atabilio die
aman bahane iste...
baska birinden mesaj atabilir degilmi...
ama yok issiz adaya düsmüs demekki...
bu arada arasan iyi olur aricam demissin o kadar....
evet aramadım yahu yarın yola cıkar ama gec kaldım muhtemel
kızlar üzülerek bir şeyi fark ettim buranın üye sayısı giderek artıyor..
ya kızlar yeni birileri gelmıs ne oluyor anlamadım topiği kapatırız felan dıyorlar yanlşı mı anladım burda ciddi duygular paylaşılıyor dalgaya yer yok biz dalgamızı zamanı gelınce hep beraber yapıyoruz???
Canım, takılma sen, bazı arkadaşlar topiğin konusunu geyiğe çevirince kavgalar, tartışmalar çıkıyor ya, nihayetinde de topic kilitleniyor bu yüzden. Onu kastetmişler sanırım. Biz burada tartışmaya meydan vermediğimiz sürece bir şey olmaz. Çok şükür bugüne kadar böyle bir şey olmadı. Biz de geyik yapıyoruz arada ama hiç kavgamız olmadı. Hakaret olmadı... zaen konu itibariyle tartışmamızı gerektiren bir başlık değil. Destek için buradayız sadece.
nereye yola cikiyor canim...
ben de fark ediyorum canım..
hani yeni gelenlere hoşgeldinizzsositososito falan demek de olmuyor.
ama bi süre daha burdayız. sonra yavaş yavaş topic değiştiririz inşallah.
ben düşünceliyken kafam karışıkken hem bana konuşş derrrrr paylaşalım diye...ben az biraz gelecek ile kaygılarımı dile getirince;mesela bi örnek ; burada istanbulda çok iyi bir ilaç firmasında veya kozmetik firmasında iş imkanım olduğunu fakat doğuya gittiğimizde kendi işimi yapabilip yapabilemeyeceğim hakkında kaygılarım var deyince hiç fikir bile önermeden..sana iyi iş fırsatları bilmemmm şudur budur dilekleri ve yol ayrımı.Benim istedğim sadece yavaş yavaş devam etmek biraz bazı şeyleri yoluna koyduktan sonra nereye gittiğimizi görmekti...Ben çok mu bencil davrandım veya o çok mu alınganlık gösterdi.Biliyorum o da beni seviyor...Ama maalesef benim istanbulda oluşum ve onun zorunlu doğu hizmetleri..Ben bir kimyacıyım ve her istediğim şehirde çalışma imkanım yok maalesef ki bir sefrlik bile değil.Karacı subay olduğu için onların iki kere varmış doğuu...
lonely cim dün gece görmüştüm zaten seni. ama konuşamadık.
sen neden ayrıldın peki?
hehe cok guldum, hos gelmıyoruz evet cnm ama sızler ıyı kı buradasınız yaa kafayı kırıyordumdaha ıyıyım sımdı bıraz daha
sevıyorum ne yapayım kopayım dedım bahaneler soyledı belkı de boyle baglıyor benı bılmem kı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?