hayır hayır reelde bir aldatma yok ama su arkadaslık siteleri kurbanıyım bende. hep bu yüzden tartısmalarımız oluyodu ve yine bigün tartıstık o ayrılalım dedi :çok üzgünüm: hatta onun bikaç gün öncesindde ben ayrılalım demiştimde ayrılamam ben falan beni ikna etmişti bi şeklde 3 4 gün sonra o ayrıldı.
aynen bu şartlarda bende bi şans verirdim.
ha bide şey demesi lazım:
"tamam söz bi daha o sitelere girmeyeceğim, ne istersen yapacağım" vs..
pişmanlığını göstermesi lazım.
aynen bu şartlarda bende bi şans verirdim.
ha bide şey demesi lazım:
"tamam söz bi daha o sitelere girmeyeceğim, ne istersen yapacağım" vs..
pişmanlığını göstermesi lazım.
Birde benim anlamadığım şu var. Seni aldatmadığını ısrarla söylüyor. O zaman neden sana "benim için ağlama gözyaşlarına değmem ben, haketcek biri çıkacak" falan diyor. Ya aictasyon yapıp Fırtınanın dediği gibi vicdanını temizliyor ya da cidden bişeyler var ki kendisine değmeyeceğini düşünüyor.Ben buraya takıldım.
Birde benim anlamadığım şu var. Seni aldatmadığını ısrarla söylüyor. O zaman neden sana "benim için ağlama gözyaşlarına değmem ben, haketcek biri çıkacak" falan diyor. Ya aictasyon yapıp Fırtınanın dediği gibi vicdanını temizliyor ya da cidden bişeyler var ki kendisine değmeyeceğini düşünüyor.Ben buraya takıldım.
Eğer öyleyse canım o zaman vicdanını temizliyor işte.Yoksa ne demek karşına başka biri çıkar falan.Seven kişi böyle diyemez gibi geliyor bana. Ya da düşünülmeden söylenmiş bi söz.erkekler genellıkle kızları üzmek istemezler ve genellıkle her erkek ben bu gözyaşlarına değmem benım için ağlama ,ağlamayacağın mutlu olacağın bırısı cıkcak karşına der.oyüzden bence.
ayrıca şimdi sen guçlu durarak ben senı çıkarrttım falan demışsın ya...
bırkere bu çocuk sana nasıl bır şans verebılırkı
sen buna dair bır cumle kullanmasaydın yada oyle bır ızlenım bırakmasaydın bu oyle bır gırışımde bulunabılırdı
ama çocuk şuanda maça başlamadan bır sıfır yenık yani..
yanı onun kafasında şunlar var...
1- guven problemını nasıl halledecegını duşunuyor
2.senın için savaşamaz kı.cunku sen onu çıkarıp sılmışsın.o ne yapsa bunu gormessın.yanı çocuk boyle duşunur.benı çoktan çıkartmış der.
3-aldatılma olayındada gerçekten boyle bır şey yoksa ve çocugun elındede kanıt yoksa çocuk bunu sana nasıl ıspatlayabılırkı
cunku sen kafanda zaten yazıp çızıp sılmışsın..,
ben de takıldım... yani seviyorum ; unutamam kolay kolay modunda ama hatam yok diyor... sonra da ben seni haketmiyorum... şöyle de bir şey var eğer seni üzdüğünü farkediyorsa ve hiçbirşey yapmıyorsa üzmemek için yani fedakarlık anlamında o zaman çok kolay kaçmak tek bir cümle yeter "benden daha iyilerine layıksın ; ben seni haketmiyorum"
sen buna dair bır cumle kullanmasaydın yada oyle bır ızlenım bırakmasaydın bu oyle bır gırışımde bulunabılırdı
2.senın için savaşamaz kı.cunku sen onu çıkarıp sılmışsın.o ne yapsa bunu gormessın.yanı çocuk boyle duşunur.benı çoktan çıkartmış der.
3-aldatılma olayındada gerçekten boyle bır şey yoksa ve çocugun elındede kanıt yoksa çocuk bunu sana nasıl ıspatlayabılırkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?