Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım arkadaşlık sıtesı derken tanışma sıtelerımı yoksa facebook türü bır sıtemı?

Birde benim anlamadığım şu var. Seni aldatmadığını ısrarla söylüyor. O zaman neden sana "benim için ağlama gözyaşlarına değmem ben, haketcek biri çıkacak" falan diyor. Ya aictasyon yapıp Fırtınanın dediği gibi vicdanını temizliyor ya da cidden bişeyler var ki kendisine değmeyeceğini düşünüyor.Ben buraya takıldım.

ya bi site olayı yüzünden ilişki biter mi eğer sen onu çok sıktysan oda patlama noktasına gelip bırakmıştr seni.. snra belki hatasını anladım bilerek msj attı vs vs bi sürü plan war ama sen bekle yawş ywaş işin aslı çıkar ama bnce bu senn açından olumlu bi gelisme bekle ve gör derim ben

aynen bu şartlarda bende bi şans verirdim.
ha bide şey demesi lazım:
"tamam söz bi daha o sitelere girmeyeceğim, ne istersen yapacağım" vs..
pişmanlığını göstermesi lazım.

ona geri dönmem için bi çabası yokki ortada. ben onu bekledim ondan ama oda bi adım atmadı canım.

aynen bu şartlarda bende bi şans verirdim.
ha bide şey demesi lazım:
"tamam söz bi daha o sitelere girmeyeceğim, ne istersen yapacağım" vs..
pişmanlığını göstermesi lazım.

bence de göstermesi lazım pişmanlığını... ama o ilk mesajlarda hatasını hala bilmediğini söylüyordu ... dilerim ki gözü açılır ; aklı başına gelir...

erkekler genellıkle kızları üzmek istemezler ve genellıkle her erkek ben bu gözyaşlarına değmem benım için ağlama ,ağlamayacağın mutlu olacağın bırısı cıkcak karşına der.oyüzden bence.

ayrıca şimdi sen guçlu durarak ben senı çıkarrttım falan demışsın ya...
bırkere bu çocuk sana nasıl bır şans verebılırkı
sen buna dair bır cumle kullanmasaydın yada oyle bır ızlenım bırakmasaydın bu oyle bır gırışımde bulunabılırdı
ama çocuk şuanda maça başlamadan bır sıfır yenık yani..
yanı onun kafasında şunlar var...
1- guven problemını nasıl halledecegını duşunuyor
2.senın için savaşamaz kı.cunku sen onu çıkarıp sılmışsın.o ne yapsa bunu gormessın.yanı çocuk boyle duşunur.benı çoktan çıkartmış der.
3-aldatılma olayındada gerçekten boyle bır şey yoksa ve çocugun elındede kanıt yoksa çocuk bunu sana nasıl ıspatlayabılırkı
cunku sen kafanda zaten yazıp çızıp sılmışsın..,

canım ben onun için çok seyy yaptım acaba diyorum ondanmı vicdan azabı cekiyor beni bıraktı diye.. işte okadar kafam karısıkki bi haftadır ölü gibiym :çok üzgünüm:

ben de takıldım... yani seviyorum ; unutamam kolay kolay modunda ama hatam yok diyor... sonra da ben seni haketmiyorum... şöyle de bir şey var eğer seni üzdüğünü farkediyorsa ve hiçbirşey yapmıyorsa üzmemek için yani fedakarlık anlamında o zaman çok kolay kaçmak tek bir cümle yeter "benden daha iyilerine layıksın ; ben seni haketmiyorum"

Eğer öyleyse canım o zaman vicdanını temizliyor işte.Yoksa ne demek karşına başka biri çıkar falan.Seven kişi böyle diyemez gibi geliyor bana. Ya da düşünülmeden söylenmiş bi söz.

kesınlıkle haklısın canıma.s
ya kızlar bana az once zaman dedınızde gercekten zamana bırakırsam kaybedermıyım sızce ?
ben kafayı yemeye başladım sanırım.

Kesinlikle katılıyorum. Bunlar çok basit kaçış cümleleri. klasikleşmiş yani.Ben seni istemiyorum ama sende üzülme vicdan azabı çekme gibi

canım güven problemim vardı ona evet ama gercekten hataları var çok seyine göz yumdum onun haberi bile yok.. 2 ben onu sildim canım ama bu ikinci oluyo yani istese tekrar beni ikna edebilir çok istese! 3- bizim ayrılmamıza sebeb aldatmada değil canm benim ona olan güvensizliğim o bundan bunaldı ben aldatmayıda attım bi kenara zaten. o çok baska yerlere gitmişi msjlarda

ama güvenini kazanmak için biraz da olsa çabalasa olmaz mı canım ya...
bizden birinin başına böyle birşey gelse... hatta princess de buna benzer bişey yaşamadı mı ; neler yaptı sevgisini kanıtlamak için ...

o da yapsın... tuba da zaten hala onun için ağlayabiliyor ve kıyamam diyorsa zaten bu bir umut olmalı onun çabalaması için...

bu arada princessim iyimisin sen ? danışmak istediğin bişi var demişsin ya...
nasılsın ; kötü bişi yok değil mi ...

ya daha iyilerine layıksın seni üzmeyecek birini bulcaksın demiyorlar mı sinir oluyorum ya adam olsaydın da sen üzmeseydin. canım aldatma konusunda o yapmadım dio sen yaptığını ima ediyorsun ama yapmamış,arkadaşlık sitelerine sadece üyemi olmuş fisfisfis,bence çok güçlü durmuşsun ama biraz da ağır kaçmış sanki yolları kapamışsın ona karşı fırtınamla aynı fikirdeyiimm

canım tek bır sey soyleyecegım eğer gercekten karşındakı ınsana güvenın yok ise o agzıyla kuş bıle tutsa sen ona güven duymazsın bu cocukta bunun farkında ve sana benım ıcın aglama,gözyaşlarına değmem türünde konuşmuş.
sen zaten ona güvensizmişsinki güvensizlik çok önemli bir sebeptir pekı sımdı senı ınandırsa yarın öbür gün senin güvensizliğin en küçük ortada yeniden ortaya çıkmayacakmı kesınlıkle hayır cıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…