Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hadi tamam öle olsun daha yakışıklısını buluruz bizde sana hııııhhh ona mı kaldın utanmaz bide senden bekliyomuş naniknanikawucunu yalar koşarak gelsin yoksa tren kaçıcak çuf çuffffff:roflol:

evet güselim gelmezse eğer tren kaçar hatta behlül diyor ya behlül kaçar bnde diyorum milka çıtır gofret kaçarkaydirigubbakcemile3

offf pessscim offf o bana şimdi bi msj atsa bn ona 10 adım koşarım hatta usanmam gecenin bi wakti yanına gider sarıl asla bırakmam ama adam aramıo ki (

ben yatıom bitanm sana da ii geceler yatim biraz hayal kurim yada pardon unttum büyük konuşcaktım ya benkaydirigubbakcemile3gelsede dönmycem kapımda yatsada ona bakmicam yollarıma güller dökse almıycam onu hatta yolun üstüne seni seviyorum yazsada kanmycam yalanlarına dönmycem sana asla neverkaydirigubbakcemile3böle daha ii oldu şimdi

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi haftalaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel yarınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben geldiiiiimmmmmm

gunaydın kızlar .
yeni mutlu haberlerin olacağı bır hafta olsun hepımız için.
herkese mutlu bır hafta dılıyorum.
nasılsınız?

hayata canım sen başladınmı yeni depoya, ne oldu?
pazartesi başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam

umudum sen mi geldin fıstııkkkkkk :CüvCüv:

hayata canım sen başladınmı yeni depoya, ne oldu?
pazartesi başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam

umudum sen mi geldin fıstııkkkkkk :CüvCüv:

cnm başlayamadım burdakı işlerimi henüz devredemedim ve malesef ki başlayamadım buyüzden.
ama olsun geç olsunda güç olmasın onun heyecanı sardı hersey yenı olcak kaydirigubbakcemile3
belkıde yeni bir aşk bulurum kım bilir kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum istememde yanı yenı seyler olcak hayatımda buda benı mutlu edıyorhihoyyyt

nasılsınız kızlar kyifler nasıl hayata senin moralin nasıl osn durum ne ben geçmişi okuyomda senle ilgili birşeye rastlamadım sadece kızların şiirleri var bayıldım şiirlere alıntı yapacaktım sayfa dolar diye yapamadım

kızımm böyle diyip kısmetlerini geri çevirmeeee :mymeka:
bellimi olur yeni yer yeni aşk olur, neyin nerden geleceği hiiiiiiççççç belli olmaz şekerimsengözlerimebaksanab

canım hiçbir değişiklik yok en son gecen hafta pazartesi günü sinir krizi geçirdi ve ayrıldık.hayatını kurcakmış diye.bakalım kımle konuşsam onu tanıyan herkes gelecek dıyor ama bakalım.
sm793 canım sen öyle dediğime bakma istemem yan cebime kaydirigubbakcemile3 en azından onun yokluğunda oyalanırım birisinin ilgisiyle bakalım.ama şuda bir gerçekki ben kimse ile olamam.çünkü onu çok sevıyorum...:çok üzgünüm:

hıııhhhhhhhh eferin sana işt böyle ol, en azından geri çevirme,
buda iyi bişey canımm -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…