Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kısa süreli bi şok yaşadın yani.

evet ama o olmadığını anlayana kadar düşündüğüm şey oysa benim evimin dibinde ne işi vardı... yani yanında biri var yok onu düşünmedim o an...

ya güçsüzlük mü bilmiyorum ama oluyor işte ya... tutunacak birşeyler lazım...

sen sınava tutunmuştun bitti ; şimdi boşluktasın... bunun gibi... bir hedefimiz olmalı ya... böyle olmuyor ... :1no2:

Evet bende öyle düşünüyorum böyle beynimi deli gibi yormak istiyorum. Meğer ders çalışmak ne mübarek bişeymiş bana :) İngilizce çalışayım diyorum. Hadi gezeyim tozayım diyorum. İçimden birşey gelmiyor ki. Neye tutunacağımı bilmiyorum. Evdeyim bide.İşte mi kafanı dağıtmıyor Böcükcüm?

işte ben dağılıyorum tatlım ya baya yoğun bu aralar... ama eve gelince bazen esiyorlar...evde durmak istemiyorum önceden nefes almak için onla çıkardım... şimdi yok öle bişey...

aman yaaa tamam ben susuyorum... :1closedeyes:

aslında vaktin varken ingilizce çalışsan süper olur... sonra böyle zaman arıyorsun ama bulamıyorsun... cidden ya kendimize birşeyler kazandırmak lazım... eet sen ingilizce çalış :lepi:

aslında vaktin varken ingilizce çalışsan süper olur... sonra böyle zaman arıyorsun ama bulamıyorsun... cidden ya kendimize birşeyler kazandırmak lazım... eet sen ingilizce çalış :lepi:

Biliyorum çok rezilim ama şu an en büyük isteğim onunla evlenmek. Beni emekli Sandığı'na alsın ne olur delikafadulden Ayyy coştum iyice ben.
Bu kadar çalışmışken bilgi birikimimi varken bari KPSSye de gireyim diyorum.

kuzum kötü espriler topiği var seni oraya alalım :roflol:
okuyorum güleyim diye... bazıları komik ama cidden...

Böcükcüm susma ayrıca dök içini.

konuşmak neye yarar be güzelim ... boşveeeer ...
boşvermişim ; boşvermişim ; boşvermişim dünyaya
ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya :içelim:

size bir örnek ;

form ye formda kal
port ye portakal laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Gerçekten kötü espriler varmış :) Bu Emekli sandığı olayınında aramızda bi geyiği vardı da canım. Ben SSK'lıydım da Emekli Sandığına geçmemin tek şartı ya kamuya geçmek ya da emekli sandığına bağlı biriyle evlenmekti :) O da beni Emekli Sandıklı yapacaktı işte :) Aaaaah ahhh yapmak istiyorsa halen yapabilir oysa :))

Böcükcüm aynı mesaja birden fazla alıntıyı nasıl alıyorsun?Alakasız oldu ama senin o güzel esprilerden sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…