Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kesınlıkle haklısın canıma.s
ya kızlar bana az once zaman dedınızde gercekten zamana bırakırsam kaybedermıyım sızce ?
ben kafayı yemeye başladım sanırım.
Canım bence zamana bırakıp kaybedersen zaten baştan kaybetmişsindir.Yani zamanla falan bi kişi kaybedilmez eğer gerçekten ortada sevgi varsa.

evt canım hemen yumusayamazdım eğer beni istiyosa biraz cabalar çok kırdı çok üzdü. hemen yelkenleri suya indiremem ben. Beni çokta iyi tanıyo. bidaha olursa böyle bşşey ki olurmu bilmiyorum sakin davranıcam ama ben onun gercekten ne yapmaya calıstığınıda bilmiyodum ondanda sert oldum zaten.. ve o şokla anca bu şekil davrandım hiç beklemiyodum çünküü benneyaptımki

bide kızlar biri bizi gözetliyor modu demiş prensesim :1ninca: bi olay mı var yazıyorsunuz siliyorsunuz:uhm:

açmak isteyen adam kapıları açmaz mı kızlar ?
ben de tuğba gibi davrandım sonuçta... ayrılmak istediğini söylediğinin ertesi günü faceden ; msnden sildim... onunla hiç iletişime geçmedim... ama sonuçta ayrılmak isteyen oydu ...

aynı şey ... neden beni terkeden adama kapılarımı açayım ki...
terketmek kolaydı ama... tekrar dönmek zor geldiyse gelmesinler hiç...

ayy sinirlendim birden ...

ama kızlar şimdi ne tür bi site bilmiyorum ama. Sevgilim ilişkimiz devam ederken mesela siberalem mi ne vardı ya da o tür bi çöpçatan sitesine üye olsa, bende aldattığını düşünürüm. Ne işi var ki oralarda?Yani ben şahsen arayış içinde olduğunu düşünürüm.

aynen canım ben ona sonlara doğru kapı actım aslında ama o adım atmadı bi çabası yokki yanii yada banamı öyle geliyor off çok karıstı kafam..

canım telefonla aramanı bile istememiş böle üstüne düşüyor gibi oluyorsun sanki, ama biliyorum insan çaba göstermek kurtarmak istiyor sevgisini, oyüzden kalbinden nasıl geliyorsa öle yap

Seven, ne istediğini bilen kişiye tekrar dönmek asla zor olamaz bence. Eğer zorlanıyorsa kendinden emin değil derim ben.

prıncess canım benım ozelıme yolla yada mailıme ok
sende hoşgeldın
nılım sende hoşgeldın..

tugba senın yerıne kım olsa aynı şeyı yapardı..
mesajımdada dedım ya ben onun ne düşündüğünü yazdım..

tabıkı sen dogru olanı yaptın..
tavız vermemişsin..

benım mesajım çocugun ne düşündüğü ile ilgli

senı uzduyse yapmıştır bır eşşeklık
ve senle beraber olabılmesı için muhakkak çaba sarf etmelı

kesınlıkle aynı fıkırdeyım

ya mesela ben benimkiyle normal kk gibi bir izmir sitesinde tanıştım... ama normal bir site arkadaşlık sitesi değil... ortak tanıdığımız vardı ; ünv.den de tanıyorduk sima olarak birbirimizi ama demek istediğim vesile oldu... internet artık böyle bir ortam... yaşamlarımızın taaa içinde...

bir de arkadaşlık sitesine üyeyse zaten amaç baştan bellidir... ben de bunu kabullenemezdim... bununla ilgili rahatsızlığımı dile getirdiğimde eğer vazgeçmiyorsa o zaman bana çok da değer vermiyor demektir... üzülmem umrunda değil demektir...

evet canım kesinlikle :çok üzgünüm: ama işte böyle kaldım ortada ne sonuc çıkarcağımı bilmiyorum hala.. offfff amcamın kızı basından beri biliyo herseyi bence çok pişman gerisi gelir bu işin falan dedi ama bilmiyorum iştee ne tuhaf yaa benneyaptımki

canım bence eğer kararlıysa ( bu bence tesadüf değil seni araması), bir adım daha gelebilir ondan. konuşurken daha ılımlı olursun ama yine kendinden emin çabasını görürsün.ki bence sen ne kadar sildim seni desende sende seviyorsun. belki görüşürsünüz.çabasından emin olursun, güven önemli bir mevzu kıskançlığı fazla abartmamak gerek o sırf kıskançsın diyeterkedilmen de normal değil.ondan bi adım gelcek benceehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…