Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hakkaten kafa karışacak bır durum..
bence mesajı bılerek sana atmış gibi geldi..
yanlış falan degıldı ..bu klasık bır yontemdır..
bence tamamen vıcdanını temızlemeye çalışıyor..
sana soyleyemedıklerı bu vatandaşın içinde uhde kalmış.
ve onuda bır şekılde soyledı kurtuldu.

tugba gerçekten aldatmadıysa niye bi şans daha vermedinizki.
adam numaradan mesaj falan atıyor. seni deniyor falan..
daha napması gerek ki..
üzüldüm ya.. ama bence böyle bitmez sizin ilişkiniz..

canım hepsini okudum sen bu çocuğu sevmiyormuydun barışmakta istiyordun eee ?? nie paso sert çıkıyorsun walla bnm sevgilim bana böle msjlar atsa bn şuan çıkıyordum onla ki çocuk yumuşak msjlar atmış bnm sevglm gibi sert çıkmamış sana.. biz aynı zmnda ayrıldk tubacım sennle bak bnmkinden bi haber bile yok saçma sapan facebooka eklemek ve gizliden çağrı atmaktan başka... ama nie böle sert davrandın anlamadım ben??

:çok üzgünüm: ayy gercekten vicdan meselesiyse off inanmıyorum :çok üzgünüm:

canım ya aldattıgından emınmısın nereden bılıyorsun benımde cok erkek arkadaşım var hepsıde cok yakın hatta gecelerıde bazen bırlıkte kaldıgım ınsanlar ama ben fahrımı hıc aldatmadım.ayrılıgımızda bırısı hayatıma gırdı o kadar.cok fazla kızlarla aynı ortamda bır araya gırıyor demek degılkı aldatıyor senı.aldatan ınsan mesaj yazmaz,aramaz,umursamaz emın ol.aldatsaydı bu mesajlamaları yapmazdı.sanırım karşılıklı konuşmadan bıtırmışsınız.bence hata yapmış olabılırsın

sende onun karşısında güçlü durmuşsun..
işte ben çıkartabılıyorum hayatımdan dıye...
yanlız senın kafanıda hakkaten karıştıracak cumleler.
tek kafanı degıl duygularını ve ozellıke acabalarda bırakmış sana
sen bence şu anda ona acıyorsunda.
çok acıtasyonda yapmış vatandaş.

Ben hikayenizi tam bilmiyorum ama yazdıklarına göre canım sizin aranızda bi iletişim kopukluğu ve yanlış anlamalar var sanki. Anlamadan dinlemeden ve tamamen emin olmadan kestirip atma derim ben.Ayrıca o mesajıda sana yanlışlıkla değil bilerek atmış tabiki.

tugba gerçekten aldatmadıysa niye bi şans daha vermedinizki.
adam numaradan mesaj falan atıyor. seni deniyor falan..
daha napması gerek ki..
üzüldüm ya.. ama bence böyle bitmez sizin ilişkiniz..

off canım benden şans istemediki o ben bekledim belki bişeyler söyler diye çok kırdı beni oda biliyo bende ona bidaha çıkma sakın karsıma demiştim. bilmiyorum ondanmı bişey söylemedi ama ben bekledim keske deseydi olumlu bişey :çok üzgünüm:

evet canım ya indirmişsin yelkenleri suya... hikayenizi hiç anlatmamıştın ama güven sorunu varmış sizde...ilişkiniz sırasında güvenin verdiği huzur yoktu galiba... ama yine de o mu bıraktı... hiçbir şey yapma... bakalım o yapacak mı... şimdi sen biraz yumuşadın ya belki o adım atar... ama atmazsa da zaten bir önemi yok bu konuşmaların; öyle düşün tamam mı ...

tugba şaşırdım yani
fırtınaya katılıyorum çok sağlam durmuşsun.
sen istedin bitti, bende yokum artık demişsin.
sil numaramı vs. demişsin.
ben bile gerçekten istemiyor mu acaba diye düşündüm senin için.
o da kesin bunu düşünmüştür.

karşılaşma olasılığınız var mı bi yerlerde?

ama tugba ben emın olmasaydım....
onun aldatıgına daır elımde guçlu kanıtlar olmasaydı
ve çocuk boyle cumleler kullansaydı ve bende aşık olsaydım
ona şans verırıdımmmmmm

hayır hayır reelde bir aldatma yok ama su arkadaslık siteleri kurbanıyım bende. hep bu yüzden tartısmalarımız oluyodu ve yine bigün tartıstık o ayrılalım dedi :çok üzgünüm: hatta onun bikaç gün öncesindde ben ayrılalım demiştimde ayrılamam ben falan beni ikna etmişti bi şeklde 3 4 gün sonra o ayrıldı.

kizlar aslında benim de size danışmak istediğim bir şey var
ama biri bizi gözetliyor moduna geçtim. o yüzden burda yazamıyorum.
olmazsa özelden yollarım herkese..

ama tugba ben emın olmasaydım....
onun aldatıgına daır elımde guçlu kanıtlar olmasaydı
ve çocuk boyle cumleler kullansaydı ve bende aşık olsaydım
ona şans verırıdımmmmmm

aynen bu şartlarda bende bi şans verirdim.
ha bide şey demesi lazım:
"tamam söz bi daha o sitelere girmeyeceğim, ne istersen yapacağım" vs..
pişmanlığını göstermesi lazım.

yaa ben ondan daha çok istiyorum barısmayı ama o öyle bi adım atmadıki. ben sonlara doğru baskası olmucak öyle söyleme falan dedim en son msjda dahada bişey yapmadı. yapsaydı bende istiyodum be canım benneyaptımki

Son düzenleme:
başta sert olman iyi olmuş bence... en azından hatasını telafi etmesi için çabalaması gerektiğinin farkına vardı...onun mesajları da sonlara doğru değişmiş çünkü... biraz üzerinde düşünse ve iletişime geçse senle ; bir daha ki sefere belki biraz daha sakin olabilirsin sen de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…