Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kuşum ne istifasıı kimler kızdırdı seni bakiimmmmmmmmm anam bu krizde etme istifaa neyim bak özürde dilemişlerr

nen geçti diyorum zaten, dinlesene :mymeka:
istifamı imzalamadılar, özür dilediler, hadi hadi yok bişey dediler, ne bileyim ben de sakinleştim...
zırladım falan (

tamam dinledim kızma anniş hemen başladın dayaga hıhh

kıyamam kuzum yaa zırlamaa yirim ben seniii sakinleşş tabii noldu peki istifa ettircek kadar kızdırdılar senii kavga falanmı ettiniz

kavga falan yok... benden habersiz işgüzarın biri masamı taşımış, düşüncesiz
bi de diyo ki ben senin yerime koyuyorum kendimi, ben olsam teşekkür ederdim klava:
en son g.müdür konuşana kadar kesin çıkıyodum, istifa, ibraname, herşeyi hallettim....
g.müdürden döndük :)))
faul olmuş olabilir, ama kasti faul yok, özür de dilenmiş, hadi bakim dedi......

masanın eski yerine taşınma olasılığı yok monam ya (
zaten taşınacakmış, ben habersiz olmasına çok sinirlendim.... gerçi alıştığım ortamdan ayrıldığıma da çok üzüldüm, offf.... (

kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var bugun ben benımkını sırketten bır arkadaşıma sankı farklı bırısı arıyormuş gibi arattım.orda çalışmıyordur artık dıye dusunuyordum bır arkadaşımlada hep konuşuyorduk arattım.ona bağladılar çocukta sanki hat kesilmiş gibi yaptı ve seside keyifli geliyordu.yani hala babasıyla çalışıyor tek fark benden ayrılması olmuş sanırım.buyüzden kendim arayıp görüşme talebinde bulunmayı ve eğer görüşürse son aklımda kalan soruları sorup bıtırmek istiyorum.
arayan arkadaşım ise sen ararsan kendini daha da küçük duruma düşürmüş olacaksın sadece baksana o bırtek senden ayrılmış böyle yapma oyüzden diyor siz yerimde olsanız ne yapardınız?

canım seni çok iyi anlayabiliyorum yeni başka bir depoya geçicem geçmek istemıyorum.7 aydır çalıştıgım depodan ayrılmak çok zor geliyor Allahtan senin sadece masanmış ama insan zamanla alışıyor canım emin ol ben bu durumu hep yaşıyorum...

Kimse yok mu benden başka :) Ya kızlar bu sınavdan sonrası bana hiç yaramadı.Sınavım kötü geçmediği halde öyle mutsuzum ki anlatamam. Bugün tüm gün uyudum. ıçimde böyle bi boşluk, isteksizlik. Sanırım bu 3 ay boyunca ders çalışacağım diye ayrılığın acısını bile mi yaşayamadım anlayamadım.Sanki şimdi yeni ayrılmışız gibi içim acaip acıyor.Nasıl nasıl özlüyorum anlatamam.

ben geldim... ayy ben de hiçbir yerde olmak istemiyorum bugün...

anlatmana gerek yok ki canım :teselli:
taa içimizde hissediyoruz zaten... ne bitmez özlemmiş yaa... :1closedeyes:

ben de tam sana ziyaretçi mesajı atıcaktım geldim ben diye :)
ama görüyorum ki aşağıdasın...

ayy toplaşalım yine yaaa benim canım çok sıkılıyor bugün...

bu arada tam eve giricem karşı kaldırımda bir kızla bir erkek... ay çocuğu bir anda ona benzettim tarz ; tip ; boy pos... ben ama yanında kız oluşuna değil de onu orda görüşüme birden şok oldum... ama o değilmiş... daha çok saçı vardı :))) yine de bir anda panik oldum...

sen demişsin yaa 3 ay oldu bitmiyıor diye ona dedim yani ... bıktım demişsin ya ondan işte ...
benim 7 ay bitecek nerdeyse :))

aman yaaa... boşver... anlatamadım işte :)
Anlatmana gerek yok ki canım burda hepimiz aynı dili konuşuyoruz.Şuan ben nasılsam sende öylesin aynı şeyleri hissediyorsun biliyorum.İnsan kendine kızıyor değil mi?Çektiği acı yetmiyormuş gibi bide kendisiyle mücadele ediyor ya işte ben o zaman çok yoruluyorum Böcükcüm.Acaba gerçekten güçsüz müyüm ben diyorum.Sonra yok ya güçsüzlük değil de sevgi işte.Ben en başa sardım 3 gündür.

Kısa süreli bi şok yaşadın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…