canım telefonla aramanı bile istememiş böle üstüne düşüyor gibi oluyorsun sanki, ama biliyorum insan çaba göstermek kurtarmak istiyor sevgisini, oyüzden kalbinden nasıl geliyorsa öle yap
canım bence eğer kararlıysa ( bu bence tesadüf değil seni araması), bir adım daha gelebilir ondan. konuşurken daha ılımlı olursun ama yine kendinden emin çabasını görürsün.ki bence sen ne kadar sildim seni desende sende seviyorsun. belki görüşürsünüz.çabasından emin olursun, güven önemli bir mevzu kıskançlığı fazla abartmamak gerek o sırf kıskançsın diyeterkedilmen de normal değil.ondan bi adım gelcek benceehihoyyyt
tugba ondan yanı bır şeyler gelecegını düşünüyorummm
canım benim ilk sevdiğim ilk sevgilim o çook seviyorum inanılmaz bi şekilde yaa oda bundan emin bence. sildin falan diyo ama benim onu sevdiğimi biliyo.. inş tatlım inşş gelir bekliyorum sabredicem hayırlısı. hersey olacağına varıyo deyip avutuyorum kendimi ama onu istiyorum ben
bnmde keşki eski sevgilm yanlışlıkla msj atsa ddm bi an içimdensenağlama
bnmde keşki eski sevgilm yanlışlıkla msj atsa ddm bi an içimdensenağlama
kızlar ben yavaş yavaş kaçacağım... ilacımı içip yatacağım... biraz daha dinleneyim haftaya başlamadan...
güzel güzel rüyalar görün tamammı :)
11 kullanıc olmuşuz bu arada ... allah artırmasın :)
Sen nerde yakalamıştın canım??
Böyle bir facia da bende vardı çünkü...
Tatlı rüyalar canım. Dilerim yarına bomba gibi uyanırsın :asigim:kızlar ben yavaş yavaş kaçacağım... ilacımı içip yatacağım... biraz daha dinleneyim haftaya başlamadan...
:teselli: canımm benim inş seninki bilerek atar bişiler. böle karısık kalma aman.. :Saruboceq:
kızlar ben yavaş yavaş kaçacağım... ilacımı içip yatacağım... biraz daha dinleneyim haftaya başlamadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?