Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım telefonla aramanı bile istememiş böle üstüne düşüyor gibi oluyorsun sanki, ama biliyorum insan çaba göstermek kurtarmak istiyor sevgisini, oyüzden kalbinden nasıl geliyorsa öle yap

canım bıtırmeden herseyden uzak durmak ıstıyorum demıştı.telefonda sınır krızı geçirmişti oyle bıtmıştı.ve ben sevmıyorsun dedıkce sevıyorum demıştı sımdı bıraktı gene herseyı açığa kavuşturduktan sonra bılıyorum o kadar yalan kapasıtesı mümkün değil onda ve ben borçlarında yardım edıcem demıştım sonrada bana ne senlemı yaptım dıye kenara geçmiştim ben de yardım etmemıştım.bide hep dedıgı seydı evlenmeden ev almak hayatmızı kurmak herseyı mukemmel yapmadan senı babanın evınden almama diyordu belkıde bunu yapmayı denıyor dun akşam ama babamla konuştum.daha oncesınde hep babam evı arabası olmadan bırde kürt zaten hayatta vermem kendı ısını yapmadan dıyordu adam bılıyor bunuda yanı benım ıcınde bırseyler yapmak zorunda gıbı hıssedıyor.ama sevdıgıne emınım belkıde dogumgunume kadar beklemem lazım bılmıyorum ama kafayı yıcem severken ayrılmak zor..

canım benim ilk sevdiğim ilk sevgilim o çook seviyorum inanılmaz bi şekilde yaa oda bundan emin bence. sildin falan diyo ama benim onu sevdiğimi biliyo.. inş tatlım inşş gelir bekliyorum sabredicem hayırlısı. hersey olacağına varıyo deyip avutuyorum kendimi ama onu istiyorum ben

:teselli:

kızlar ben yavaş yavaş kaçacağım... ilacımı içip yatacağım... biraz daha dinleneyim haftaya başlamadan...
güzel güzel rüyalar görün tamammı :)

11 kullanıc olmuşuz bu arada ... allah artırmasın :)

kızlar size bır şey soyleyecegım..
ben cucukle bır olay yuzunden kusmuştum.sınır etmıştı benı
sonra ona bır şeyı ızah etmem gerekıyordu ona ulaşmam gerekıyordu ne yapsam dıye duşundum durdum.
ona mesaj çektım
hemde oyle bır mesaj çekmelıydımkı o bana muhakkak donsun dıye
ama napıyım kızlar aramak ıstedım.
mesajım aynen şoyle bır şeydı.tam olarak kelımelerı hatırlamasamda
kenan bey sızı beklıyorum.beni hemen arayın.sizi göremiyorum.randevulaştıgımız yerdeyız dıye

:teselli: canımm benim inş seninki bilerek atar bişiler. böle karısık kalma aman.. :Saruboceq:

inş canım ya biliosun biz aynı zmnlarda ayrıldık hemde 2. ayrılmamaz herşey aynı ama bnmkinden hiç bi haber yok:çok üzgünüm:facebooka ekleyip gizli çağrıdan başka offf offf bnmki bi msj bile atmadı aylardr

yaa kızlar bide şey düşünüyorum benim onu silmem çk koymus ona galiba.. ondan ben senin gibi silemiyorum öyle ne yazıkki falan dedi.. yani sanırım suan pek sağlıklı dşünemiyorum ama öyledir dimii -tatlicadiarzu-

sonra oda mesaj atmış...
ınsan derkı yanlış mesaj falan dıye yazar

dırek yazmış
kenan kım .nerdesın dıye yazmış:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…