Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

O anda anladım olmuyor sensiz Bu daha ilk günü ağladım sessiz Alışmak çok zor sensizliğe imkansız Her yerinde sen varsın bu evin Duyuyorum pişmanım diyor sesin Acılar benim artık acılar Görecekmiş gibi seni gözlerim Tutacakmış gibi seni ellerim Ama yoksun sen Sen benim nefesim hayalimdeki resim Aşkı anlatan sesimsin Hiç batmayan güneşim bitmeyen hasretim Hayattaki tek eşim Ve bir şarkı usulca dökülen dudaklarımdan Böylemi başlamıştık seninle böylemi bitecekti Herşeyimi verdiğim o sevgilim bırakıp gidecekti Çıkıverecekmiş gibisin çerçeveden usul usul yaklaşıp yanıma Sarılıverecekmişsin gibi o anda boynuma...

umudum bu nesi sabah sabah haftaya böyle başlama kuzum bütün hafta kederli geçmesin :mymeka:Şeniz

hu huuuuuuuuuu kızzzlaaaarr kimseee yokmuuuuu çenebaaz böcüüükk monaaa niilll kızlar nerdesinizzz günaydııınnn herkeseea.s.

umudum bu nesi sabah sabah haftaya böyle başlama kuzum bütün hafta kederli geçmesin :mymeka:Şeniz
yok canım kederli değilim ben alıştım artık onun ne mesajlarına nede facesine bakıyorum sadece hoşuma gitti sabah dinledim:))

kızlar sabahtan beri başıma gelenleri bilseniz...
sabah masamı taşıyan işgüzarla konuştum önce, çok özür dilerim dedi, buaralar işlerin yoğunluğundan ince düşünemiyorum dedi, aklımca iyilik yaptım dedi sen uğraşma diye dedi.
ben çok kırıldım dedim, gururum kırıldı hem kendime hem diğerlerine karşı, nasıl telafisi olur bilmiyorum dedim, aklıma hiçbi çözüm gelmiyo dedim,
sonra benim patronum geldi, onla da bi fasıl geçtik, büyütme gibi konuştu....

istifamı verdim, patrona imzalatmaya gittim, bi kez daha konuştu, özür dledi o da kendi adına

kararlıyım dedim, yapacak bişey yok oldu....

en son genel müdür çekti kenara, ona da özür dilettirdim, 1 saat de o nutuk çekti :))) ben senin istifanı imzalamıyorum dedi, hadi napıcaksın kaydirigubbakcemile3

sonuç olarak bisüre bakıcam, motivasyonum dağıldı dedim, bisüre bakayım dedim....
böyle işte sabahtan beri bilgisayarımı yeni açtım.......

süründür canım hepsini bak annlasınlar değerli bir elemanı üzmek neymişşş alkisalkisalkis

Haydaaa Çenesi düşüğüm nooldu yaaa??
Hemen geçmişi bi kurcalayayım bakiim... pek bi düşmüşüm len gündemden...

süründür canım hepsini bak annlasınlar değerli bir elemanı üzmek neymişşş alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 sırayla herkes özür diledi, genel müdür bile, alakası bile yok olayla kaydirigubbakcemile3

Haydaaa Çenesi düşüğüm nooldu yaaa??
Hemen geçmişi bi kurcalayayım bakiim... pek bi düşmüşüm len gündemden...

monam çok geçmişe gitmene gerek yok aslında...
masamı değiştiriceklerdi, istemiyodum. cuma işten çıktım, serviste öğrendimki masamı taşımışlar. çok sinir oldum. bugünkü olanları da anlattım. hepsine özür dilettim, istifa verdm falan, baya bi action oldu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 karizma olsun diye şeetmemiştim, ciddi çıkıyodum :))
çıkıp ankaraya geliyodum kaydirigubbakcemile3
tunalıda sen ben ajanım nilim takılıcaktık :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…