Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aman bu tip bahanelere gicik oluyorum yok mesguldüm, yok kontorüm, yok elektrik, firtina koptu, sel oldu....
tabi tabi zaten bütün aksilikler sizi bulur....

aman bu tip bahanelere gicik oluyorum yok mesguldüm, yok kontorüm, yok elektrik, firtina koptu, sel oldu....
tabi tabi zaten bütün aksilikler sizi bulur....

hehehehe evet tum aksılıkler bunu bulmus,
benımkı sehır dısında geldı 1 haftalıgına, buradayken gelırken soylemedı
soylemedın bana msnde yazımı gormedın msjıma yanıt vermedın dedım

oyle guzel acıkladı kı; dedı msj yazıyorsun bır sey yapamıyorum bakıyorum ancak atamıyorum kı cevap sonra baska attın ona da cevap veremedım dedı
benı ara demıstı ben aramıstım 2 dk acıkladı ben konusamıyorum dedım tamam ben anlatayım sen dınle dedı o kadar tatlıydı kı sesı dırek yumusıycaktım zaten o yuzden pekı neden souk davranıyorsun dedım, ayrıldık o yuzden bılerek soguk davranıyorum dedı

böyle dedı. ben arıycam sımdı musaıt degılım dedım kapadım
pekı ne zaman ararsın ne zaman dedı tatlı tatlı
1-2 saat sonra dedım ıyı dedı kapadı

ama 2 gun gectı aramadımm msn de de görundum kabak gıbı hala acık ama aramıorm
hoş msnde o da görmus olabılır ama konusmadık

potubor sen de mi...al birini vur ötekine derler ya bizim ki senle o hesap .ben de senin gibi ayrılmayı önerendim ama gelen bi mesajına da delii gibi sevinen de.
Aslında ben sadece biraz akışına bırakarak yavaş yavaş devam etsek demiştim.Çünkü o taaa hangi şehirde ki bundan 2 yıl sonra 3 yıl boyu doğuda olucakk.. ama o uzatmanın anlamı yok die bitirmişti bi anda:a015:.Şok olmuştum nasıl kestirip atabilio die

aman bahane iste...
baska birinden mesaj atabilir degilmi...
ama yok issiz adaya düsmüs demekki...
bu arada arasan iyi olur aricam demissin o kadar....

neden ayrildiniz peki...
anlatsana canim....

e kızım sız de ayrıldınız sonucta dımı
bunun tam tersı oldu bızde bu sehır dısına gıderken ben dedım buna o hafıfletelım dedı ben yok ayrılalım dedım demek o da sok oldu nası kestırıp atabılıo dıye, zaten sankı ben onu bırakmısım muamelesı yapması bosuna degıl, aah ah ne edersek bu dilimizden cekıyoruz zaten. şimdide bak aramadım yıne kızdı kesın

ben düşünceliyken kafam karışıkken hem bana konuşş derrrrr paylaşalım diye...ben az biraz gelecek ile kaygılarımı dile getirince;mesela bi örnek ; burada istanbulda çok iyi bir ilaç firmasında veya kozmetik firmasında iş imkanım olduğunu fakat doğuya gittiğimizde kendi işimi yapabilip yapabilemeyeceğim hakkında kaygılarım var deyince hiç fikir bile önermeden..sana iyi iş fırsatları bilmemmm şudur budur dilekleri ve yol ayrımı.Benim istedğim sadece yavaş yavaş devam etmek biraz bazı şeyleri yoluna koyduktan sonra nereye gittiğimizi görmekti...Ben çok mu bencil davrandım veya o çok mu alınganlık gösterdi.Biliyorum o da beni seviyor...Ama maalesef benim istanbulda oluşum ve onun zorunlu doğu hizmetleri..Ben bir kimyacıyım ve her istediğim şehirde çalışma imkanım yok maalesef ki bir sefrlik bile değil.Karacı subay olduğu için onların iki kere varmış doğuu...

merhaba şekerler.canlarım topic kapanması kilitlenmesi diye birşey söz konusu değil.biara gece bekçileri topiği vardı fazlasıyla yoğunluk oluyordu problem çıkıyordu yavaşlıyordu birşey yazmakta zorlanıyorduk herşey birbirine karışıyordu.mesajlar fazlasıyla siliniyordu topicte temizlik olması açısından sinir oluyorduk bizde arkadaşım onu kastetmişti yazdığı mesajda.kavga tartışma söz konusu değildi yani açıklama gereği duydum bilmediğiniz için.buarada inşallah hepiniz sevdiklerinize kavuşursunuz en kısa zamanda.bende yeni ayrıldım ama tekrar barışma gibi bir alternatifim yok maalesef oyüzden dua edin bende çabucak atlatayım bu durumu:1hug:

nereye yola cikiyor canim...

şeye sehır dısına cıkıyor doguya işi var kesın dönusu 2 ay sonra, sımdı ızne geldı bayram ıcın,
bu ızın planlı degıldı aniden cıktı belkı ondan dıyemedı bılmıyorum kı yaa, ooofff ayrılmak ıstemese bu kadar cok ayrılmazdıkk ama onu bılıyorum bennn

tamam ben ya ayrılırız ya nısanlanırız demıs olabılırım o da hafıfletelım dıyınce ben ayrılalım demıs olabılırm aman ne kötu anlattım

yaa o benı ıstemedı aslında neden sankı ben ıstemıyorum gıbı anlatıyorum kı ama boyle

lonely cim dün gece görmüştüm zaten seni. ama konuşamadık.
sen neden ayrıldın peki?

ben de fark ediyorum canım..
hani yeni gelenlere hoşgeldinizzsositososito falan demek de olmuyor.
ama bi süre daha burdayız. sonra yavaş yavaş topic değiştiririz inşallah.

hehe cok guldum, hos gelmıyoruz evet cnm ama sızler ıyı kı buradasınız yaa kafayı kırıyordum daha ıyıyım sımdı bıraz daha

sevıyorum ne yapayım kopayım dedım bahaneler soyledı belkı de boyle baglıyor benı bılmem kı ben

Zor bir durum...
Ama bence bu konuları tekrardan oturup sakince konuşmanız gerekli

Sadece doğuda mı sorun çıkıyor çalışma açısından bu arada??

kızlar ben çok kötüyüm ya...bitti galiba, bıraktı beni.herşey kötü gidiyodu zaten,ama bi umut devam ettirmeye çalışıyodum.bugün tamamen sonu geldi galiba...

lonely cim dün gece görmüştüm zaten seni. ama konuşamadık.
sen neden ayrıldın peki?

annesi sağolsun kadın öyle bir plan yapmış ki kafasında ayrılmasam onursuz gurursuz olacaktım ayrılsam onun istediği olacaktı bende annesinin gönlü olsun diye ayrıldım ama severek ayrıldık canımcım

ne zaman ayrıldınız canım? çok oldu mu yoksa yeni mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…