Kısa süreli bi şok yaşadın yani.
Evet bende öyle düşünüyorum böyle beynimi deli gibi yormak istiyorum. Meğer ders çalışmak ne mübarek bişeymiş bana :) İngilizce çalışayım diyorum. Hadi gezeyim tozayım diyorum. İçimden birşey gelmiyor ki. Neye tutunacağımı bilmiyorum. Evdeyim bide.İşte mi kafanı dağıtmıyor Böcükcüm?evet ama o olmadığını anlayana kadar düşündüğüm şey oysa benim evimin dibinde ne işi vardı... yani yanında biri var yok onu düşünmedim o an...
ya güçsüzlük mü bilmiyorum ama oluyor işte ya... tutunacak birşeyler lazım...
sen sınava tutunmuştun bitti ; şimdi boşluktasın... bunun gibi... bir hedefimiz olmalı ya... böyle olmuyor ... :1no2:
Birimiz özleyince birimizde özlüyor galiba canım. Bakarsın birimiz kavuşunca diğerleride kavuşur :)))kızlarrrrrrr bn geldimmmmmmm :)))))9 ya ne oluyo fibritim bize ya bnde çok özledim offf oofff
Evet bende öyle düşünüyorum böyle beynimi deli gibi yormak istiyorum. Meğer ders çalışmak ne mübarek bişeymiş bana :) İngilizce çalışayım diyorum. Hadi gezeyim tozayım diyorum. İçimden birşey gelmiyor ki. Neye tutunacağımı bilmiyorum. Evdeyim bide.İşte mi kafanı dağıtmıyor Böcükcüm?
kızlarrrrrrr bn geldimmmmmmm :)))))9 ya ne oluyo fibritim bize ya bnde çok özledim offf oofff
Birimiz özleyince birimizde özlüyor galiba canım. Bakarsın birimiz kavuşunca diğerleride kavuşur :)))
aslında vaktin varken ingilizce çalışsan süper olur... sonra böyle zaman arıyorsun ama bulamıyorsun... cidden ya kendimize birşeyler kazandırmak lazım... eet sen ingilizce çalış :lepi:
Biliyorum çok rezilim ama şu an en büyük isteğim onunla evlenmek. Beni emekli Sandığı'na alsın ne olur delikafadulden Ayyy coştum iyice ben.
Bu kadar çalışmışken bilgi birikimimi varken bari KPSSye de gireyim diyorum.
Böcükcüm susma ayrıca dök içini.
slm kızlar
bayadr uzak kaldım burdan nasılsınız
Hoşgeldin Ebrucum. Sen nasılsın?slm kızlar
bayadr uzak kaldım burdan nasılsınız
selam kızlar... ben de buralardayım tıkınıyorum... fazla yazamıyorum :))
Gerçekten kötü espriler varmış :) Bu Emekli sandığı olayınında aramızda bi geyiği vardı da canım. Ben SSK'lıydım da Emekli Sandığına geçmemin tek şartı ya kamuya geçmek ya da emekli sandığına bağlı biriyle evlenmekti :) O da beni Emekli Sandıklı yapacaktı işte :) Aaaaah ahhh yapmak istiyorsa halen yapabilir oysa :))size bir örnek ;
form ye formda kal
port ye portakal laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kimler gelmiiiiş :1hug:
size bir örnek ;
form ye formda kal
port ye portakal laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
selam kızlar... ben de buralardayım tıkınıyorum... fazla yazamıyorum :))
Hoşgeldin Ebrucum. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?